|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:19
|
Autor |
Wiadomość |
Maniak Reksia
Norman
Dołączył(a): Pn, 11 lut 2008, 21:23 Posty: 227 Lokalizacja: Z Raciborza
|
Mam i bardzo fajne
|
Śr, 2 kwi 2008, 12:28 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Wiecie,powiem wam coś...
Ja zagrałem,a gdy mi się znudziło odinstalowałem.
Gdy chciałem znów zainstalować,działała bez instalacji!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 23 sty 2009, 17:23 |
|
|
Gość
|
Ja miałam usunięte moje konto na komputerze. Drugie też zostało usunięte, gdy zrobiłam sobie nowe. Pliki z gry zostały na dysku i dzięki temu poprzez wejście w folder z grą, mogę ją uruchomić.
|
Pt, 23 sty 2009, 17:27 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Mam RiU. Nawet fajne. Jak bym miał oceniać to bym dał 8/10
|
Pt, 23 sty 2009, 17:30 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Racja,to dobra gra.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 23 sty 2009, 17:31 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
:lol:
Zgadzam się z wami, dobra i trudna, co bardzo cenię
w grach z reksiem.
|
Pt, 23 sty 2009, 18:28 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Re: :lol:
Ja mam RiU. Gra jest świetna.
|
Pt, 20 mar 2009, 19:54 |
|
|
kamil31
Roz-kreca się
|
Ja od dawna mam riu
|
So, 21 mar 2009, 06:46 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Ja mam RiU - To była I część Reksia w którą zagrałem
|
So, 21 mar 2009, 08:33 |
|
|
zjk9999
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 8 kwi 2009, 18:31 Posty: 70 Lokalizacja: no właśnie skąd
|
Ja mam RIU. Nawet fajna gra, troche trudna[może troche więcej niż troche trudna
|
Wt, 14 kwi 2009, 09:51 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Witam, Oświadczam iż mile widziane są dłuższe wypowiedzi (2-4 zdania). Osoby, które będą pisac tylko np. "mam RIU" mogą się spodziewac niemiłych konsekwencji. Dziękuję .
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 4 maja 2009, 14:53 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
Ja mam riu.Jest bardzo trudne ale przszłem.Mogę powiedziećże gra super.Jest też bardzo dużo parodii z star wars.
|
Wt, 1 gru 2009, 20:18 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Błagam , czytam i mnie oczy bolą rozumiem jeden błąd lub przekręcenie , ale aż tyle . Szczęście , że Johanna tego nie przeczytała Ortografii i gramatyki nigdy dosyć . Co do gry Reksio i Ufo jestem dumnym posiadaczem tej gry. Po części była pierwszą częścią w jaką grałem to powoduję we mnie tyle wspomnień . Gra kiedyś była jak na siedmio czy tam ośmiolatka wielkim problemem . Teraz jest łatwiejsza , ale nadal mam problemy z tym nieszczęsnym murem . Ciągle zapominam jak to zrobiłem wcześniej i jak przeszedłem więc "zaczynam od przysłowiowego początku " .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 1 gru 2009, 21:04 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
Mam tą Gre. Była trzecią moją grą z seri ale pierwszą jakią przeszłem.
Miałem wtedy 7 lat .Z grą męczyłem się 5 miesięcy . Jest jak każda inna gra z seri -
najlepsza.Ja od nigdy nie umiem zdecydować się która jest najlepsza .
|
Śr, 2 gru 2009, 13:49 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja też mam RiU. To moja jedyna gra z Reksiem firmy Aidem Media. Jest w niej dużo humoru, minigry logiczno-zręcznościowe, itp. Ocena 8/10, bo według mnie lepsze są RiK TTW lub RiMSK
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 6 gru 2009, 18:48 |
|
|