|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:10
|
WYNIKI KONKURSÓW! i ich krótkie podsumowanie
Autor |
Wiadomość |
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
WYNIKI KONKURSÓW! i ich krótkie podsumowanie
No, dziś piąty luty więc zobowiązana jestem do wypisania laureatów konkursów .
Wiersz:
Ten konkurs cieszył się największą popularnością... Wszyscy chcieli co nieco skrobnąć. Każdy miał wiele chęci.
Jury przyznawało punkty w ten sposób: Każda wybierał 3 osoby, których wiersze najbardziej mu się podobały. Najlepszy wg jurora wiersz otrzymywał 3 pkt, następny 2 pkt, a ostatni 1 pkt. Osoba z największą ilością punktów wygrała. Oto tabela wyników:
Luk - 7pkt
Dominik - 7pkt
Nieznany - 4pkt
Sniff - 2 pkt
żaba98 - 2 pkt
Duchman - 1 pkt
Spidi - 1pkt
Luk i Dominik uzyskali równą ilość punktów, więc jury zorganizowało dogrywkę i wygrał... LUK!
Gratulujemy i prosimy o napisanie jednej rangi, którą chciałbyś mieć na 4 miesiące .
Dominik i Nieznany otrzymali 2 i 3 miejsce. Zasłużyliście na uścisk dłoni prezesa <ścisk>, oraz możliwość noszenia informacji o swym miejscu w pospisie .
Grafika:
Tutaj wzięło udział trochę mniej osób, ale konkurs również cieszył się popularnością. Jury wybierało dwóch swoich faworytów i przyznawało im 2 lub 1 pkt. Oto tabela wyników
Spidi - 5 pkt
Code - 5 pkt
Markon - 1 pkt
I znowu mieliśmy doczynienia z remisem i dogrywką... Tym razem zywcięzcą okazał się być... SPIDI! Gratulujemy również, proszę napisz w tym temacie jaki avatar z wybraną postacią, której nie ma w galerii chcesz (na 4 miesiące). Drugie miejsce otrzymał Code, a trzecie Markon. Ściskamy mocno rączki <mocny ścisk> i otrzymujecie możliwość noszenia informacji o miejscu w podpisie .
Komiks:
Ten konkurs nie był aż tak popularny jak dwa powyższe. Każdy juror wybierał jednego swego faworyta. I tu jury głosowało jednoznacznie:
AdamMag - 3pkt
Gratulujemy! Możesz tak jak spidi wybrać sobie postać, z którą chcesz mieć unikalny emblemat na 4 miesiące, ADAMIE!
Mam nadzieję, że konkursy były dla was przyjemną rozrywką i że dzięki nim mogliśmy wspólnie świętować 5 urodziny forum .
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Pt, 5 lut 2010, 21:12 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Gratulujem, gratulujem
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 5 lut 2010, 21:16 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Gratuluję wszystkim: Lukowi, Spidiemu, Adamowi, oraz pozostałym userom, którzy mimo starań nie wygrali.
Dziękuję bardzo jurorom za III miejsce.
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Pt, 5 lut 2010, 21:23 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Serdecznie gratuluję wszystkim laureatom i dziękuję jury za docenienie mojego wierszydła . Szkoda tylko, że konkursy zostały ogłoszone tak późno, może wzięłoby w nim udział więcej userów.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pt, 5 lut 2010, 22:25 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Przepraszam, protestuję!!!! Ja wziąłem udział we wszystkich konkursach, a podsumowaliście mi tylko jeden!!!! Protestuję!!!! :evil::evil:
_________________Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
So, 6 lut 2010, 08:44 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Normalnie się wściekłem ze szczęścia. A to był mój pierwszy wiersz! Gratuluję wszystkim wygranym i uczestnikom. A co do rangi to może ''Mistrz wiersza'' lub coś takiego.
|
So, 6 lut 2010, 08:56 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Gratuluję wszystkim. Spidi, twój obrazek był naprawdę ładny, więc należało Ci się. Jaką postać wybierzesz na swój avatar?
_________________Powróciłem
|
So, 6 lut 2010, 09:39 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Gratuluje wszystkim zwycięzcom, na i sobie.
|
So, 6 lut 2010, 10:34 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Gratuluje.
Szkoda że nie mogłem wziąć udziału bo internet mi nawalał ostatnio
No nic spóbune nastepnym razem.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 6 lut 2010, 10:58 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Najwidoczniej twoje prace były tak słabe, że się jurorom nie podobały, i tylko jeden dał 1 punkt do jednej pracy.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 6 lut 2010, 11:12 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Z tego co widzę, osoba, która nie dostała żadnego punktu nie jest pokazana na liście ;p...
Gratuluję wszystkim, może w następnym konkursie ja wezmę udział ;].
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 6 lut 2010, 11:14 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Czy mogę opublikować moje komiksy w dziale opowiadania?
No pewnie, że tak /Euresanda
|
So, 6 lut 2010, 11:21 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Oklaski dla Luka, Dominika, spidiego, Cody`ego, markona i ekhem...
AdamaMaga. W szczególności dla Luka i Spidiego.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 6 lut 2010, 13:08 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Emblemat Adama i ranga Luka wstawione .
Jak wejdziesz, Spidi, to proszę napisz z jaką postacią chciałbyś emblemat na 4 miesiące .
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 6 lut 2010, 22:14 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Już jestem dziekuję . Szczerze mówiąc nie spodziewałem sie , że wygram . Zaraz Euresando napisze jaki emblemant chciałbym mieć . Gratuluje wszystkim innym ktorzy wygrali oraz brali udział w konkursach
edit
Do kogo moge zgłaszam moje propozycje ???
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 7 lut 2010, 11:47 |
|
|