|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 21:28
|
JAK DOWIEDZIELIŚCIE SIĘ O GRZE REKSIO?????
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
skąd wiesz , że największym ??? Może ja jestem większym [ ironia ] po co piszesz coś co nie musi być prawdą panie NAJWIĘKSZY FANIE REKSIA JA zaczełem swoją przygodę z Reksiem sciągająć z tej oto stronny demo Ufo ( dokładniej mój brat ściągnął , bo ja byłem jeszcze troche za mały na takie rzeczy ) . ( to już nie na temat , ale nie mogłem się powstrzymać)
Na forum jestem od niedawna ale pamiętam jak '' śledziłem " tą strone pisałem w księdźe gości od ok. 2006 roku do 2008 i sobie myśle , co to za forum . Powiedziałem , dla brata , zalogował się i tak się zaczeło...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 4 paź 2009, 13:45 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
Jak byłem mały i dopiero co wyszło RiSP to z jakiejś gazety miałem płytę z demo "Reksio i Skarb Piratów" i bardzo mi się spodobała.
|
Cz, 5 lis 2009, 19:23 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja też zacząłem od Dema, tylko że RiU
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 7 lis 2009, 14:54 |
|
|
Marcioch1998
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 8 lis 2009, 13:02 Posty: 42 Lokalizacja: z Gazety
|
Mi się zaczeło od demo przeszłam wszystkie i tata widział że mi się podoba
i kupiliśmy razem pierwszą część i dostałam pierwsze kieszonkowe
tata mi je dał dlatego żebym mogła sobie kupić resztę i kupiłam i właśnie
zrobiłam sobie przerwę w graniu żeby popisać
_________________Dwa dni temu woda w rzece opadła i nautilus utknoł w tym bajoże Zaglądajcie Mam Dużo fajnych filmów
|
N, 8 lis 2009, 15:56 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
Moja mama kiedyś plusie zobaczyła grę RISP . Pomyślała że to film.
Bardzo (Ja i moje rodzeństwo kiedy byliśmy o wieeeeeele młodsi często z kaset VHS oglądaliśmy Reksia ).No i moja kupiła to bo myślała że to nowa część filmu ... I tak się zaczęło... Yeraz mam wszystkie części z dodatkami oprócz RIMS.
|
N, 22 lis 2009, 16:39 |
|
|
mati999
Roz-kreca się
|
Ja dostałem demo RIWC dostałem pełną,a później inne części.
|
Cz, 10 gru 2009, 13:58 |
|
|
assaw
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 15 gru 2009, 20:10 Posty: 48 Lokalizacja: z zakonu Ryżokitowców
|
Ja dowiedziałem się o reksiu gdy tata kupił mi grę "Robison Crusoe", w grze było demo gry reksio i skarb piratów.
_________________ Nie dla ACTA!
|
N, 20 gru 2009, 17:01 |
|
|
Criss
Norman
|
A ja dostałem ,,Reksio i skarb piratów" na gwiazdkę.
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
N, 20 gru 2009, 17:34 |
|
|
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
u mnie było tak, że o ile pamiętam( to było 5 lat temu ) tata miał mi coś fajnego kupić i wybrałem po prostu pierwszą lepszą grę z półki.
Na szczęście tą, bo był to strzał w dziesiątkę
Wt, 29 gru 2009, 10:11 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
a ja miałem demo riwc nie wiedziałem że to przygody reksia więc zagrałem w demo rikn dalej nie wiedziałem oco chodzi wreszcie zagrałem w demo ric trochę rozumiałem kiedy mój nie kolega miał riwc nie demo powiedział mi oco chodzi ja dostałem od wujka risp i gram teraz
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Wt, 29 gru 2009, 12:01 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Ja znalazłem dema trzech pierwszych części w "Świecie przygód z Hugo", chyba 5 lat temu.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 29 gru 2009, 12:07 |
|
|
Stella
Stawia Opór
|
w kaczorze donaldzie
|
Wt, 5 sty 2010, 21:02 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Teraz mi się dopiero przypomniało. To nie było tak, ale inaczej. Mianowicie, kiedyś ciągle kupowałem magazyn Hugo do którego były dodawane gry. I w niektórych numerach, były dema gier z Reksiem. Tak mi się spodobały że zacząłem kupować pełne wersje.
|
Cz, 22 kwi 2010, 16:04 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Ja to Kupiłem skarb piratów i wszystko sie zaczeło.
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
Pt, 23 kwi 2010, 13:23 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Pt, 23 kwi 2010, 13:47 |
|
|