| 

| 

| 

Teraz jest Wt, 4 lis 2025, 08:42 

| 

| Autor | 
            Wiadomość | 

| 

Johanna 
				Bardzo Stary Norman 

Naklejki: 3

| 

Sokaris znów atakuje?  

SOKARIS ZNÓW ATAKUJE?

Bez zbędnego lania wody zacytuję Wam moją rozmowę z niejakim Sokarisem. Problem został już zgłoszony Grzesiowi i on o wszystkim wie, jednak chcę, abyście i Wy, Userzy, mogli ocenić postawę Sokarisa, Grzesia, Euresandy, moją... Po wysłaniu ostatniej swojej wiadomości Sokaris zablokował mnie na GG, Eure również.
 PS Dla jasności, nie "trzymam" z Sokarisem.

Sokaris (od Reksia) 16:45:16  mamy plan który wreszcie usunie grzesia wchodzisz w to  JA 16:47:00  o_O?  JA 16:47:12  Cześć...  Sokaris (od Reksia) 16:47:28  hej  JA 16:47:33  no więc?  Sokaris (od Reksia) 16:47:48  plan jest prosty i genialny X_X  JA 16:47:56  no? dajesz...  Sokaris (od Reksia) 16:48:21  userzy pisza na maila skargę na grzesia mailto:tomek@aidemmedia.pl i mówią że sami go do porzadku doprowadzą za ten jego despotyzm  Sokaris (od Reksia) 16:48:45  my kontem euresandy <nowym adminem zapasowym> usuwamy grzesia z admina i robimy wybory nowej modowni  JA 16:49:43  My?  Sokaris (od Reksia) 16:50:08  ja i Eure  Sokaris (od Reksia) 16:50:22  albo sam ja jak eure nie bedzie miała czasu  JA 16:50:38  nie, nie wchodzę w to. To jest beznadziejny plan i widzę, że Wy robicie wszystko żeby popsuć forum : (  Sokaris (od Reksia) 16:50:52  żeby naprawić raczej  JA 16:51:05  chcesz zrobić ZAMACH STANU??  Sokaris (od Reksia) 16:51:15  ale dobry  JA 16:51:31  ale dlaczego? ty nawet nie wchodzisz na forum! Nic nie piszesz.  JA 16:51:46  a cały czas kombinujesz jak zrobić jakąś rewolucję.  Sokaris (od Reksia) 16:52:05  grześ zawsze był despota a teraz jeszcze gorszym  Sokaris (od Reksia) 16:52:10  i psuje forum  JA 16:52:20  daj mi jakieś przykłady... muszę pomyśleć...  Sokaris (od Reksia) 16:52:31  zw  Sokaris (od Reksia) 16:52:34  zaraz podam  Sokaris (od Reksia) 16:53:44 
 17:31:20  Sokaris (od Reksia) 16:53:44  Grześ [tu znajdował się tekst skopiowany z Moderatorium, który Sokaris bezprawnie upublicznił] 17:33:23  Na prawdę nie wiem jaką trudnością byłoby przedstawie  Sokaris (od Reksia) 16:54:12  bardzo ważny PS nie ma żadnego regulaminu modowni więc Eure mogła to zrobic gdyż nie ma praw które tego zabraniają  JA 16:55:06  skąd ta wiadomość?  Sokaris (od Reksia) 16:55:34  z modowni  Sokaris (od Reksia) 16:55:43  jestem w końcu mędrcem  JA 16:55:53  Wiesz, że nie można przekazywać stamtąd materiałów?  JA 16:55:59  To jest jakieś chore...  JA 16:56:20  Przestań i daj spokój z tym wszystkim. RAZ NA ZAWSZE. Jasne? Mam dość.  JA 16:58:00  nie możesz zaakceptować tego, że na forum SĄ zasady i trzeba się ich trzymać?  JA 16:58:15  Grześ nie rządzi się, tylko tych zasad pilnuje.  Sokaris (od Reksia) 16:58:21  tej zasady nie ma!!  Sokaris (od Reksia) 16:58:32  nie ma regulaminu modowni  Sokaris (od Reksia) 16:58:42  a normalny regul;amin tego nie sankcjonuje  JA 16:59:24  Chociaż wiemy, że Grześ ma trochę zbyt swobodne podejście do forum i TY rządziłbyś inaczej, to po prostu ZAAKCEPTUJ TO, że to on tam rządzi a nie ty!  JA 16:59:28  I nie Eure, i nie ja.  Sokaris (od Reksia) 16:59:46  rządzi ponoć modownia xP  JA 17:00:44  Poza tym teraz widzę że wplątywanie się w te wszystkie twoje i Euresandy tajne sprawy, rewolucje było WIELKIM błędem. Nie zamierzam go popełnić po raz kolejny. Po prostu daj spokój i przestań wymyślać TAKIE IDIOTYCZNE plany... 

_________________Pozdrawiam, Johanna.
 Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń   

| 

| Pt, 15 sty 2010, 18:35 | 

| 

| 

| 

Pawel96 
				Starszy Dźwigowy 

Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
						 Naklejki: 2

| 

Mam tylko jedno słowo które może to opisać:
 MASAKRA !!! 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 18:39 | 

| 

| 

| 

Traktor 
				Cesarz Śmietnika 

Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
						 Naklejki: 0

| 

Kurcze... No, no, nie wiem co mam myśleć.
 Chętnie bym wamcoś powiedział, ale niepowinienem... 

