|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 04:33
|
Reksio i Kretes:Przypadki w Krainie Czarów
Autor |
Wiadomość |
Krisek
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 kwi 2010, 11:39 Posty: 32 Lokalizacja: nie twoja sprawa
|
Bardzo fajne są te opowiadania. Czasami zdarzają się drobne błędy, ale na razie jest OK . Wg mnie możesz robić opowiadania takiej długości , bo mi się nie chce czytać takich dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich opowiadań.
9 / 10
_________________Pozdrawiam, Krisek Dostałem dwa chomiki . Jeden nazywa się Bulbo, a drugi Dizel . Ten post ulegnie samozniszczeniu za 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... I co, nadal widzisz ten post? A niech to! Muszę się skontaktować z osobą, która mi sprzedała ten program!
|
Pt, 14 maja 2010, 14:10 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Opowiadanie faktycznie nie powinno być za długie, ale bez przesady, rób dłuższe. Plus za brak błędów. 7/10
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pt, 14 maja 2010, 17:43 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Wnerwia mnie to że że prawie w każdym opowiadaniu jest Luk.
Co wy z nim macie?Och, i jeszcze na dodatek krótkie.Może i błędów nie ma...
5/10
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 18 cze 2010, 10:48 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
A to już nie moja wina, że użyli mojej osoby w opowiadaniu, chociaż zgody nie wyraziłem.
|
Pt, 18 cze 2010, 11:58 |
|
|