|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 17:55
|
Autor |
Wiadomość |
Criss
Norman
|
Widocznie ty mnie nie rozumiesz (chyba tak jak zawsze).
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Wt, 23 lut 2010, 08:23 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Dziś przedostatni dzień igrzysk i o dziwo, mamy aż DWIE medalowe szanse: bieg na 30 km z udziałem Justyny i półfinał drużynowy panczenistek. Wczoraj w eliminacjach sensacyjnie wyeliminowały Rosjanki i dziś o finał zmierzą się z Japonią. Mam nadzieję, że nasze łyżwiarki nie zaprzepaszczą tej ogromnej szansy na medal.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 27 lut 2010, 15:02 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
O łyżwiarkach nie wiedziałem, ale rzeczywiście szansa jest. Za Kowalczyk gorąco ściskam kciuki i mam nadzieję, że tym razem nie da szans Bjoergen. A kto oglądał wczoraj bobsleistów? Prawie się powtórzyła sytuacja, o której wolę nie wspominać. A to za sprawą Niemców. Dobrze, że im nic nie jest.
|
So, 27 lut 2010, 15:49 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wreszcie Justyna pokazała co naprawdę potrafi! Złoty medal, feta w Kasinie Wielkiej, Warszawie, Wrocławiu i całej Polsce, a także w polonii na całym świecie. Takie emocje na końcówce, że wszędzie słyszeliśmy doping ''Justyna! Justyna!''. Jutro świętujemy!
|
So, 27 lut 2010, 22:28 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Nie, jutro śpimy, a no trzeba za zwycięstwo wypić xD
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 27 lut 2010, 22:46 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
W takim razie mamy:
1 ZŁOTO
3 SREBRA
1 BRĄZ
FTW!
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 27 lut 2010, 23:36 |
|
|
Muncharcha
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 7 lut 2010, 16:25 Posty: 50 Lokalizacja: Z domu towarowego
|
Prawie co Justyna przegrała bo tylko kilka cm za nią była inna zawodniczka.Brąz zdobyły nasze panczelistki czy jakoś tak
_________________What's is life!
Pump it Up!
Danzel
|
N, 28 lut 2010, 08:36 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
No i kończymy nasze najlepsze igrzyska zimowe w historii. Złoto, trzy srebra i dwa brązy! Dobrze, że nasze panczenistki sprawiły taką niespodziankę. Liczyłem na finał, ale co tam Najważniejsze, że mamy ZŁOTO!!!Zadrżałem, gdy Bjoergen dogoniła ją na ostatnich metrach, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Już nie mogę się doczekać igrzysk w Londynie i Soczi...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 28 lut 2010, 09:12 |
|
|
Kari Mata Hari i Molly
Roz-kreca się
Dołączył(a): Śr, 19 sie 2009, 15:18 Posty: 31 Lokalizacja: z Piklibii
|
Ja też zadrżałam i ... zamknęłam oczy. Na szczęście wszystko dobrze się skończyła. Bjoergien zawaliła zmieniając technikę w ostatnich metrach. I dobrze!
|
N, 28 lut 2010, 13:51 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Nareszcie mamy ZŁOTO.
A Justyna cały komplecik przywiezie z Vancouver: złoto, srebro i brąz.
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
N, 28 lut 2010, 22:09 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Z reguły się sportem sie interesuję, ale jak był ten bieg po złoto...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 28 lut 2010, 22:12 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Olimpiada, olimpiada i po olimpiadzie. Teraz czekamy na Londyn i Soczi! Podsumowując organizacyjnie olimpiada najlepsza nie była, ale rywalizacja sportowa zawsze była ekscytująca. Dla Polski to najlepsze igrzyska zimowe. Złoto, trzy srebra i dwa brązy to dało 15 miejsce w klasyfikacji medalowej. Według mnie na największe słowa uznania zasługuje Adam Małysz, pokazał że wiek wiele w sporcie nie znaczy. Także wielkie słowa uznania dla Kowalczyk, panczenistek i całej reszty która nie zdobyła medali. Te igrzyska na pewno zapadną mi głęboko w pamięć i chętnie będę wracał do tych chwil.
|
Pn, 1 mar 2010, 12:52 |
|
|