|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 04:57
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
...
Brak mi słów. W jednym momencie Polska została pozbawiona praktycznie całej władzy wykonawczej, najwyższej rangą kadry oficerskiej, prawie 20 posłów, 3 senatorów i wielu wielu innych ludzi.
I prosiłbym takie osoby jak Traktor i Johanna, aby się po prostu nie zgrywały tutaj, możecie gdzie indziej, ale zostawcie ten temat w spokoju.
Chciałbym powiedzieć, że każdy może:
1. Napisać o tym, że:
2.
3. postawić symboliczny znicz [*]
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 10 kwi 2010, 19:47 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Łączymy się w bólu po tragedii w Smoleńsku z całym Narodem Polskim, którym ona wstrząsnęła.
W związku z tym, po zasięgnięciu opinii moderatorów ogłaszam żałobę na forum od tej chwili do 17 kwietnia. W tym czasie kanalizacja będzie zamknięta, oraz niewskazane będą zabawy i żarty.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
So, 10 kwi 2010, 19:52 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
No dobra, dobra, chciałem tylko zauważyć, że oprócz Kaczyńskiego zginęło też wiele innych osób, a żałoba narodowa znacznie się różni od zwykłej.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 10 kwi 2010, 20:04 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Ten dzień jest tak zły , chyba go nie zapomnę . Ten wypadek był straszny . Jest wielka żałoba , władza w Polsce się zmieniła i w ogóle . Wiecie ja miałem przeczucia , że w tym dniu będzie coś niedobrego . Słuchałem sobie piosenki z Tytanica Celine Dion i gdy piosenka zakończyła się w tym momencie doszły informacje o wypadku ( w piosence to śmierć kochanka Rose ). To nie koniec wczoraj na historii mieliśmy o śmierci z powodu dżumy i pod koniec pani powiedziała Momento Mori . Zapeszyła ... . Kondolencje dla rodzin zmarłych [*] ... . Chociaż każdy koniec otwiera nowy początek ...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 10 kwi 2010, 20:06 |
|
|
Criss
Norman
|
A wiecie, że mi dzisiaj się przyśniło, że Rosjanie rozwalili ten samolot .
Ale to raczej błąd pilota...
Przyśn8ło mi się właśnie to co widziałem w tv!
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
So, 10 kwi 2010, 20:09 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Ja też miałem przeczucia ... Ale tak naprawdę o tragedii dowiedziałem się z tego forum. Dziwne też wydaje się to iż pewien mieszkaniec mojego miasta ma pecha. Gdy wygrał kilka milionów w Lotto umarł papież. Dzisiaj jego syn miał mieć ślub. Według mnie Rosjanie, mogli coś zrobić, tak jak zauważył Dadi, mógł to być zamach, wszyscy byli jak na dłoni. Dziwne jest też to, że cała elita rządowa leciała jednym samolotem. Ale wszystko się okaże po zbadaniu czarnych skrzynek. Ziemia Katyńska znów pochłonęła Polaków. Łączmy się z ofiarami i rodziną zmarłych modlitwą. [*] (*)
|
So, 10 kwi 2010, 20:16 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Jednocześnie zabraniamy naśmiewania, znieważania, oraz potępiana żałoby i żałobników na forum...Przez ten czas obowiązywał będzie spokój...Nie przestrzegający wyżej wymienionych nakazów, zostaną ukarani ostrzeżeniem, bądź w ostateczności banem...
Tutaj pragnę upomnieć Johannę i Traktora za ich haniebne zachowanie...
Dziękuję... [*]
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 10 kwi 2010, 20:26 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Gdzie ty widzisz moje żarty, zabawy? -.-
Moje zachowanie nie jest haniebne - wyrażam swoje zdanie, a wszelka interpretacja zależy już od was. Nie dziwię się, że wszystkie moje posty rozumiecie źle.
Po prostu, niektóre żarty nie są wskazane w takich sytuacjach...
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 10 kwi 2010, 20:29 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
[*]
|
So, 10 kwi 2010, 20:31 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Płakałem przez duży czas i nadal nie mogę w to uwierzyć.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
So, 10 kwi 2010, 22:23 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ja na początku myślałem że nie żyje tylko prezydent i jego żona ,ale
później dowiedziałem się o innych.Jak mówicie katastrofa.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 11 kwi 2010, 08:02 |
|
|
kochaś
Stawia Opór
|
co tu dużo mówić
_________________ po długim myśleniu odchodzę z forum.
Odchodzę27 kwietnia.
|
N, 11 kwi 2010, 08:30 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Podobno to błąd pilota, ponieważ: pilot nie miał lądować na tym lądowisku, ale zdecydował, że ląduje... I reszta już wiadoma... Następna katastrofa... Tego samego dnia co inna polska katastrofa... Podobno to wstrząsnęło całym światem! I mną także... Nadal mi się wierzyć nie chce...
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
N, 11 kwi 2010, 09:50 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Nie coś tam niedosłyszał i bumm..A to cały prezydent zadecydował że tam mają lądować go pilot go sie spytał
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
N, 11 kwi 2010, 09:59 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
To z pewnością jedna z największych tragedii w historii Polski. Tyle ważnych osobistości... tyle zostawionych rodzin... tyle płaczących ludzi... tyle kondolencji... tyle niedowierzania... Jak to się mogło stać? Mam nadzieję, że jeśli tak miało być, to na pewno po coś... tylko Pan Bóg to wie...
Przepraszam, że nie piszę czarną czcionką.
_________________Powróciłem
|
N, 11 kwi 2010, 10:10 |
|
|