|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 07:15
|
Reksio i Miasto Sekretów - Nowinki od Sz.K i rozmowa ogólna!
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Zawyżasz, chłopcze, zawyżasz jak nic.
Najwyraźniej twój Empik NIE jest w dużym mieście/Ci się wydaje że to jest duże miasto/Może nie wiesz, ale Empiki mają RÓZNE zaopatrzenie, jeśli chodzi o gry... -_-'
7 września to data nie WYDANIA, a DOTARCIA DO SKLEPÓW.
Co ja mam TU do gadania? Akurat tak się dziwnie składa, że tyle samo co ty. Ja nie rozumiem, jak można zakładać, że wysyłka gier do Warszawy i Gdańska będzie trwała miesiąc? Najpierw pomyśl, potem napisz.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
N, 30 sie 2009, 10:51 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Nie sądze, że może to trwac 2-3 miesiące.
Mam nadzieję, że ukaże się jak najszybciej.
Myślę, że odbiorcy kupujący w sklepach będą musieli poczekac na grę max kilka dni a nie miesięcy...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 30 sie 2009, 11:30 |
|
|
klopki
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 3 sie 2009, 08:21 Posty: 102 Lokalizacja: z Zakopanego
|
|
N, 30 sie 2009, 11:54 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Silnik Unity3D 2.5 (na którym działa RIMS) wspiera takie platformy jak:
- Windows - Mac Os - Nintendo Wii - I phone -
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 30 sie 2009, 15:40 |
|
|
klopki
Roz-krecony
|
Tak w ogóle to ja się konkretnie rozkrecam z powodu przekładania premiery RIMS.
A tak w ogóle to jestem ciekaw jak będzie z poziomem trudności w Reksiu (mam nadzieję że będzie jak w "Kapitanie Nemo" a nie jak w "Reksio i skarb piratów")
_________________ Jeszcze tutaj wrócę!
|
N, 30 sie 2009, 18:07 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Jeśli czytałeś wywiad z Szalonym Kapelusznikiem (np. na www.przygodyreksia.wikia.pl, to tam pisze tak:
* Czy będzie poziom trudności do wybierania?
Odp.: Nie.
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
N, 30 sie 2009, 18:38 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
|
Jemu chyba chodziło o skalę trudności a nie ilość...
Szalony Kapelusznik napisał również że RiMS to gra dla kolejnego pokolenia graczy, boję się więc że będzie zbyt trudna... :0
_________________ Ech...
|
N, 30 sie 2009, 18:41 |
|
|
Gość
|
W Częstochowie, w empiku, jest straszne zaopatrzenie. Chciałam kupić sobie książkę z jakiejś serii, kupiłam trzy książki, jedna została na półce. To było kilka miesięcy temu. Podwójna książka nadal leży na półce, a nowych nie ma! O!
|
N, 30 sie 2009, 19:26 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
U mnie w Szczecinie jest kilka empików, Media Markt i jeszcze trochę mniejszych takich to się nie muszę martwic xD.
Zresztą i tak zamówiłem na AM xD.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 30 sie 2009, 19:51 |
|
|
klopki
Roz-krecony
|
Ja też kupiłem przez neta bo u mnie w Zakopanem to żadnego sklepu z grami nie ma i jedna rzecz mnie martwi:
A co jeśli gra wyjdzie dopiero za 2-3 miesiące?
Ja myślę że wtedy toby u mnie już krucho z kasą było bo mógłbym zapomnieć o tym że zamówiłem apotem tłumacz tym gościom (u których kupiłeś grę przez neta) że akurat kasy nie miałeś :/
(Już raz miałem z tym kłopot)
|
N, 30 sie 2009, 20:27 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Schowaj swoją KASĘ do pudełeczka, pudełeczko pod łóżko albo za parapet i jak przyjdą, to wyciągnij.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
N, 30 sie 2009, 20:29 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Proszę nie off topowac.
To w koncu temat o RIMS a nie o problemach-z-kasą-na-RIMS.
|
N, 30 sie 2009, 20:42 |
|
|
klopki
Roz-krecony
|
:(
Chciałem jeszczę tylko napisać że teraz rozpoczyna się (od jutra) rok szkolny a za coś trzeba książki kupić
|
Pn, 31 sie 2009, 08:04 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
kolejne pokolenie graczy to: przedszkolaki xD
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pn, 31 sie 2009, 08:17 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
Gry nie widziałem jeszcze, ale mam takie dwa oto spoilerki a propos poziomu trudności, które ostatnio usłyszałem w Aidem:
"Trochę przegiąłeś, Krzysiek, z poziomem trudności labiryntów"
oraz
"Sortowanie było trochę za proste, więc podnieśliśmy poziom trudności"
A zatem może gra nie będzie aż tak prosta
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Pn, 31 sie 2009, 21:03 |
|
|