Przedmioty, jakie masz przedmioty. Sprawdzałeś czy klucz jest zakopany? A do czego ten klucz?
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Wt, 8 gru 2009, 19:34
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
bot napisał(a):
Księga, hmm... dasz screeny?
Przedmioty, jakie masz przedmioty. Sprawdzałeś czy klucz jest zakopany? A do czego ten klucz?
Scenery może jutro.
Klucz jest do ogrodu. Szymek powiedział że pewnie w jakimś ważnym miejscu w którym mogą być też inne ważne przedmioty.
Kupiłem grę, i jestem w zadaniu polegającym na zejściu do podziemi (trzeba naprawić windę, i chyba zejść kanałami, czy czymś tam do podziemi... Ciekawe, jak długo zajmie mi przechodzenie tego zadania... :])
A klucz jest ukryty w komnacie z portretami 3 króli (schowany jest w sejfie), trzeba klikać na nich tak, by każda szata miała swój własny kolor (np. I król ma mieć kremową, i wiem, że II albo III zieloną... Potem jest chyba niebieska - tych 2 króli nie pamiętam )
Pt, 11 gru 2009, 16:06
RESTART
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 26 sie 2009, 14:10 Posty: 84 Lokalizacja: z mózgu Einstein'a
Reksio007 napisał(a):
Kupiłem grę, i jestem w zadaniu polegającym na zejściu do podziemi (trzeba naprawić windę, i chyba zejść kanałami, czy czymś tam do podziemi... Ciekawe, jak długo zajmie mi przechodzenie tego zadania... :]) A klucz jest ukryty w komnacie z portretami 3 króli (schowany jest w sejfie), trzeba klikać na nich tak, by każda szata miała swój własny kolor (np. I król ma mieć kremową, i wiem, że II albo III zieloną... Potem jest chyba niebieska - tych 2 króli nie pamiętam )
jak przejdziesz ten poziom to daj znać, bo utknąłem na 4 dni...
Pt, 15 sty 2010, 18:30
Buizel
Starszy Norman
Moja siostra to będzie miała za około miesiąc...(jej urodziny).
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
Pt, 15 sty 2010, 21:49
RESTART
Bywalec Nory
Reksio007 napisał(a):
est ukryty w komnacie z portretami 3 króli (schowany jest w sejfie), trzeba klikać na nich tak, by każda szata miała swój własny kolor (np. I król ma mieć kremową, i wiem, że II albo III zieloną... Potem jest chyba niebieska - tych 2 króli nie pamiętam )
dokładnie to tak I- zielony II- niebieski II- kremowy
Pt, 15 sty 2010, 22:22
RESTART
Bywalec Nory
nooo przeszedłem całe! proste nawet... dużo logiki np: żeby naprawić windę trzeba tylko włożyć wtyczkę do gniazdka!
O a o tych trzech królach to ich kolory brzmią następująco:
I- kremowy
II- niebieski
III- zielony
Wt, 19 sty 2010, 17:37
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
Grałem w demo super gierka i nawet łatwa.
Wt, 19 sty 2010, 19:29
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
Ja jestem w II misji: Cel: Przygotować obiad dla Mistrza
Stanąłem w marnym punkcie:
Brakuje mi jeszcze jednego składniku(nie wiem jakiego) aby go zdobyć trzeba w niebie narysować z gwiazd pięciokąta o równych bokach. Plis o scener zrobionego zadania!
Czy nie chodzi o tą księgę?
_________________ xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
So, 4 wrz 2010, 10:32
Modnisia
Roz-krecony
Re: Niezwykłe Przygody Bolka i Lolka - Tajemnicze Zamczysko
Bardzo fajna gra przeszłam ale nic nie powiem POLECAM
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości