|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:07
|
Najtrudniejsza minigra w RiU
Autor |
Wiadomość |
radek984
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 18 paź 2009, 14:00 Posty: 21 Lokalizacja: z Indora
|
Rozwalanie murów na Indorze
|
N, 18 paź 2009, 14:31 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Radek masz racje , faktycznie mury są trudną minigrą dotąd przyprawia mnie o złość , a gre tyle razy przychodziłem , że ho ho i tak zawsze zapominam jak to przejść i męczę się cały dzień
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 18 paź 2009, 17:27 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Czy labirynt na Jaju to minigra , bo jeśli tak to jest to najtrudniejsze
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 7 lis 2009, 14:15 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Czy to jest minigra ? Coś pomiędzy minigrą , a częścią epizodu
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 7 lis 2009, 19:55 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Z jednej strony tak, bo jest zdecydowanie na zręczność i myślenie.
Z drugiej jednak strony jest elementem w ciągłej grze, a nie modułem typu labirynt.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 7 lis 2009, 20:01 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Ja, żeby przejść mury na Indorze, musiałem skorzystać z poradnika . Reszta nie była trudna.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
N, 8 lis 2009, 09:02 |
|
|
zjk9999
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 8 kwi 2009, 18:31 Posty: 70 Lokalizacja: no właśnie skąd
|
Mury są proste mogę komuś dac sposób wystarczy napisac na prywatną wiadomośc. Co do tematu najtrudniejsza minigra to hmm... chyba na początku najbardziej męczyłem się z rzucaniem buraków w ufo i wyścigiem u Żabby. Teraz nie ma nic szczególnego.
_________________ Wróciłem!!
Pozdrawiam, zjk9999
|
N, 8 lis 2009, 11:09 |
|
|
kretti kretonen
Się Odezwał
Dołączył(a): Pt, 11 gru 2009, 18:31 Posty: 3 Lokalizacja: z Szangri La
|
Najtrudniejsze było dla mnie odsysanie kur
|
So, 12 gru 2009, 08:38 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Podkop pod murami na indorze był najtrudniejszy.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
N, 20 gru 2009, 15:05 |
|
|
Criss
Norman
|
To u góry napisała M@rtusia.
Wszystko łatwe najłatwiejsze wyścigi.
Najtrudniejsze rozwalanie murów.
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Cz, 24 gru 2009, 09:11 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Najtrudniejsze było rozwalenie murów na Indorze!!!:twisted:
|
Wt, 5 sty 2010, 20:51 |
|
|
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
najtrudniejsze jajo(i tunele i odkurzanie)
Wt, 5 sty 2010, 22:12 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
chybalabirynt czerwi mury i uwalnianie kretonów
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Cz, 7 sty 2010, 19:02 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Rozwalanie murów na Indorze.
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
Pt, 8 sty 2010, 13:51 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Zgadzam się z tobą Alfredo.
A moja siostra uważa,że najtrudniejsza jest misja pod tytułem:
Podróż.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Pt, 8 sty 2010, 18:13 |
|
|