|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:37
|
Autor |
Wiadomość |
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Dlaczego?
Witajcie.
Założyłem ten temat aby rozpocząć pewną dyskusję....
Dlaczego użytkownicy odchodzą oraz dlaczego chcą aby ich usuwali?
Przecież nasze forum jest naprawdę fajne.
Jak myślicie?
Dlaczego tak się czasem dzieje?
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=3933
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... t=przybysz
Przykłady.....
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Wt, 25 maja 2010, 08:16 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Bo może nie mają czasu . Są zmęczeni szkołą . Uważają to już za bardzo dziecinne . Mają dosyć spamerów . Z powodu kłotni na forum . Z powodu poczucia się obrażonym . To są tylko przykłady . Można by jeszcze wiele wymieniać .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 25 maja 2010, 08:27 |
|
|
arturros
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 6 sie 2007, 12:20 Posty: 345 Lokalizacja: Skądś
|
Ech... Na reksia nigdy nie będzie się za starym. Ja często gram w reksia i zachwyca mnie geniusz Krzysztofa Hynrykiewicza i całej spółki. Stworzenie gier przygodowych takiego kalibru inspiruje i mnie do tworzenia przygodówek i powinno inspirować innych urzytkowników. To właśnie dzięki Reksiowi kret zaistniał w mojej wyobraźni. To dzięki nim poznałem Kretiego i z milczącego dyktowatego kreta przemieniłem go w bohatera, wojownika, który potrafi prawie wszystko. Jeżeli ktoś patrzył na mój komiks to zauważył w jaki sposób rysuje kreta. I to wszystko dzięki tej "Banalnej serii gier dla dzieci". Mówiąc o reksiu nawiąziuje i do tego foum. Forum, które powinno skupiać u siebie 7 latków i nawet 18 latków. Którzy mają wspólną pasje "dzielenego psa reksia". To tyle co chciałem powiedzieć.
Wt, 25 maja 2010, 09:24 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
Ja też nie zawsze mam czas wchodzić np. wczoraj i przedwczoraj mnie nie było
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Wt, 25 maja 2010, 19:38 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Fakt. Dochodzi jeszcze zbieg okoliczności, jak w przypadku przybysza-nie ma już dostępu do internetu i może jedynie z kafejki internetowej. Jednak ci, którzy mimo wszystko uwielbiają forum, wracają zawsze, kiedy tylko mogą.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 25 maja 2010, 20:11 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Re: Dlaczego?
Niektórzy odchodzą bo nie mają czasu, inni bo nie mają czasu, następni bo zostali zbanowani, obrazili się, zapomnieli o forum, nie odpowiada im towarzystwo userów, nie odpowiada im charakter forum - bo to każdy człowiek musi lubić Reksia? Innym forum zdaje się nudne i są wreszcie tacy którzy wolą fora internetowe gdzie mogą sobie inteligentnie, spokojnie porozmawiać na wysokim poziomie - bez udziału spamujących dzieci chcących mieć moda.
Powodów jest jeszcze co najmniej kilka.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 28 maja 2010, 15:30 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ja zdecydowanie mniej wchodzę.Na początku każdego dnia byłem na forum około 4 godzin.Teraz przez naukę Rodzice założyli hasło na kompa i
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 29 maja 2010, 19:09 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
"Chasło" XD
Dobrze mówią spidi, arturros i inni.
Ale chyba największy powód to brak czasu.
|
So, 29 maja 2010, 19:20 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ja się zastanawiam nad odejściem ale raczej nie...na razie nie mam tak dużo nauki
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 29 maja 2010, 19:22 |
|
|
spidi
|
Nie no znowu bedzie przychodziła moda na odchodzenie Wg. ,mnie głownym powodem odchodzenia to brak czasu i przychodzenie spamerów , którzy odstraszają userów .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 30 maja 2010, 10:23 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
spidi ma rację, zapomniałem dodać ataku spamerów.
No bo komu chce się rejestrować na forum z Xaverem?
|
N, 30 maja 2010, 10:25 |
|
|
spidi
|
Nie tylko z nim . Każdy z nas był na początku małym spamerkiem i noobkiem , dzięki pomocy moderatorów i starszych userów przeszliśmy na dobrą stronnę , chociaż nie wszyscy , nie którzy byli na starcie skazani na spamerstwo .
|
N, 30 maja 2010, 10:35 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Masz całkowitą rację.
To dzięki innym użytkownikom
|
N, 30 maja 2010, 11:58 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Z wszystkiego się prędzej czy później wyrasta . Czy tego chcemy czy nie. A takie forum prędzej czy później się każdemu znudzi. Zawsze jest tak, że ktoś przychodzi, a ktoś przychodzi . Nie ma co się oszukiwać, PR są głównie nastawione dla małych dzieci.
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
N, 30 maja 2010, 12:33 |
|
|
spidi
|
W sumie masz racje , ale i są tacy co nie chcą odchodzić , ani prędzej czy później . Może też być taki problem , że ktoś się forum wstydzi . Ze mnie się niektórzy śmieją , że gram w Reksia , ale mam to tam gdzie słońce nie dochodzi
|
N, 30 maja 2010, 12:36 |
|
|