|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:10
|
Autor |
Wiadomość |
Kresio
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 30 maja 2007, 16:13 Posty: 414 Lokalizacja: Z Madagaskaru
|
Jak imperator zabrał Anakina? Zabrał Luke'a.
_________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.
|
N, 8 cze 2008, 09:32 |
|
|
Reksiowiec
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 18 mar 2009, 23:16 Posty: 54 Lokalizacja: to, że jestem mądry?
|
Ja znam taką teorię w postaci krótkiego opowiadania:
"Pochodzenie Kuratora"
Jest rok 1000 500 100 880 Galaktyką rządził Kurator IV.
On rzekł, do poddanych, że po jego śmierci, trzeba znaleźć nowego króla.
Wybrano, że trzeba wybrać na Ziemi, bo wtedy panował taki obyczaj, że król może być wszędzie, z całego Wszechświata.Wkrótce urodzili się dwa koguty: pierwszy był to Kogut, a drugi Korneliusz, niestety równocześnie z tą chwilą Kurator IV wyzionął ducha. Nowego władcy nie znaleziono. Tymczasem zapomniano o woli poprzedniego władcy i wybrano Kocisława II. Tym czasem dwa kury wierzyły Kuratorowi IV-emu, więc przyleciały do planety Ziemi. Gdy była noc oni po cichutku wybrali następcę tronu, akurat był nim Kornelek. Nastał ranek rodzice koguta byli zrozpaczeni utratą syna, a Kogut ślubował sobie, aby kiedyś spotkać brata. Po 20 latach Kornelek został ukonorowany na Kuratora V-go, obalając rządy Kocisława II. Po kilku minutach władzy Kornelek dostał szał mózgu i stał się złym władcą i kazał porywać kury, aby zniosły wielkie jajo, właśnie w tym momencie Ruch kreciego oporu miał uratować kosmos. Niestety jego członkowie zostali uwięzieni w więzieniu. I tak Kurator porywał kury nawet z Ziemi, a jego brat biologiczny przeraził się, że kury zostały porywane.
To tyko teoria.
|
So, 11 kwi 2009, 13:52 |
|
|
zjk9999
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 8 kwi 2009, 18:31 Posty: 70 Lokalizacja: no właśnie skąd
|
Moi zdaniem to kurator chciał, by gO PORWANO
|
N, 12 kwi 2009, 07:39 |
|
|
kfilio
Roz-kreca się
|
Też się z jednym , ale innym nie zgodzę. W RiKwA była córka Kuratora, a wiec musiał mieć żonę.
_________________ Reksio i miasto sekretów.
Wciąż czekamy
|
Pn, 27 kwi 2009, 16:15 |
|
|
piesek 22
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 25 sie 2009, 10:41 Posty: 71 Lokalizacja: z Hogwartu
|
to proste. przecież Kornelek mógł porozumiewać się z kurami, a potem powiedzieć im żeby go uprowadziły, a kiedy kury go porwały to mógł im dowodzić.
_________________Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
Pn, 21 wrz 2009, 12:57 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
To z jakimi kurami mógł się porozumiewać będąc nowonarodzonym jednojajowym bratem Koguta? Bo przecież kury z podwórka zostały uprowadzone, gdy Kornelek był już Kuratorem...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 21 wrz 2009, 15:22 |
|
|
piesek 22
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 25 sie 2009, 10:41 Posty: 71 Lokalizacja: z Hogwartu
|
A, pomyłka. No to pewnie po prostu porwały go bo szukały szefa.
ps.Przepraszam mam dopiero 9 lat i jeszcze paru rzeczy nie rozumiem
/Nie ma sprawy, każdemu zdażają się pomyłki
_________________Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
Pn, 21 wrz 2009, 16:02 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Mi się wydaje ,że UFO porwało kornelka .
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
N, 29 lis 2009, 18:02 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja się zgadzam z FORUMem. A oto moja hipoteza: ufo kury namówiły Korneliusza, żeby zawładnął wrzechświatem, on się zgodził i przyleciały po niego ufo kury. Potem miał ksywkę Kurator
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 1 gru 2009, 19:11 |
|
|
Marcioch1998
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 8 lis 2009, 13:02 Posty: 42 Lokalizacja: z Gazety
|
_________________Dwa dni temu woda w rzece opadła i nautilus utknoł w tym bajoże Zaglądajcie Mam Dużo fajnych filmów
|
Cz, 3 gru 2009, 20:27 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
zgadzam się z tobą kreton bo jak mówi forum że porwało go bo on sam sobię tego zażyczył to nie bo kogut W by usłyszał że kornelek planuję spisek bo mieszkają razem a szopa nie jest taka duża
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Pt, 8 sty 2010, 18:48 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Ciekawy temat nam sie szykuje , no właśnie ciekawe ... . Mi sie zdaje , że to kury go może porwały , bo Kogut Wynalazca mówił coś , że najpierw porwały Kornelka , a teraz tamte kury . Ciekawe....
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 8 sty 2010, 18:54 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ale Kornelek mógł wyjść, np. w miejsce, gdzie spadł monolit
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 8 sty 2010, 19:34 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Ja podchodzę do tego tak, że Kornelek upozorował swoje porwanie w celu, by Kogut nigdy nie podejrzewał po co w rzeczywistości tak robi.
Wiecie, nie próbował go zatrzymać, zresztą, nie miał by jak. ; p
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
N, 17 sty 2010, 17:08 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Po prostu ufokury go porwały, żeby pracował w wojsku, a Kornelek awansował, potem awansował coraz bardziej, potem kurator zginął i władzę po nim przejął Kornelek.
_________________Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
N, 17 sty 2010, 19:46 |
|
|