|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:49
|
Autor |
Wiadomość |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Reksiopedia 3
Tutaj rozpocznijmy dyskusje na temat wznowienia Reksiopedii. Pierwszą sprawą jest to, czy zostawiamy ją na starym serwerze, czy nie (chciałbym mieć dostęp do tego serwera). Druga sprawa to artykuły. Musimy zrobić wstępną selekcje wszystkich artykułów i stwierdzić co przenosimy, co usuwamy, a co edytujemy.
Proszę się wypowiadać
Ostatnio edytowano N, 30 sie 2009, 19:49 przez Lone Star, łącznie edytowano 1 raz
|
N, 30 sie 2009, 14:45 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Re: Reksiopedia 3
Serwer: przenosiny nie są możliwe, pochłonęłyby za dużo czasu i energii.
A poza tym, jakby był na np. Yoyo, CDA czy innym, złe pozycje reklam itp.
Jeśli chcesz wgrywać mody, na co nam one?
(za przeniesieniem będzie na pewno Johanna, apeluje o podawanie racjonalnych wyjaśnień.)
Artykuły: Selekcja przygotowana, wystarczy tylko lud który wykona robotę.
PS nie mam czasu rozwijać wypowiedź, dokończe ją później
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 30 sie 2009, 15:49 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Radzę zostawić na starym serwerze.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 30 sie 2009, 15:50 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Re: Reksiopedia 3
Ja tylko tyle, że (sorka, muszę się przyczepić (; ) "przenosiny nie są możliwe, pochłonęłyby za dużo czasu i energii." - to zdanie jest nielogiczne... owszem, SĄ MOZLIWE, ALE pochłonęłoby to za dużo czasu i energii.
Co do mnie, to ja chętnie wykonam trochę roboty z tym związanej, bo mi też zależy żeby Reksiopedia była idealna (;
Jeśli chodzi o złe pozycje reklam, to ta strona, która jest teraz jest BEZNADZIEJNA.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
N, 30 sie 2009, 16:13 |
|
|
Gość
|
Ja nie mam zdania.
Johanna ma rację co do reklam, ale szkoda też tej naszej pracy...
radzę dodać ankietę
|
N, 30 sie 2009, 19:01 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ja nie rozumiem o co wam chodzi z tymi reklamami i że strona jest beznadziejna...
To nie prawda, strona jest dobra.
ja nie rozumiem... to na jakim serwerze chcecie zrobic?
a może w ogóle idąc tym tropem domenę ".pl" zakupic?
Jestem za starą wikią, nie rozumiem co wam tam przeszkadza.
Jak za każdym razem będziemy tak się "przeprowadzac" to nie wyjdziemy na tym dobrze.
W ogóle to poprosiłbym o konkretne argumenty dot. tego dlaczego chcecie przenosic wikię.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 30 sie 2009, 20:47 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Bo obecna wikia nie jest na żadnym serwerze do którego może się ktoś z nas dostać, a poza tym argument reklam Johanny (mam serw. na którym reklamy są w naprawdę małej ilości)
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
N, 30 sie 2009, 21:29 |
|
|
Agataa
Norman
|
Zagłosowałam na druga opcję.
Reklamy mi nie przeszkadzają, a artykułom przydałoby sie troche więcej szczegółów, zdjęć, filmików...
|
N, 30 sie 2009, 21:31 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
|
Moim zdaniem można zostawić stary serwer.
|
N, 30 sie 2009, 22:48 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
| | | | Stryj Maćko napisał(a): Ja nie rozumiem o co wam chodzi z tymi reklamami i że strona jest beznadziejna... To nie prawda, strona jest dobra. ja nie rozumiem... to na jakim serwerze chcecie zrobic? a może w ogóle idąc tym tropem domenę ".pl" zakupic? Jestem za starą wikią, nie rozumiem co wam tam przeszkadza. Jak za każdym razem będziemy tak się "przeprowadzac" to nie wyjdziemy na tym dobrze. W ogóle to poprosiłbym o konkretne argumenty dot. tego dlaczego chcecie przenosic wikię. | | | | |
W ogóle, to ja podałam konkretne argumenty.
Nie moja wina, że ich nie rozumiesz.
Radzę zakupić słownik ortograficzny...
"strona jest dobra" - nie wiesz, że jest coś takiego jak WŁASNE ZDANIE?
Aha, i jeżeli chcesz .pl sobie kupić, to kup... ciekawe po co...
Za jakim każdym razem?
Ja jestem za tym serwerem Lone'a, który rzeczywiście jest fajny.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Pn, 31 sie 2009, 09:35 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
I co poza tym? Znów przeniesiemy na Yoyo i strona się rozpadnie... W razie
problemów, można dać admina, którejś z osób zarządzających gwardią...
Np: tobie, Lone...
Wg. mnie Panel Admina jest wystarczający, jest tam sporo opcji... Nie widzę, potrzeby zmiany serwerów...
Co do reklam... Bez sensu... Przecież ile ich jest? 2-5? Bądźmy szczerzy... Po co wydawać prawdziwą kasę, jeśli możemy mieć to za darmo i normalnie...
Radziłbym zastanowić się nad tym przedsięwzięciem, ponieważ jest w nim więcej minusów niż plusów...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 31 sie 2009, 09:52 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Ja już wszystko uzasadniłem wcześniej i nie mówiłem o żadnym yoyo. Yoyo to złooo - jak powiedział bodajże bot. Kiedyś był taki serwer jak CBA, tyle że nie było żadnych reklam, był za darmo - założyłem na nim konto i mam je do dziś, bez reklam, a teraz na PDG trzeba płacić za serwery - więc mamy to za co trzeba płacić za darmo. Poza tym - wytłumaczcie mi w takim razie jaka jest różnica między forum na "fora", niż na serwerze "cba"? Mam dostęp do bazy danych - a co to ułatwia? Można dodać avatary do galerii, aktualizować różne łatki - i mniej więcej o to samo chodzi mi z Reksiopedią.
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pn, 31 sie 2009, 10:36 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
1. Wszystko rozumiem doskonale, nie martw się. ;p
2. Nie moja wina, że mi "c" z kreską nie wyskakuje.
3. Chyba ty nie rozumiesz bo mówiąc "strona jest dobra" właśnie swoje zdanie wyraziłem. ;/
4.Niektórzy pewnych informacji nie rozumieją. Przykro mi.
5.Jakbyś nie zawuażyła reksiopedię już raz "zmieniano".
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 31 sie 2009, 11:07 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Serwer nie gra zbyt dużej roli.
Gra to co jest na tym serwerze.
Serwer był wystarczający i chodził sprawcie, wiec nie widzę nic przeciwko by pisać tam dalej.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 31 sie 2009, 11:12 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
1. Serio?
2. Oj, kup sobie ten słownik, radzę, skoro nawet własnych błędów nie widzisz...
3. Tak, ale mówisz: "to nieprawda(...)jest dobra" wg Cb to nieprawda...
4. Tu się zgodzę, ale sam sobie przeczysz (patrz swój pkt.1)
5. Nie zauważyłam ;]
Dalsze "konsultacje" na PW proszę ;p
|
Pn, 31 sie 2009, 11:35 |
|
|