|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 19:57
|
Reksio i Miasto Sekretów - Nowinki od Sz.K i rozmowa ogólna!
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Czyli to znaczy, że już wyszła?
|
N, 4 paź 2009, 09:46 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
To znaczy że:
- testowali grę
- znaleźli błędy
- 2 tygodnie męczą się z nimi przekładając datę premiery
Czyli: Jutro będzie wiadomo, czy już jest skończona jedzie do tłoczni,czy będzie kolejne przełożenie premiery.
Klopki: wiesz że pisanie posta pod postem jest karalne?
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 4 paź 2009, 10:00 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Do tej pory nic nie napisano że przekładają datę, więc prawdopodobnie gra poszła/wyszła do/ze (złe skreślić) tłoczni.
|
Pn, 5 paź 2009, 11:59 |
|
|
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2
|
Niestety nie wyszła. Myślę ze to jeszcze kwestia tego tygodnia. Produkcja twierdzi ze za 3 dni gra będzie gotowa i pójdzie do tłoczni.
|
Pn, 5 paź 2009, 12:11 |
|
|
klopki
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 3 sie 2009, 08:21 Posty: 102 Lokalizacja: z Zakopanego
|
RIMS pewnie wyjdzie gdzieś tak z początku 2010 roku
_________________ Jeszcze tutaj wrócę!
|
Pn, 5 paź 2009, 13:38 |
|
|
Mataertest
Roz-kreca się
|
popieram przedmówcę, bo to tak się już ciągnie 3 miesiące
|
Pn, 5 paź 2009, 14:39 |
|
|
Kacpei
Stawia Opór
Dołączył(a): N, 27 sty 2008, 17:24 Posty: 5 Lokalizacja: Ruda Śląska
|
Miało wyjść 7.09.09 roku a jest 5.10.09 rok różnica 2 miesięcy to dużo.
|
Pn, 5 paź 2009, 15:35 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Kacpei ty normalnie nic nie robisz , a oni harują , wiem to szkoda , że nie wyszła , ale zadaj sobie pytanie czy chcesz zagrać w grę dopracowaną i dobrze , a nawet świetnie zronioną , czy zbugowaną i w ogóle . Gra jest teraz testowana i jest poprawiana więc czekaj dalej , chyba że chcesz mieć jakąś beznadziejną grę to pisz i myśl tak dalej . Myślisz , że taką gre łatwo zrobić ??? A przy okazji nie pisz jakbyś ty na tym najbardziej ucierpiał , że Rims nie wyszło , ja też czekałem i to trochę dużej niż ty , już wiele razy się zawiodłem , ale wierze, że gra będzie warta czekania . A i jeszcze Mataertest wiesz co to własne zdanie , z tego co się orientuje to powinno się pisać swoje zdanie , nawet jeśli jest bardzo podobne . Bo gdyby wszyscy ciągle popierali i się ciągle że wszystkim zgadzali to byśmy byli klonami i kopiami więc pisz swoje zdanie.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 5 paź 2009, 15:59 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Zapomniałem dopisać , że pisanie jedno zdaniowych zdań bez uzasadnienia jest spamem , ale chociaż trochę , żeś uzasadnił , a wy mówicie , że to ciągnie się z 3 miesiące , ja na to czekałem o wiele dłużej . Osoby które już trochę są na forum wiedzą o czym piszę .
Przykro mi, że muszę to napisać, no ale już muszę... Regulaminek się kłania. "Zgłoś modowi, a nie baw się w niego". ALe cieszę się, że dostrzegasz błędy na forum i jesteś aktywnym userem . /Euresanda
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 5 paź 2009, 16:01 |
|
|
Kacpei
Stawia Opór
Dołączył(a): N, 27 sty 2008, 17:24 Posty: 5 Lokalizacja: Ruda Śląska
|
Ja nie narzekam tylko poprawiam kolegę.
AHa i przy okazji, takie sprawy na PW... /Euresanda to poprawiła xD
|
Pn, 5 paź 2009, 16:23 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Aha...
Jeśli chcesz udowodnić że mógłbyś to zrobić lepiej to możesz pobrać trial silnika który znajduje się pod tym linkiem:
http://unity3d.com/unity/download
;p
Do tematu: uważam że przeznaczeniem tego tematu jest dyskusja o grze, nie o dacie premiery... chyba...
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pn, 5 paź 2009, 16:30 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
|
No ale jeszcze nikt owej gry nie ma ( przawdopodobnie ) więc dyskutujemy o dacie premiery...
Ciekawe czy już wyszła oO
_________________ Ech...
|
Pn, 5 paź 2009, 16:38 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
OMG weźcie się powstrzymajcie i nie piszcie postów typu:
"Już 5 października!"
"Już wyszło RIMS ??? "
"Napewno wyjdzie w 2010 roku"
"Zgadzam się z przedmówcą"
BO jest to nabijanie ewidentne.
Jak ktoś jeszcze raz coś takiego zrobi będę to karał.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 5 paź 2009, 17:03 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Dlaczego? Protestuję!
FORUM jest do wyrażania własnego zdania i tego typu posty są właśnie nim.
Sądzisz, że największym marzeniem każdego człowieka jest posiadanie jak największej ilości postów na FPR? Nabijanie? Umityguj się...
Protest uchylony. xD Stryj ma racje, jest to poparte regulaminem./Grześ
Owszem można wyrażać tu swoje zdanie, ale chodzi mi o to by opuścić posty z takimi jedno zdaniowymi spamami. Proszę się nie buntować (xD), bo działamy tylko dla dobra forum.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pn, 5 paź 2009, 17:07 |
|
|
klopki
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 3 sie 2009, 08:21 Posty: 102 Lokalizacja: z Zakopanego
|
Przypomina mi się jak czekałem na Reksio i kapitana Nemo (2007?) i wtedy to też ciągnęło się niemiłosiernie.(z tego co pamiętam jakieś 4-5 miesięcy)
PS.Czemu na razie chociaż dema nie dadzą???
_________________ Jeszcze tutaj wrócę!
|
Pn, 5 paź 2009, 17:22 |
|
|