|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 14:51
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Przykro mi... już drugi raz mi nie wierzycie. Ale chyba zasłużyłam.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 22 sty 2010, 19:47 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Co to za... nie nazwę tego. Nie wiem kto to robi, ale to jest totalnie głupie.
Nie mam żadnego 12-letniego brata, nikt nie ma dostępu do mojego konta.
Ktoś się podszywa, proszę coś z tym zrobić :/
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 22 sty 2010, 20:57 |
|
|
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Odkopuję.
Czy nie ma jakieś rady na tego Shoutboxa? Bo coś takiego.
IndianaJones:
Podszyty przez Indianę DJ
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Śr, 7 kwi 2010, 18:16 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Jest rada. Zainstalować NORMALNEGO chatboxa. Ale Aidem to się nie chce.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 7 kwi 2010, 18:18 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ogłaszam kolejny kryzys podszywania i każdy się chyba zgodzi. Tym razem fakt nieaktywności Bambosza daje się jeszcze mocniej we znaki, spamowanie na okrągło, a sprawcy nie można wykryć.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 22 kwi 2010, 16:09 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Przesadzasz. Bambosz wchodzi i to dość często. A sprawcę można wykryć dzięki kilku powodom (IP, styl pisania). Ale naprawdę od spamu można dostać zawrotu głowy, trzeba coś zrobić z shoutem, ale AM raczej nic nie zrobi.
|
Cz, 22 kwi 2010, 16:13 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Co można zrobić? Jeśli obecnych się zbanuje, lub w inny sposób pozbędzie, pojawią się inni. Trzeba wymyślić coś, dzięki czemu podszywanie nie byłoby możliwe. Może inny SB?
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 22 kwi 2010, 16:13 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
może żeby tylko zalogowani mogli pisać tam
i żeby nick był niezmienny dla każdego
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Cz, 22 kwi 2010, 17:14 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Trzeba by zmienić chatbox, jednak wątpię, żeby AM chciało się ingerować w nasze forum.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 22 kwi 2010, 17:25 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Forum i stroną obecnie się zajmuje Babcia Reksia.
Jeśli chcecie shoutboxa, to zapytajcie go na jego e-mail:
tomek@aidemmedia.pl
Każdy może do niego napisać, nie mówcie że "Aidem nie zrobi"... bo to bez sensu, najpierw zapytajcie, a dopiero potem biadolcie że "Aidem nie zrobi" ;p
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Cz, 22 kwi 2010, 18:02 |
|
|
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Wiecie... shoutbox nie jest jak pisanie postów. Podszywanie jest najłatwiejsze co mnie wkurza.
Na przykład można zmieniać formę nicku. Miałem Doktor Jones mam doktor Jones/Norbi
Albo czasami DJ.
A to też nie wyklucza podszywania.
Jednak źle się dzieje. Ktoś podszywa się za Johanne.
Ciekawe kto to.
Ten shoutbox jest strasznie denerwujący.
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Cz, 22 kwi 2010, 19:05 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Wydaje mi się, że to jest Johanna, a nie podszywacz. Pewnie pisze z innego adresu shoutboxa (?)
|
Cz, 22 kwi 2010, 19:07 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Zajmę się sprawą zmiany CB, tylko kiedy będę miał więcej czasu.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 2 maja 2010, 03:26 |
|
|
Kornelek
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 22 kwi 2010, 11:46 Posty: 112 Lokalizacja: ten ląd?
|
trzeba załatwić sprawę z xaverem
_________________ Co jest? Wróciłem?
|
N, 2 maja 2010, 13:58 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
On już jest niegroźny. Chyba przemówiłem mu do rozumu