|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 16:01
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
JA też wiem... nie wstawiaj tu jej fotek!!
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Cz, 11 cze 2009, 20:20 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Cz, 11 cze 2009, 20:31 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Johanno, a na portalach jak nasza klasa, fotosik nie wstawiasz swoich zdjęć?
Oto ja:
A to moja siostra (Pchełka jakby ktoś nie wiedział)
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pt, 12 cze 2009, 07:35 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Jasne, że nie wstawiam :/
Bezpieczeństwo w necie XD
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Pt, 12 cze 2009, 12:31 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Po pierwsze Nie Euresnda tylko Euresanda
Po drugie z ciekawości bym chciał zobaczyć
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 12 cze 2009, 12:57 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Lone Star, myślałem, że jesteś starszy.
_________________Powróciłem
|
So, 13 cze 2009, 08:48 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Już raz to pisałaś.
Myślisz, że jak wstawisz fotkę to przyjadą do ciebie do domu, okradną i zabiją w brutalny sposób Przecież jak wstawisz zdjęcie to twoje bezpieczeństwo nie zostanie naruszone.
Ja na przykład nie wstawiam, bo nie chcę, a nie dla bezpieczeństwa.
----------------------------------------------------------
Lone Star mnie nie zaskoczył swoim zdjęciem.
Bo w ogóle nie wyobrażałem sobie jak może wyglądać
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 13 cze 2009, 08:58 |
|
|
Gość
|
A może ja sobie nie życzę . I co mi zrobicie?
A apropos z tym bezpieczeństwem... Ja bym jednak uważała...
|
So, 13 cze 2009, 12:16 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Masz konto na którymś z serwisów typu grono, fotka, nasza-klasa itp? Uszanujemy Twój wybór, a cóż by innego? Na co?
Jakie bezpieczeństwo w necie? A czym grozi pokazanie swojego zdjęcia w internecie? Czy zdjęcia sławnych ludzi w internecie naruszają ich bezpieczeństwo? Chyba, że boicie się rozpowszechniania swoich zdjęć lub po prostu nie chcecie pokazywać swojej twarzy...
I tak trochę Was rozumiem, też podobnie myślałem. xP
A tu moje zdjęcie robione przez kumpla kilkanaście tygodni temu: http://artur930.w.interia.pl/_.jpg .
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pn, 13 lip 2009, 16:34 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
1. Nie, ale nk mam.
2. Dokładnie.
3. Serio ? O_o
|
Pn, 13 lip 2009, 16:53 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ja na pewno się nie ujawnię. A to dlatego, że jestem nieznany.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 13 lip 2009, 17:00 |
|
|
piesek 22
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 25 sie 2009, 10:41 Posty: 71 Lokalizacja: z Hogwartu
|
http://www.jeja.pl/user,sprytnykot111,zdjecie,3
http://grono.net/chat/#gallery/photo/sh ... 800/fairy/
ps. ten sprytnykot111 i sprytny kotek to dwa z moich młodszych nicków na innych stronach
ps2.te drugie jest już nieaktualne
_________________Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
So, 19 wrz 2009, 14:04 |
|
|
spidi
|
Nie wiedziałem Lone Star , że grasz na gitarze od ilu lat / miesięcy ???
Coż za trudny chwyt jak mniemam e moll
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 2 paź 2009, 21:32 |
|
|
spidi
|
A i dla twojej wiedzy w struny uderza się w otworze pudła rezonansowego ( ta dziura ) , a nie na progach gitarki . A jeśli to nie e moll to może a moll , bo jeden palec trzymasz jak do a molla
|
Pt, 2 paź 2009, 21:35 |
|
|
Antek13
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
fajne masz fotki Piesku22
_________________ pozdro............Antek13
|
Pt, 5 lut 2010, 13:53 |