|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:26
|
3D Niewidzialne dla bohaterów?
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
3D Niewidzialne dla bohaterów?
(Nie znalazłem żadnego tematu o błędach w fabule)
Przeszedłem całe RiMS, było dosyć trudne, ale zauważyłem pewne niedociągnięcie w fabule (jeśli można to tak nazwać).
Otóż w RiK:TTW po znalezieniu się w Mrocznej Wieży bohaterowie od razu zauważyli, że są "wypukli", jednak w RiMS nic nie mówili o tym.
Widocznie w Tajemnicy 3 wymiaru zdawali sobie sprawę, że kiedyś byli płascy, a teraz są w 3D. Po wyjściu stali się normalni. Może po wydarzeniach z RiK:TTW coś się stało, że wszystkie postacie zrobiły się 3D? Wypowiadajcie się, co o tym sądzicie.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 16 gru 2009, 14:18 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
poprostu nic nie zauważyli bo RIMS zaczyna nową serie przygód reksia i pewnie w następnych częściach też będzie tak samo jak w RIMS.
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Śr, 16 gru 2009, 16:19 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Teraz to dla nich normalność.
Może nie zauważyli bo wyglądają lepiej niż w TTW
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 22 gru 2009, 20:00 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Lepiej???!!!Gorzej wyglądają w 3D!!!:evil:
|
Śr, 6 sty 2010, 06:38 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Nie ponoś się tak. Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie w 3D wyglądają dużo lepiej i fajniej. A w ogóle przybyszowi chodziło o to, że wyglądają lepiej, niż w RiK-TTW, a nie ogólnie .
@Topic:
Zgadzam się ze shlafrokiem :p.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Śr, 6 sty 2010, 11:35 |
|
|
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
W RIKTTW mówili o tym ponieważ naprawdę gra była w 2D ale oni się znaleźli w krainie 3D.
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Pn, 29 mar 2010, 15:52 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
no nie wiem ,
może nie czuli tego 3D
albo nie chciało im się mówić
albo na ich świat spadła kometa 3D i zachwiała równowagę wszechświata
co ja wygaduje?...
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
So, 24 kwi 2010, 08:01 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Od tej pory 3D jest ich nowym światem, więc nie zauważają różnicy. Ale i tak sądzę, ze świat w dwóch wymiarach był lepszy.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pt, 9 lip 2010, 23:07 |
|
|
Criss
Norman
|
Ehhh byli tak już doża czasu i zdążyli się przyzwyczaić - będzie nowa seria 3D
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
So, 10 lip 2010, 08:12 |
|
|
Hamilkar
Się Odezwał
|
moim zdaniem reksio i kretes wyglądali znacznie lepiej 2D do którego się przyzwyczaiłem przez te wszystkie lata z reksiem nie mówiąc już o reksiu który wygląda.........kanciasto
_________________ STOP PIRATOM!!!!!!!!!
|
Pt, 30 lip 2010, 15:39 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Bo w końcu to nowa seria Reksia i tutaj oni nawet nie wiedzą o porzednich przygodach!
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
N, 5 wrz 2010, 17:46 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Jak to nie wiedzą? Gdyby nie było wcześniejszych przygód, Reksio i Kretes nawet by się nie znali.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pn, 6 wrz 2010, 15:44 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Cóż RIKTTW było tylko dlatego w 3D bo bohaterowie przenieśli się do krainy w której było 3D. Gdy dobrze pomyślimy zobaczymy że RIKTTW jest w 2D na przykład cut-snenki. RIMS nie zauważyli bo to nowa seria.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pn, 6 wrz 2010, 17:49 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
No ale nie wiedzą że wcześniej mieli takie przygody jak np.Podróż do różnych krajów w Kapitan Nemo.
Oni o tym nie wiedzą bo to nowa seria . Z resztą Kapitan Nemo zakończył się tym że musieli cofnąć się do Skarbu Piratów i tak dalej i tak dalej
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Pn, 6 wrz 2010, 17:53 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
_________________ wróciłem
|
So, 23 paź 2010, 13:22 |
|
|