|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 21:22
|
Kto lubi Harrego Pottera?
Kto lubi Harrego Pottera?
Autor |
Wiadomość |
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Ja jestem fanem Harry'ego Pottera.
_________________Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
Cz, 14 sty 2010, 20:37 |
|
|
Liliana
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 12 sty 2010, 10:15 Posty: 99 Lokalizacja: Mieszkam w twoim domu
|
Ja jestem wielką fanką
_________________ Byłam Liliana12
|
Cz, 14 sty 2010, 20:38 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Eeeeeee tam.
Mi się on nie podoba,ale fajne są zaklęcia i postacie fantastyczne.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Cz, 14 sty 2010, 20:58 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
No właśnie. Bardziej wolę Reksio i Czarodzieje (parodię Harry'ego)
PS. Czytałem taką fajną książkę Ursuli K. Le Guin pt."Czarnoksiężnik z Archipelagu"
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 15 sty 2010, 08:12 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
bardzo lubię harrego jestem jego(nie najlepszym)fanem
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Pt, 15 sty 2010, 15:48 |
|
|
Antek13
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
może być
|
Wt, 19 sty 2010, 16:44 |
|
|
kura999
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2010, 09:50 Posty: 14 Lokalizacja: z kubka w kredęsie
|
Trudno powiedzieć książka czy film?
Całkiem fajny. (kiedyś byłem jego fanem dziś jest dla mnie całkiem fajny). He he he
_________________ Kura999 to dawniejsza mi Teresa która zmieniła hasło i zapomniała.CZY POWIECIE MI MOJE DAWNE HASŁO !?! PLEASE POMOCY !!!
|
Pt, 22 sty 2010, 17:25 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Ja jestem jego fanką, ale wolę książki od filmów.
_________________Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995
|
So, 23 sty 2010, 07:34 |
|
|
Frodo
Się Odezwał
Dołączył(a): So, 23 sty 2010, 08:58 Posty: 3 Lokalizacja: z śrudzemia
|
całkiem niezły prucz kziąrze pu krwi.
_________________ Frodo baggins
|
So, 23 sty 2010, 09:51 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Ja czytałam wszystkie Potter'y. Na początku były świetne: pierwsze 3 (ewentualnie 4) części były genialne... Ale od Zakonu Feniksa stało się to troszkę nudne i monotonne. Dopiero w wakacje przeczytałam "Insygnia...". Jak dla mnie trochę zbyt banalnie się skończyło.
A filmy o Harry'm to po prostu porażka. Zmienili wiele wątków z książek i czar książki (tj, wyobraźnia) prysł. Wszystko wygląda tak jak chciał reżyser, albo scenarzysta... No, ale cóż...
Tak jak Martusia, wolę książki od filmów...
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 23 sty 2010, 13:51 |
|
|
.X.Asia.X.
Stawia Opór
|
Ja Też
|
So, 30 sty 2010, 12:50 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Pierwsze tomy były świetne, ale te ostatnie... Widać, że robione dla kasy.
Ostatniej części już nie przeczytałem, ale z tego co wiem, nie mam czego żałować.
Filmy takie sobie
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 30 sty 2010, 12:55 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Pierwsza część-no, naprawdę niezłe, ale połowa akcji jest w domu Dursley`ów.
Druga-trochę słabsza, ale nadal wspaniała.
Trzecia-o, wkraczamy w świetlaną epokę Harrego. Świetne.
Czwarta-eee, mało humoru. Ale scena powrotu Voldemorta-pierwsza klasa.
Piąta-Średnia. Ale za to pęka w szwach od humoru (Kieszonkowe Bagno, he, he).
Szósta-Ponura. Zero humoru. Dobrym fragmentem jest tylko polowanie na Medalion Slytherina.
Siódma-akcja toczy się w Hogwarcie tylko w końcówce. Najmniej radosna ze wszystkich przygód. Ale ma plusy-Wieeele walk i pojedynków. Ot, chodźby szalone włamanie do Gringotta. Albo uroczysty fragment pojedynku Harrego z Tym, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać. Szkoda tylko, że był taki krótki, żadnych ciekawych zaklęć, sama Avada i Expelliarmus.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 30 sty 2010, 14:21 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Harry Potter - na pewno nie można tego zaliczyć do literatury ambitnej, a nawet wręcz przeciwnie. Na pewno nie są to najlepsze książki jakie czytałem w życiu, ale szybko i sympatycznie się czyta. Praktycznie dość grube książki w max 3 dni.
I - rozpocząłem ale się wycofałem, by rok później znowu do tego podejść - tym razem mnie zainteresowało nawet. Przeczytałem w 5 dni.
II - od razu po jedynce, czytało się nawet fajnie, ale w połowie się zatrzymałem i tak się złożyło że książkę cały miesiąc czytałem.
III - zaraz po dwójce, tym razem mnie wciągnęło bardziej, fajnie się czytało - zrobiło się ciekawiej, przeczytałem w 3 dni.
IV - Trochę czekałem więc jak się dorwałem to przeczytałem w dwa dni. Nawet fajne - ale nie zastanawiałem się nad tym zbytnio - czytałem 1,2,3 to musiałem przeczytać całość.
V - Przeczytałem w jeden dzień, książka czasami przynudza jak reszta Potterów ale czyta się szybko.
VI - 2 dni, zupełnie jak poprzednik.
VII - Nie mogło być tak żebym przeczytając 6 książek nie poznał zakończenia - trochę za dużo osób zginęło, fajne wspomnienia.
Tak jak wszystkie Pottery czasem przynudzają ale nawet, nawet...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 30 sty 2010, 14:33 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
Czytałem to forum.
Wielka głupota.
Harry Potter ok super
Harry Potter-film według mnie dobre
Harry Potter-Książka Żadnej nie czytałem
|
So, 27 mar 2010, 18:59 |
|
|