|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 17:39
|
W jakim czasie przeszedłeś Reksia i wehikuł
Autor |
Wiadomość |
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
przeważnie zajmuje mi to 3 godziny.
_________________ Ech...
|
Wt, 1 wrz 2009, 18:05 |
|
|
Reksio12
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 6 paź 2009, 15:35 Posty: 14 Lokalizacja: Gdynia
|
Za pierwszym razem przeszedłem RiWC w 4,5 godz.; za drugim w 3,5; a za trzecim w równe 3.
_________________ Siemka >3
|
Śr, 7 paź 2009, 14:10 |
|
|
adu;)
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Ja dokładnie nie liczyłam, ale wiem, że wystarczyło mi mniej niż jeden dzień.
_________________ Zauważ, że znajdzie się ktoś od ciebie lepszy pomimo tego masz być sobą i iść swoją drogą ty - to twój wróg i to najbardziej niebezpieczny trzeba przejść w przód, ufać swoim czynom a nie słowom
|
Śr, 7 paź 2009, 19:13 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
dokładnie żal mi cię tak trochę
Ja teraz RiWC przechodzę w coś koło 5 pięciu może 6 godzin , bo strasznie lubię podziwiać grafikę i kretesa jak zżędzi ;D
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 7 paź 2009, 19:24 |
|
|
Reksio12
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 6 paź 2009, 15:35 Posty: 14 Lokalizacja: Gdynia
|
Ehm, przepraszam. Popełniłem mały błąd. Pierwszy "próba" trwała 6,5 godz.
@spidi Nie musisz mi uwierzyc. Mi jest tak trochę Ciebie żal, za nieprzyjemne przywitanie nowego usera.
_________________ Siemka >3
|
Cz, 8 paź 2009, 14:57 |
|
|
adu;)
Roz-kreca się
|
Spokojnie. Spidi czepia się prawie wszystkich (bez obrazy).
_________________ Zauważ, że znajdzie się ktoś od ciebie lepszy pomimo tego masz być sobą i iść swoją drogą ty - to twój wróg i to najbardziej niebezpieczny trzeba przejść w przód, ufać swoim czynom a nie słowom
|
Cz, 8 paź 2009, 15:42 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Masz naprawde poważny problem A skąd to wiesz na forum jesteś od ilu dni no może tygodni ???
Reksio12
Nie jesteś żalowaty tylko , że to co powidziałeś zrobiło się żalowate .
6,5 godziny ? Bo po co pisałeś te równe 3 godziny ? A co z minutnikiem gre przechodziełeś ?
Adu dzięki temu czemuś będę się ciebie teraz ciebie czepiać w nagrodę
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Cz, 8 paź 2009, 18:48 |
|
|
adu;)
Roz-kreca się
|
Tak myślałam. Ale jestem do tego przyzwyczajona. A to, że na forum jestem od paru dni to nie prawda. Czytam to forum od bardzo dawna tylko niedawno się zalogowałam.
|
Pt, 9 paź 2009, 09:37 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
To może teraz porozmawiajmy o problemach spidiego i o tym, że jest żalowaty?
Co spidi? ;>
Jeszcze jedno takie zachowanie w stosunku do innych/nowych a masz osta w kieszeni.
A do innych/nowych:
Nie bierzcie tego specjalnie do siebie. I Chill Out.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pt, 9 paź 2009, 14:28 |
|
|
ufokura
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 1 kwi 2009, 08:30 Posty: 115 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
ja przeszedłem w 2 i pół tygodnia
|
So, 10 paź 2009, 09:01 |
|
|
Lulek
Roz-kreca się
|
Ja z każdą częścią się męczyłem,a szczegulnie z Reksio i UFO,ale jeśli chodzi o RIWC,to zatrzymałem się na suwaniu stołami pod Różą!!!
|
So, 10 paź 2009, 09:32 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
To było trudne zadanie. Wejdź w solucję u Kuratora na stronie, jest tam link do strony z odpowiedzią.
Męczyłem się dość długo, ale uważam, że pod względem trudności była najodpowiedniejsza ze wszystkich.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 10 paź 2009, 10:44 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Ja przechodziłem ją bardzo długo.
|
Pt, 8 sty 2010, 07:17 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Za pierwszym razem w 10 godzin.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 14 lut 2010, 16:18 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
1dzień
|
Wt, 16 lut 2010, 07:57 |
|
|