|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 16:47
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
No i kolejny medal! Tym razem brąz! Justyna Kowalczyk trzecia w biegu łączonym. Mogło być lepiej, bo nie potrzebnie się dała wyprzedzić Bjoergen, żeby mieć trochę lepszą trasę. Ale trzeba się cieszyć z tego co mamy. Wczoraj też startowali skoczkowie w kwalifikacjach i trzeba przyznać jest nieźle, forma wróciła. Hula skoczył 132m, Miętus 132,5m, a Stoch 131m. Małysz za to 133,5m Dzisiaj skakać będą nasi skoczkowie.
|
So, 20 lut 2010, 10:17 |
|
|
Criss
Norman
|
I ma brąz
Za dużo od niej oczekujesz.
Luk
Tak trzeba się cieszyć z tego co mamy bo brąz był rzutem na taśmę zdobyty.
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
So, 20 lut 2010, 11:19 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Heh, wiadomo już czmu Justyna nie ma jeszcze złota. Otóż cała czołówka, za wyjątkiem jej, załatwia sobie papiery zaświadczające o byciu chorą na astmę. Dzięki temu mogą bezkarnie brać STERYDY ( ! ), które rozszerzają pęcherzyki płucne i podczas biegu łatwiej jest oddychać.
Ot, i cała tajemnica...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 20 lut 2010, 13:06 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Zatem składamy protest!
Ale najlepsze chyba w tym wszystkim jest to, że mamy najlepszą biegaczkę świata która nie ma astmy. xDDDDDD To nie cieszy, ale trzeba przyznać, że takie leki powinny być całkowicie zakazane, żadnych zezwoleń, bo to sprawia, że nie wygra najlepsza zawodniczka tylko ta która najwięcej choruje i najwięcej leków wzięła. A słyzeliście o ''klasyfikacji metalowej''? Nieźle to wymyślili, nie. A teraz tak wspomnę nie o Polakach, lecz o rywalizacji hokejowej. Oglądaliście jakieś mecze, macie faworytów? Ja kibicuję Słowacji i Czechom (no w końcu sąsiedzi), ale sądze że wygra Kanada.
|
So, 20 lut 2010, 17:06 |
|
|
Criss
Norman
|
Też to wiedziałem.
Ja bym im powiedział tak:
"Skoro jesteście chore to dla czego chcecie brać w tym udział?"
Albo tak:
"Jak chcecie to startujcie, ale nie możecie strędów"
Moim zdaniem to oszustwo!!!
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
So, 20 lut 2010, 18:13 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
I Małysz nie zdobył wszystkiego. ''Tylko'' srebro, a mógł skoczyć lepiej w serii drugiej chociaż Ammana i tak by nie dogonił. Zestawienie na podium takie samo jak na skoczni normalnej (ciekawe, nie). A zauważyliście taką magię jakby? Na Mistrzostwach Świata jest bardzo dobrze, a na Olimpiadzie dużo słabiej. Np. Małysz 4 złote medale na mistrzostwach, ale na olimpiadzie żadnego. Także Kowalczyk, Ligocka i (no może nie do końca) Sikora tak mieli. Pozostaje czekać na złoto Kowalczyk lub Sikory. Jeszcze szansa w drużynie skoczków, fajnie by było się pocieszyć nie tylko z sukcesu Małysza na olimpiadzie w skokach.
|
So, 20 lut 2010, 22:34 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
tylko narzekacie tutaj "nie zdobył wszystkiego" "Mogło być lepiej" "tylko srebro"
Weście se najpierw na wstrzymanie, a potem coś napiszcie bo to co robicie to obraża naszych sprotowców.
Zawsze robią to na co ich stać, dają z siebie tylke ile mogą, ale bez względau na to właśnie tacy jak wy przypieli np. Kowalczyk złoto w Vancouver a teraz jesteście "rozczarowani".
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 21 lut 2010, 00:14 |
|
|
Criss
Norman
|
Ammann znów miał inne wiązania.
Coś nie tak z tym - za dalekie skoki.
A jeśli chodzi o klasyfikację metaliczną to wiem co to znaczy.
Jesteśmy tam pierwsi, czyli mamy najwięcej najgorszych miejsc.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
N, 21 lut 2010, 09:49 |
|
|
Muncharcha
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 7 lut 2010, 16:25 Posty: 50 Lokalizacja: Z domu towarowego
|
Ach szkoda ze nie złoto dla Adama
_________________What's is life!
Pump it Up!
Danzel
|
N, 21 lut 2010, 11:40 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Posłuchajcie sobie YT komentarza radiowego Zimocha: " Pachnie wiosną, pachnie nartami, pachnie Małyszem " Ale mi się chce śmiać z Austriaków: cały sezon bufonada, a kto będzie który na podium, już ich rozmieszczali, który Kofler, który Schlieri, który Loitzl i co ? Gregor bez wujka Hofera już nie taki mocny.
Looknijcie na rubrykę "Czy wiesz że", punkt 2:
http://sport.tvp.pl/vancouver2010/niezb ... ierenzauer
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 21 lut 2010, 12:28 |
|
|
Criss
Norman
|
A właśnie ten serwis to ja znam.
Jestem tam nawet na grach.
A jeszcze Norwegowie chcą odebrać Kowalczyk medal.
Za nie jechanie po torze.
|
N, 21 lut 2010, 14:54 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Nie za to, tylko za zbyt wczesną zmianę techniki. Ale raczej medalu nie zabiorą.
|
N, 21 lut 2010, 15:28 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Chodziło mi o to, że tam jest napisane, że Schlierie ma "astmę"... tak jak norweskie biegaczki.
|
N, 21 lut 2010, 17:03 |
|
|
Criss
Norman
|
Dominik
Może czytaj uważniej.
|
Pn, 22 lut 2010, 08:43 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
A ty się naucz c z y t a ć, bo widzę, że raczej kiepskawo, zamiast wszystkim zwracać uwagę..
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 22 lut 2010, 20:17 |
|
|