|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:13
|
Dziennik gracza (SPOLIERY!)
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Dziennik gracza (SPOLIERY!)
Dzień pierwszy:
Około godziny 14.10 paczka dotarła do mojego domu. Została szybko spacyfikowana, a pudełko z RIMS szybko otworzyłem i takie rzeczy w nim ujrzałem:
- Ulotka do zamówień innych produktów Aidem
- Płytę CD z grą
Oraz w edycji z niespodzianką (zamówienie przed 24 sierpnia):
- Kolekcjonerska moneta z Reksiem o nominale 3 "białków" (złotych)
- Ulotka dotycząca tej monety.
Płyta zostanie zaraz wpakowana do napędu, instalacja się rozpocznie, nowa przygoda sie rozpocznie!
C.D.N.
PS Chyba jestem 1 posiadaczem RIMS!
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 14 paź 2009, 14:17 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Dziękuję Bocie.
Jak najszybciej zapodaj screeny i pierwsze wrażenia. xD
Temat przyklejam.
Proszę aby inni posiadacze RiMS też pisali w tym temacie.
Nie zapominajcie o nagrodach!
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Śr, 14 paź 2009, 14:32 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
No i "dópa"...
Dźwięk nie chodzi (dialogi konkretnie, muzyka jest z poprzednich części).
Odinstaluje i zainstaluje ponownie. Pierwsze wrażenia:
Reksio jest strasznie... no... kanciaty xD ale oceńcie sami:
Z bliska wygląda to inaczej, ale macie ogólne wrażenie.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 14 paź 2009, 14:39 |
|
|
ufokura
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 1 kwi 2009, 08:30 Posty: 115 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
tam jest zima ?(na podwórku reksia)
|
Śr, 14 paź 2009, 14:54 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
tak
---
[i] Dialogi nadal nie działają, postacie ruszają ustami i nic nie słychać...
|
Śr, 14 paź 2009, 15:06 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Możesz mieć trefny egzemplarz. Tak to jest w wypadku tych pierwszych.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 14 paź 2009, 15:24 |
|
|
Bartek
Norman
Dołączył(a): Cz, 22 lut 2007, 20:26 Posty: 268 Lokalizacja: Łodź
Naklejki: 0
|
A dlaczego nie masz dźwięku? Za słaby komp?
_________________ A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
|
Śr, 14 paź 2009, 15:25 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Naprawiłem, wystarczyło dać muzykę na minimum (automatycznie było ustawione na maksimum)
Teksty Kretesa zabójcze, szczególnie ten o wojnie jądrowej
Miasto SeKretów jest... komunistyczne!
Labirynty są inne... widzimy wszystko z 3 osoby, widok z lotu ptaka można włączać, ale nie idzie się w nim poruszać.
Ciekawie wygląda sprintujący Kretes.
|
Śr, 14 paź 2009, 16:44 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Mapa miasta.
Z zagadek, klasyczne przygodówkowe, labirynty, naprawa rur (podobne do naprawy enginu w nemo tylko trudniejsze) oraz budownie machin
|
Śr, 14 paź 2009, 16:55 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
A jak się stało że Reksio i kretes tam się pojawili? (spolier)
_________________ Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
|
Śr, 14 paź 2009, 17:12 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Utopił się magnes, Kretes wysłał Reksia po haczyk. Niestety Reksio wpadł w klapę którą Kretes zasłonił dywanem. Kretes spuścił się do zapadni dzięki skonstruowanej maszynie.
|
Śr, 14 paź 2009, 17:15 |
|
|
sinrus
Stawia Opór
Dołączył(a): Śr, 25 lut 2009, 12:35 Posty: 5 Lokalizacja: z miasta sekretów
|
w którym jesteś etapie
|
Śr, 14 paź 2009, 18:20 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Super! !
Sam chciałbym już w nią grać ...
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Śr, 14 paź 2009, 18:24 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Utknąłem, nie wiem jak wydobyć ze studzienki legitymacje rewolucjonisty...
|
Śr, 14 paź 2009, 20:09 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Occhh... To menu jest okropne : / W ogóle gra z Reksiem bez rysunków pana Brosza to nie to samo. Jednak kupie z ciekawości - może dialogi, fabuła, albo grywalność ocalą tę grę w moich oczach.
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Śr, 14 paź 2009, 20:32 |
|
|