_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝ 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 18:51 | 

| 

| 

| 

Dizel 
				Doradca Budowlańców 

Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
						 Naklejki: 4

| 

Wiesz, mam takie samo  zdanie na ten temat jak ty ^^.  

_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą. 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:21 | 

| 

| 

| 

Przybysz 
				Lider Podziemia 

Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis

| 

Na forum dzieje się coś złego już od jakiegoś czasu...to prawda.

Z moich analiz postów Johanny wynika że bardzo chcę być moderatorem, bardziej niż wielu innych i próbuje na to zasłużyć. Ale nie mam nic do niej.

To prawda, Grześ ma największą władzę na forum i to on teraz rządzi.

Euresanda ma rację - POLITYKA na forum bombarduje je.

Sokaris dopuścił się czegoś okropnego. Zamiast dialogu próbuje przygotować aferę i zamach.

"Będzie haja"

Trzeba jak najszybciej podjąć interwencję w sprawie forum Reksia. Jak najszybciej napisać do AidemMedia ale już teraz zacząć działać.
 Jest to forum Reksia i niestety źle się tu dzieje. Trzeba znaleźć rozwiązanie aby wróciła Euresanda, Sokaris i pozostał na forum Grześ. Trzeba zrobić coś aby było wspólne dobro.
 Ja wiem że Moderatorium będzie protestować ale to naprawdę dobre rozwiązanie dla wszystkich według mnie:
  Trzeba poprowadzić negocjacje pomiędzy pokłóconym forum i ustalić jakie wprowadzimy reformy.  Należy odwołać obecnych moderatorów i GRZESIA i wysłać ich na tymczasowe przymusowe urlopy - za umówieniem a AM. Trzeba powołać demokratycznie i z porozumieniem z AM nowych modów - jak proponowałem np. Martusię1995 i kilku jeszcze. Należy wprowadzić system bardziej demokratyczny - Za wszelkimi zmianami i wszystkim na forum głosowaliby userzy, prócz nowych userów którzy dołączyli by do starych po jakimś czasie przetestowania ich i prócz spamerów.

Jestem świadomy i pewny że Moderatorium zawetuje moje pomysły. Ale może coś się uda zrobić.

Ja będę w miarę możliwości śledził i pomagał wam w tym co tu się będzie działo i co zasądzicie z AM, ale mam ograniczony dostęp do Internetu a poza tym mam też ważne swoje problemy - nie związane z Internetem i forum.

Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze... 

_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:27 | 

| 

| 

| 

Dizel 
				Doradca Budowlańców 

Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
						 Naklejki: 4

| 

Oj...Raczej nie ;p przekupstwo, korupcja i takie sprawy...Sami wiemy ^^Więc  między innymi demokracja w tym przypadku nie jest wskazana ;d  

_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą. 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:32 | 

| 

| 

| 

Przybysz 
				Lider Podziemia 

| 

Tak źle i tak niedobrze. Ale jakie przekupstwo?   
Eeee... Wymknęło mi się xD 

_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:37 | 

| 

| 

| 

Traktor 
				Cesarz Śmietnika 

Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0

| 

Wiecie, mógłbym to powiedzieć, ale bylibyście:
 1. Zaszokowani
 2 Stracilibyście szacunek do niektórych osób.
 Enjoy    

_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝ 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:41 | 

| 

| 

| 

spidi 
				Ekspert w Dziedzinie Cementu 

Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji

| 

Może z tego powodu Eure odeszła ... Z powodu planów Eure i Sokarisa ,, a gdy Jo to pokoazała to Eure zwiała , nie wiem trzeba zrobić dochodzenie w tej sprawie  ponieważ to jest bardzo podejrzane ... 

_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę  zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi.  

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:41 | 

| 

| 

| 

Serapis 
				Pogromca Wózka Widłowego 

| 

Ludzie drodzy to tylko słowa napisane na gadugadu w gniewie, zdenerwowało mnie postępowanie Grzesia w stosunku do konkursu i tyle, żadnego planu nie zamierzam wdrażać w życie za dużo zachodu z tym i i tak by się nie udał xP więc niech nikt nie martwi się o swoje zagrzane stanowiska.

PS Jo powinna dostać moda za takie dbanie o interesy modowni 

_________________ Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 19:54 | 

| 

| 

| 

Serapis 
				Pogromca Wózka Widłowego 

| 

A i Euresanda nie miała z tym niedoszłym planem nic wspólnego, przyzwyczaiłem się mówić i pisać my bo zawsze Eure się zgadza ale tym razem tego nie zrobiła i nie ma z tym nic wspólnego !! 

_________________ Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 20:04 | 

| 

| 

| 

spidi 
				Ekspert w Dziedzinie Cementu 

Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji

| 

_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę  zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi.  

| 

| Pt, 15 sty 2010, 20:06 | 

| 

| 

| 

Przybysz 
				Lider Podziemia 

| 

Tak to on, nie widzisz...? 
 Chyba że ktoś wkradł mu się na konto   

| 

| Pt, 15 sty 2010, 20:16 | 

| 

| 

| 

Traktor 
				Cesarz Śmietnika 

| 

Myślałem, że go usunięto    

| 

| Pt, 15 sty 2010, 20:16 | 

| 

| 

| 

Przybysz 
				Lider Podziemia 

| 

Nikogo nie usuwają chyba że ma mulitikonto lub sam o to prosi. Serapis jest w radzie mędrców jako były administrator. 

| 

| Pt, 15 sty 2010, 20:18 | 

| 

|