|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Jest źle...
Bardzo źle...
Bardzo częste podszywanie (szczególnie pod Johannę) psuje to forum. Psuje, psuje psuje. Nie wiadomo komu wierzyć, komu nie.
Dużo jest wołań o usunięcie. Powód?
Rodzaj SB.
W ogóle nie przypominam sobie, by jakieś forum poza naszym miało sb poza serwerem. Nawet moje forum ma wbudowanego.
Więc nasuwa się pytanie: Może czas zmienić?
http://www.phpbbhacks.com/download/510
O, to jest jeden z przykładów. Trzeba go uploadować na serwer z forum, nie inny. I mogą w nim pisać tylko zarejestrowani, a jak zarejestrowani, to tylko ze swoim nickiem.
A, i proszę o nie pisanie o tym, że AM tego nie zrobi.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 31 sty 2010, 21:19 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Ale skoro tego nie zrobi to co mamy napisac?
_________________Cort X-6
|
N, 31 sty 2010, 21:30 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Lól, nie napisałem, że nie zrobi, tylko że nie ma sensu tego tutaj pisać.
A to jest jak najbardziej możliwe, trzeba zebrać dużo osób popierających.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 31 sty 2010, 21:32 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
|
A podac lepsze rozwiazanie? Przestancie sie podszywac i tyle
_________________Cort X-6
|
N, 31 sty 2010, 21:33 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Ehh, no powiedz to tym spamerom, n00bom i siedmiolatkom.
Poza tym twoja wypowiedź mówiąc delikatnie, jest głupia.
|
N, 31 sty 2010, 21:37 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Jestem za zmianą, a jakże. Podszywanie się pode mnie i oskarżenia, że to ja sama jestem podszywaczem (!?) są żenujące i głupie...
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pn, 1 lut 2010, 08:23 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Ja też jestem od paru miesięcy za tym.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Pn, 1 lut 2010, 09:05 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Rozwalmy ten śmietnik podszywaczy (i postawmy nowy ). Tak, trzeba tak zrobić.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 1 lut 2010, 17:50 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Tak, postawmy nowy śmietnik
Oczywiście jestem jak najbardziej za zmianą.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pn, 1 lut 2010, 19:28 |
|
|
Criss
Norman
|
Tak jest źle niech złapią wreszcie tego podszywacza bo mnie teraz podszył.
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
N, 7 lut 2010, 20:11 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
A może zamiast zmian przestaniemy w ogóle go używać? ;>
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Pn, 8 lut 2010, 01:01 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
To najlepszy pomysł , ale temat o usunięciu był i co... nic.... Tak jak napisał xDominik w innym temacie "zróbcie temat by go nie usuwali i wtedy zrobią odwrotnie i go usuną"
|
Pn, 8 lut 2010, 08:26 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
No i prosze, wynik mamy, a co się dzieje? Nic. Super, ktoś ma wiatrówkę? Może by zastraszyć Grzesia, by zrobił swój shoutbox, a ten usunął...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 10 lut 2010, 22:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|