|
|
Teraz jest Wt, 19 lis 2024, 12:40
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Counter Strike 1.6
Ktoś gra w CS'a ?
Ja od niedawna.
Jeszcze się uczę. xD
Jakby ktoś nie wiedział CS to taka strzelanka z typu FPS, online multiplayer.
A wy?
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 11 paź 2009, 18:58 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
grałem , ale według mnie jest słabe wieć już nie gram
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 11 paź 2009, 19:06 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Gram na serwerze CS-Soblak. Nie jestem jakimś pasjonatem tej gry, ale od czasu do czasu lubię sobie "poprztykać".
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pn, 12 paź 2009, 14:43 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Hej, mój kumpel pyta się na jakim IP gracie w cs, prosi was abyś cie dali mu server , na którym gracie. On też jest początkującym graczem. Tak samo jak Maćko. Jak podacie będzie wam dozgonnie wdzięczny.
Dzięki
_________________Powróciłem
|
Wt, 13 paź 2009, 18:11 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Ten twój kolega chyba nie jest zbyt bystry. xD
Oto konkret. Ja gram na takim jednym poznańskim serwie, ale nie wiem czy tam będzie dla niego dobrze.
IP - to adres komputera na którym grasz.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 13 paź 2009, 19:34 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
... Czyżby? Aby podłączyć się do serwera, trzeba mieć jego adres IP... Skoro To po jasną ciasną od razu teksty "On jest głupi, a ja jestem pro <demoniczny śmiech>"
http://www.cs-soblak.cba.pl/ - tu ma wszystkie informacje, łącznie z adresem IP. Ogólnie tytułowy "Soblak" to mój bardzo dobry znajomy, który to wprowadził mnie w CS'a
|
Wt, 13 paź 2009, 22:16 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Acha no tak... ups..
Nom przemilczę i zniosę to z pokorą xD
|
Śr, 14 paź 2009, 07:59 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
I po co było się kłócić ???
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 14 paź 2009, 08:01 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
A ktoś tu się kłócił? Emotikonki użyte przez Maćka i przeze mnie dodają zabawny charakter tej sprawie
|
Śr, 14 paź 2009, 08:24 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Nom
XD
Tak to sie robi w teksasie XD
BTW ja raczej gram Anty Terro a wy?
|
Śr, 14 paź 2009, 09:39 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
U mnie różnie to bywa ale zdecydowanie więcej gram w Terrorystach : P
|
Śr, 14 paź 2009, 11:00 |