|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 15:07
|
Autor |
Wiadomość |
Krisek
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 kwi 2010, 11:39 Posty: 32 Lokalizacja: nie twoja sprawa
|
Ja zawsze używam snu. Ma łatwy symbol , a kiedy wróg posypia ja mam czas na wyznaczenie kolejnego znaku , dzięki czemu nigdy nie obrywam
|
N, 18 kwi 2010, 11:13 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Trochę to dziwne. Ja głównie używam snu, ale czasem też ciemności. Według mnie powinno być trochę inaczej, ale nikt teraz z tym nic nie zrobi. W pierwszym poziomie żeby wygrać, powinno być więcej trafień niż dla 3 poziomu magii. Sen mógł mieć lżejsze działanie.
|
N, 25 kwi 2010, 07:15 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Czary wcale nie są na tym samym poziomie obrażenia!
Sen: przy nim przeciwnik zasypia, przestaje kreślić czar i zadaje trafienie.
Kula budyniu: przeciwnik zwalnia swoje czary, lecz kreśli i dostaje trafienie.
Naprawdę najlepszy jest sen!
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
N, 9 maja 2010, 11:45 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Jejku czytaj ze zrozumieniem..
Czary zadają obrażenia takie same rangą, ale efekty rzucenia konkretnego czaru są już inne.
Np. Kula budyniu zadaje taką samą ilość obrażeń jak Koła i Wiry..
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 9 maja 2010, 14:05 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Aha, o to chodziło... A co do łatki to raczej nie wyjdzie, ponieważ jeśli AM i VNS nad czymś pracują; z Reksia, to raczej nad następną częścią nowej serii!
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
N, 9 maja 2010, 14:34 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
Gdyby sen był na trzecim poziomie, jak przeszlibyście średnio jakieś dwie falę drobiu? To by stanowczo utrudiło by grę !
Ale nawet, nawet to dobry pomysł.
|
Wt, 18 maja 2010, 18:23 |
|
|