|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:19
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Wyniki.
Po naradzie jury wyłoniło wreszcie zwycięzców świątecznych konkursów, które ogłoszę w tym temacie.
Quiz: FORUM
Rysunek: Markon
Opowiadanie: Cody
Nagrody to avatary na 5 miesięcy, których udzieli Wam Grześ.
Gratuluję zwycięzcom i zachęcam do brania udziału w innych konkursach.
_________________Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995
|
Cz, 28 sty 2010, 19:08 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
A co z drugim i trzecim miejscem ???
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Cz, 28 sty 2010, 19:14 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Yahoo! Normalnie z radości wydarłem się na całe gardło! Wygrałem! Gratuluję też innym zwycięzcom!
_________________Powróciłem
Ostatnio edytowano Pt, 29 sty 2010, 17:24 przez Code, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 28 sty 2010, 19:15 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Ech... mogłem się domyślić... zawsze przegrywam
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Pt, 29 sty 2010, 09:13 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Gratulacje! Zasłużyliscie
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 29 sty 2010, 09:14 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Tak ja też gratuluję... w końcu jeszcze jest 5 rocznica forum
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Pt, 29 sty 2010, 09:16 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Właśnie, nie martw się Rabbit.
Ja też się biorę do roboty...
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 29 sty 2010, 09:18 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Nie martw się ja też nic nie wygrałem
Gratulacje zwycięzcom
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 29 sty 2010, 09:36 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
Markon, gratuluję! Byłeś moim faworytem od samego początku. Tobie też gratulacje Cody- jako jedyny napisałeś opowiadanie typu " Reksio i Kretes ratują święta "- więc Tobie też pierwsze miejsce się należy. Nie mogę uwierzyć że wygrałem w quizie- nie udzieliłem odpowiedzi na niektóre pytania o parodie i kulisy gry, bo ich nie znałem. Nawet dobry Grześ wybrał mi emblemat- pasuje do mnie.
_________________ Ech...
|
Pn, 1 lut 2010, 14:46 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
YES!!! Wygrałem! Bardzo fajny avatar.
Dziękuję jury, że wybrali minie!
Gratuluję także Cody'emu i FORUMowi!
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Cz, 4 lut 2010, 16:41 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
O, zapomniałem pogratulować wszystkim ;p. No to gratuluję ;D.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Cz, 4 lut 2010, 16:44 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
Również gratuluje wszstkim którzy wygrali.
|
Cz, 4 lut 2010, 19:22 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|