|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:50
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Powiedz mi, czy ty jesteś takim IDIOTĄ, że nie zauważasz wspólności do prawdziwych osób i próby ośmieszenia ich?
No więc UfoKura to mój avatar, a szczurzyca jest Johanny, tak? Oba avki występują w zmodyfikowanej wersji. Również zachowania pseudobohaterów są takie, jak uważa Bot w realu. Uważa, że jestem sługusem Jo, jak również Sokarisa i Euresandy.
Euresanda - bardzo wiele zrobiła dla forum, była od zawsze. Nie wiem dlaczego jeszcze jej nie wyrzuciłeś w ogóle z moderatorium, przecież jesteś najwyżej, nie zdziwiłbym się.
Sokaris - Sam nie pochwalam jego postępowań, jednak nie można ukryć, że chciał dobrze, zbytnio się chłopak angażował, i z jego dobrych chęci wyszło bagno. Sam nawet przeprosił, co jest już w dzisiejszych czasach rzadko spotykane. No i co do niego w ogóle według was nie mogę mieć swojego zdania, mam do Sokarisa szacunek, a wy jak banda świń wyzywacie mnie od sługusów, i się potem dziwicie, że chcemy wam powiedzieć stop -.-
Johanna - aczkolwiek się na moda nie nadaje, tak samo jak ja, nie zasługuje na takie traktowanie, jak również wy nie zasługujecie, ale cóż - oko za oko, ząb za ząb.
Nalegam, bot,
PRZESTAŃ, PROSZĘ,
bo to już nie jest śmieszne.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 4 kwi 2010, 10:53 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Zgadzam się z tobą, Traktor! Ja nie jestem jako żadną z tych osób, ale to jest nie fer! Wszyscy co to chwalą (a najbardziej ci, co to dobrze oceniają i bot): wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''!
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
N, 4 kwi 2010, 17:27 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
| | | | Alfredo napisał(a): Zgadzam się z tobą, Traktor ja nie jestem jako żadna z tych osób, ale to jest fer! Wszyscy co to chwalą (a najbardziej ci, co to dobrze oceniają i bot): wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! | | | | |
Dobrze pisze! Niech Bot po prostu skończy ze szczurzycą i sługusami, i napisze ,,przepraszam" Jo i innym, a potem zrób akcję o czymś innym!
_________________Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
N, 4 kwi 2010, 18:25 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
| | | | Alfredo napisał(a): wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! | | | | |
Czemu nie. Ja na przykład nic bym nie miał przeciwko tej formie, w jakiej robi to bot, czyli karykaturalnej. Innymi słowy, podzielam zdanie Grzesia.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 4 kwi 2010, 19:28 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
| | | | nieznany napisał(a): | | | | Alfredo napisał(a): wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! | | | | |
Czemu nie. Ja na przykład nic bym nie miał przeciwko tej formie, w jakiej robi to bot, czyli karykaturalnej. Innymi słowy, podzielam zdanie Grzesia. | | | | |
Bądź co bądź te karykatury nie powinny obrażać, jak i powinny komentować wydarzenia forum, nie szerzyć propagandę twórcy.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 4 kwi 2010, 20:11 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Gdzie ty tu widzisz propagandę.. Co prawda bot zaczął się babrać w takich podtekstach i innych głupotach, aczkolwiek wystarczyłoby trochę dorbej woli i was, i bota oraz dystans do siebie to byście nie mieli takich problemów.
Dziwne?
A i Traktor przestań zniżać się do poziomu małego dziecka wyzywając Grzesia od idiotów..
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 4 kwi 2010, 21:33 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Omg.
Propaganda jest, chce mnie pokazać jako nędzne dziwadło chcące żyć tylko dla jakiejś pier... trójcy. Kiedyś komiksy Bota były o wiele lepsze, czyli twierdzisz, że mogłyby takie znów być, gdybyśmy nie brali udziału w życiu forum? No to jest coś takiego jak opóźnione zauważenie, zresztą to było przy innym odcinku, bynajmniej mój błąd xP
Gdzie ja powiedziałem, że jest idiotą, to było pytanie -.-
|
N, 4 kwi 2010, 21:44 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Rotf.
To, że bot pokazuje to co tu się dzieje ze swojej skrajnie subiektywnej perspektywy to nie jest propaganda. Propaganda zaczyna się wtedy gdy ktoś chce trafić do jakiejś grupy odbiorców jakimiś informacjami. Poza tym możesz wziąć też sprawy w swoje ręce i porozmawiać z botem jak człowiek, a nie rozgłaszać wszystko na prawo i lewo. Nic takiego nie powiedziałem, nie czytaj między wierszami..
Jest pewna subtelna różnica między kulturalną wypowiedzią, a niegrzeczną i prostacką.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 5 kwi 2010, 13:58 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Lmao.
Z nim się nie da rozmawiać na takie tematy. Ja do niego po ludzku napisałem na gg czy ta ufokura w komiksie ma przedstawiać mnie, bez żadnych wyzwisk itd. - nie odpowiedział. Zawsze jednak na inne rzeczy odpowiadał nawet z ochotą.
Resztę pozostawię bez komentarza ;>
|
Pn, 5 kwi 2010, 18:46 |
|
|
pietruszka11
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 25 cze 2009, 09:40 Posty: 42 Lokalizacja: z Warszawy
|
Pamiętajcie że wiele osób może mieć takie avatary. Mi by nic nie przeszkadzało jakby bot użył avatara, który akurat mam ja. Ja sądzę tak samo jak Grześ, a jak wam coś nadal wam nie pasuje to zmieńcie avatary i będzie OK. Nie będzie już że to wy. A co do komiksu może być nawet więcej odcinków ze szczurzycą. Nie chcę żeby taki dobry (przyklejony) komiks się zepsuł, a swoją dyskusją na ten temat tylko go zniechęcacie. Daję 10/10.
|
So, 17 kwi 2010, 12:57 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
A teraz moi mili, pora na 25 odcinek komiksu pt. "Koniec szczura", zapraszam do lektury:
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 18 kwi 2010, 20:17 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Teraz już ekstra. Fajny humor, akcji nie zabrakło, dużo miejsc zawarłeś w rozdziale. Grafika nienaganna, tylko trochę nie widać testów Ibisa. 10/10.
|
N, 18 kwi 2010, 20:42 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
10/10 tylko teksty Ibisa słabo widać.
Komiks bardzo długi i bardzo dobry. To jest wielki plus. Po skończeniu czytania zamiast "nudno, za krótki", to "długi, aż czytanie zmęczyło".
"Nie dość że wódz z tymi zmysłami żartował i powiedział że mi samo przejdzie po roku... to jeszcze teraz mój zameczek... błaaa!!!"
Cała prawda z forum w komiksie: "po roku" - roczny BAN.
A mnie dasz do komiksu? Albo siebie. Może daj któregoś z czarodziei.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 18 kwi 2010, 21:27 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Super! 10/10!
Plusy:
Fajne teksty, humor, grafika, no i oczywiście szorowanie Szczoteczką.
Minusy:
Nie ma!
A dasz mnie do komiksu?
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Pn, 19 kwi 2010, 14:29 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
No to teraz mnie rozbroiłeś xD. Ostatnia klatka jest najlepsza xD. Nienazwany rządzi :p. Bez minusów - 10/10. Teraz przebiłeś według mnie Seta .
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Pn, 19 kwi 2010, 15:55 |
|
|