|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 07:40
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Jaki gatunek gier preferujecie?
Autor |
Wiadomość |
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Tutaj piszemy, jaki gatunek komputerowych programów dostarczających zabawy najbardziej lubicie.
Ja osobiście lubię gry platformowe, przygodowe. Niekiedy jednak gram w gry innych rodzajów.
_________________Powróciłem
|
N, 20 gru 2009, 21:53 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Przygodowe - Typu Reksio - a takich fajnych gier jest bardzo mało. Fajna Książę i Tchórz, Pantery też niezłe i Reksie i kilka innych tytułów.
Inne przygodowe - jak jakaś fajna, ale ogólnie to niekoniecznie... Ale zdarzają się niezłe.
Platformowe - tylko klasyki.
Strzelanki - czasem pogram ale fanem nie jestem
Zręcznościówki - fajnie się czasem pobawić...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 22 gru 2009, 19:55 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Ja kocham RPG i strategie,ale zaznaczyłem RPG.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Wt, 22 gru 2009, 19:59 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Point and click - only REKSIO
Strategie - Na razie tylko w internetowe grałem i wormsy, ale niedługo dorwę jakiegoś Heroesa albo cóś innego.
MMO, RPG, MMORPG - Guild Wars i ToonTown na czele
Platformówki - Tylko Mariany i Sonici
Turowe - Wszelkie wormsy od 2 do Fortsów.
Każuale - Rabbidsy i WarioWare (nie śmiać się)
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 22 gru 2009, 20:05 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Przygodówki - Reksio, Scooby-Doo,
Strzelanki zręcznościowe - tylko Chicken Invaders
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 23 gru 2009, 13:43 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Przepraszam , że zwracam ci uwagę Dawidze , al;e podpis powiniemn mieć 4 linijki tekstu lub 400px na 150 px jak mówi Regulamin . Twój podpis jest za duży . Proszę cię oto , abyś zmniejszył swój podpis. Nie jestem moderatorem , ale chciałbym ci zwrócić uwagę . zmieńs wój podpis .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 23 gru 2009, 13:49 |
|
|
Criss
Norman
|
Turowe - Wszelkie wormsy od 2 do Fortsów.
Chodzi o worms forts oblężenie???
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Śr, 23 gru 2009, 17:01 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Jaki gatunek gier preferujecie?
@odkop Ah, gry komputerowe. Najczęściej gram w jakąś platformówkę. Bardzo lubię ten gatunek, ponieważ wbrew pozorom (często dość słabej grafice i fabule) bardzo wciąga i jest odpowiedni niemal dla każdego. Jeżeli chodzi o najbardziej ulubione gry z tego gatunku... jeżeli chodzi o platformówki 2D to Mario (choć zastanawiałem się też nad Mega Manem), a 3D to Sammy Suricate. Jednak wolę inny gatunek, a mianowicie RPG. Od czasu do czasu zagram w taką gierkę. Cóż, bardzo mi się podoba często bardzo dobra fabuła i grafika, ciekawy system walk... Powiem, że najbardziej lubię Chrono Triggera, taki klasyk. Trzecie na mojej liście są przygodówki, konkretniej typu Point&Click. Są to bardzo dobre gry, Przygody Reksia przecież właśnie je reprezentują. Mają jednak poważny minus - najczęściej tylko pierwsze granie oferuje dobrą zabawę (takie platformówki nieraz mogą nas zaskoczyć ), więc często dodaje się do nich elementy charakterystyczne do innych gatunków, np. minigierki. Powiem, że takie coś nawet mi się podoba. Nie mam jakiejś ulubionej przygodówki... Najbardziej lubię serię Przygody Reksia i Księcia i Tchórza. Ale to w sumie tak na równi.
|
Pn, 15 wrz 2014, 16:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|