|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 16:30
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Gameplaye/filmy z waszych ulubionych gier.
Autor |
Wiadomość |
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Gameplaye/filmy z waszych ulubionych gier.
W tym topicu zamieszczamy najlepsze (oczywiście, według was) gameplaye i filmy z waszych ulubionych gier, a następnie zdajemy się na ocenę innych osób.
Idę na pierwszy ogień: http://www.youtube.com/watch?v=YpomFfd3 ... re=related
Gameplay z końcowej części "Beyond Good and Evil". Moim zdaniem to trzeci pod wzgędem wielkości boss, z jakim udało mi się zmierzyć. A muzyka... po prostu cudo (jak na grę).
I uwaga... to nie mój gameplay, dla ścisłości.
_________________Powróciłem
|
Wt, 18 maja 2010, 20:16 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Gra wygląda świetnie, muzyka też niczego sobie, Stawiam 10/10.
Dobra zanudzę was, filmik trwa aż 30 minut, ale przynajmniej walkę obejrzyjcie :
http://www.youtube.com/watch?v=czOg5CBjGeY
To jest final boss z mojego ulubionego Earthbound. Grafika nie powalała, ale za to, muzyka była epicka.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 18 maja 2010, 20:33 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Dokładnie tak.Też bardzo lubię gry typu Mario itd.
Na YouTubie nazywam się Wojtalka222.
Ale raczej nie mam czasu na gameplaye.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Śr, 19 maja 2010, 06:26 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Ja może kiedyś zamieszczę gameplay z reksia, ale nie od tego jest ten temat
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 19 maja 2010, 12:36 |
|
|
Rayman:)
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 18 maja 2010, 10:46 Posty: 165 Lokalizacja: Z Warszawy
|
_________________PORA NA PRZYDODĘ!
|
Pn, 7 cze 2010, 16:19 |
|
|
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
Pn, 7 cze 2010, 16:23 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
_________________Powróciłem
|
Wt, 8 cze 2010, 16:30 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Toy Story 3
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
So, 21 sie 2010, 10:11 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|