|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 18:19
|
jakie eblematy chcielibyście jeszcze w galerii?
Autor |
Wiadomość |
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
|
Śr, 24 lut 2010, 11:39 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Rabitt otrzymuje warna za spam. Wszystkie spamy (4-5) usunięto.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 24 lut 2010, 19:45 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
|
So, 27 lut 2010, 21:46 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Niektóre nieco zbyt kanciaste, ale J.P.Kretien super.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 28 lut 2010, 22:52 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Nawet fajne.
Najfajniejszy Kretien.
A ta kaczka ... xD.
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Pn, 1 mar 2010, 15:04 |
|
|
Kari Mata Hari i Molly
Roz-kreca się
Dołączył(a): Śr, 19 sie 2009, 15:18 Posty: 31 Lokalizacja: z Piklibii
|
Ja bym chciała żeby były po 2 postaci, np. Reksio i Kretes lub Kari Mata i Molly...
|
Pn, 1 mar 2010, 18:25 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Rozdwojenie jaźni się zachciało!
Avatar na normalnych forach to zdjęcie samego siebie. Ale nie na naszym forum, tu każdy ma swoje jedno alter ego.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 1 mar 2010, 20:28 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
| | | | Code napisał(a): Oto lista stworzona przeze mnie. Przedstawia postacie, których nie ma w galerii. Jeśli jest w niej jakiś błąd lub błędy, proszę powiadamiać: RISP Mewa Ośmiorniczka Krabik Rekin Krokodyl z rzeki Żółw z rzeki Wąż z rzeki Meduza z zadania wyłowienia pereł Pająk z wulkanu Nietoperz z wulkanu Kura Trojańska Papuga RIU Kretoni (Ci chyba nigdy nie zaistnieją w Galerii Emblematów) Lisek Kurański (zabawa z uwolnieniem Reksia) Kretonka z plakatu w celi Kretonów Żabba Fioletowy Robal Wielokolorowe Kury z Kuranu Postaci z RIC nie będę wymieniał, bo nie przeszedłem tej gry. RIWC Węgorze elektryczne Wielka Kukuła Wąż Szablozębny Mucha Szablozębna Mamut Nieco kościsty Praprzodek Dizla Jeszcze bardziej kościsty praprzodek Koguta (prawdopodobnie) Pomniki Salwadoryka Kreton z hełmem Stryj Maćko Kurzy kmiotek Konie publiczne Rycerze (chyba najgorszy pomysł, bo jest ich za dużo) Pomnik Korybuta Dość Mocnego Pomniki Bogów Egipskich Świnks Drugi Strażnik Mantry Ibisa „Garbatek” Skarabeusz RIKN Kot roznoszący Gazety (cutscenka w Londynie) Kozioł w meloniku (cutscenka w Londynie) Latarnik z Paryża Bóbr Budowniczy Słoń Niedźwiedź Dwie Żyrafy Kupiec stojący przed wejściem na targ Miś na skalę możliwości Mumionek (przebojowa zabawka dla milusińskich, nie krwiożercza bestia) Głowa wielbłąda na patyku Wielbłąd Osoby z Kairu Krokodyl od „Następnym razem będę strzelał!” Krokodyle wykopywacze Lew (zabawa z balonem) Krokodyl (zabawa z balonem) Czerwonak (zabawa z balonem) Mega Koko Mały Masajaj Mieszkańcy Bombaju (cutscenka) Kościotrup z Odstraszacza Kretów Dziki Boją Się Go Bobry Głowy z Totemów Kret Olbrzymi Wódz Kukuryk Grecki przodek Nemo Kalmar I... Pan Policjant | | | | |
O jakiego Liska Kurańskiego ci chodzi? W RIU nie uwalniało się Reksia
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Wt, 2 mar 2010, 08:35 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Jak się im wajhadłowiec na Kuranie rozbił to tam taki był. Ten zielony, chyba kojarzysz.
|
Wt, 2 mar 2010, 09:49 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ten kosmiczny lis ,też chciałmym żeby był w galeri
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 6 mar 2010, 15:08 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Ale się z lisem rozgadaliście!
|
So, 6 mar 2010, 20:48 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
O! Bardzo ładny lisek! Widzę, że świetnie Ci idzie robienie avków. Szkoda tylko, że nie ma Eure, bo by je wstawiła...
jakby tylko ona miala taka 'wladze' //xD
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 6 mar 2010, 20:52 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
|
N, 7 mar 2010, 09:28 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Też fajne! A zrobisz część listy z RIWC?
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
N, 7 mar 2010, 11:59 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
A mógłbyś przerobić te ze screenów (poprzednia strona, wrzucone przeze mnie i Code'a)? Lisek ładny, ale lepiej byłoby gdyby był obrócony (chyba się tak da zrobić).
|
N, 7 mar 2010, 13:13 |
|
|