|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:25
|
Czasopismo "Przygody Reksia"!
Autor |
Wiadomość |
Reksio007
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 2 lis 2009, 22:00 Posty: 48 Lokalizacja: z podwórka ;)
|
Popatrzcie na ten link: http://www.egmont.pl/pl/czasopisma/nasz ... art61.html
Od 16 lutego w kioskach ukaże się czasopismo pod tytułem "Przygody Reksia"! Czasopismo będzie ukazywać się co 2 miesiące(chyba), i każde będzie dotyczyło innej części gier z serii o Reksiu W pierwszym numerze w cenie 12.99 oczywiście ukaże się pierwsza część serii - Reksio i Skarb Piratów (nie wiem na 100% czy z płytą, ale pisze u góry "Kolekcja gier komputerowych", czyli chyba z grami z serii...).
Opis ogólny:
Czyli czasopismo będzie dotyczyło pięciu części z serii. (pewnie po kolei - więc pewnie skończy się na Kapitanie Nemo)
A więc teraz to od Was zależy, czy kupicie... Mnie kusi przetestować pierwszy numer, a Was? Szkoda tylko, że czasopismo będzie miało tylko 8 stron :/ (tak jak gazeta Włatcy Móch tego samego wydawnictwa - Egmont...)
Pozostaje nam teraz tylko czekać do wtorku, 16 lutego
Pozdrawiam wszystkich!
_________________Cześć! Mam na imię Mateusz
Zapraszam na mojego bloga: www.mati-321.blog.onet.pl
Zapraszam też na moje konto na twitterze: www.twitter.com/mati321
|
So, 13 lut 2010, 13:15 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Mam przeczucie, że to będzie coś ala Play niestety
Żadna gazeta.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 13 lut 2010, 13:28 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
To będzie coś w stylu Play itp. D: . To nie jest za bardzo gazeta... W ankiecie zaznaczyłem opcję nr 2.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 13 lut 2010, 13:30 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
To okładka pierwszego numeru! a tutaj pełny opis:Nasz drogi Reksio po latach na etacie gwiazdy dobranocek postanowił opuścić niemodną, podszytą wiatrem psią budę i wyruszyć w podróż życia. To ostatni moment, by dołączyć do jego załogi! Czeka was pięć niesamowitych, pełnych kretów i sekretów przygód. Na dobry początek wyprawy szansa zdobycia skarbu piratów. Łatwo nie będzie, jednak, jak mawiają, gdzie diabeł nie może, tam pośle… Reksia!
a tu 2 opis:Reksio i skarb piratów
Gdy jest się gwiazdą masowej wyobraźni, nie tak łatwo o choćby chwilę spokoju. Jednak Reksiowi w końcu udało się wyrwać na krótki urlop. Rajska plaża, lazur wody, surfing, wiatr w sierści… I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie szalejący sztorm, który pozbawił naszego przyjaciela deski ratunku, a na dodatek zesłał go na bezludną wyspę i kazał odnaleźć tajemniczy list w butelce. Nie ma wątpliwości, musi chodzić o skarb. Jeśli tak, w sprawę na pewno są wmieszani piraci pod wodzą legendarnego Kapitana O’Gryzka. A że Reksio do węszenia w ciemnych sprawkach ma talent jak mało kto, szykuje się niezapomniana przygoda!
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
So, 13 lut 2010, 13:40 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
To powinno być super! ciekawe czy będą jakieś komiksy na podstawie każdej części.
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
So, 13 lut 2010, 14:50 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
Wątpię, że będą komiksy... To ma tyle stron, co czasopismo Włatcy Móch, a w nim są tylko ciekawostki, np. o Napoleonie Bonaparte (w numerze z grą Battle Arena), są poradniki, jak przejść poziomy itd. Chociaż jeszcze przecież nic nie wiadomo Pozdro!
|
So, 13 lut 2010, 15:20 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Drogie, zwykle czasopisma są tańsze.
So, 13 lut 2010, 15:50 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
To jest po prostu gra z instrukcją + trochę innej zawartości. xD
Tak jak (ktoś pamięta?) Poznaj Mity i GryBajki.
Jedynie dla osób, które Przygód Reksia nie mają.
Ciekawe czy jest link do naszego forum? Jeśli tak to przybędzie nam userów. ;]
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
So, 13 lut 2010, 15:54 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
Adam Mag - no, ale popatrz: jeżeli będzie dodana gra, to porównaj sobie cenę gazety i gry w sklepie (np. gazeta 12.99, a gry z serii mogą kosztować około 30 zł, no nie?
|
So, 13 lut 2010, 16:16 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Ty się nie ciesz, a co jak to będą spamerzy i inne Motory?
Akurat Motor nie dostał ostrzeżeń za spamy, w przeciwieństwie do pewnej osoby. / Grześ
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
So, 13 lut 2010, 16:23 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Chyba raczej nie ma po co kupować... No, ale zobaczymy. Może będzie coś ciekawego oprócz samej gry ...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 16 lut 2010, 00:05 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
A ja dziś widziałem tą gazetę Tylko że kupię innym razem (może) Z tyłu są podane daty kolejnych numerów i podane okładki gazet następnych. Jest tam od skarbu piratów do kapitana Nemo Jest też opis gry, screeny i... coś tam w stylu Happy Endu (to jest taki przebieg przez całą grę ) Jeśli ktoś kupi, niech da znać
Aha, jeszcze jedno: płyta jest nie w wersji plastikowego pudełka, tylko w wersji tekturkowej
|
Wt, 16 lut 2010, 22:23 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Miałem kiedyś Poznaj Mity i Gry Bajki. Było właśnie 8 stron, w tym jakiś labirynt, quiz i tyle.
Ciekawi mnie, co znaczą ten biały kwadrat i to żółte kółko ... xD
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Śr, 17 lut 2010, 18:50 |
|
|
the best
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 18 paź 2009, 15:43 Posty: 64 Lokalizacja: pewnie z the bestolandii ^_^
|
ja kupiłem tą gazetę i tam jest tylko soulacja jak przejść i płytka
ŻAL!!!!!!!!!!!
http://żal.pl/
_________________a ja umiem robić takie literki Д & ϗ ψ Ж ـش- nie kopiować bo dostaniecie od pana policjanta pałą po głowielogujcie się na: http://www.reksio123.fora.plAvek wykonany przez Adamamaga
|
Pt, 19 lut 2010, 15:32 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
A czego jeszcze się spodziewałeś? xD
Dla tych co mają Przygody Reksia nic ciekawego się nie znajdzie, wyraźnie jest napisane "Kolekcja Gier".
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pt, 19 lut 2010, 17:56 |
|
|