|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:13
|
Śmieszne wydarzenia ze szkoły
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Tylko co w tym śmiesznego?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 13 sty 2010, 21:31 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Nie rozumiesz? To, że tam wystąpiło słowo "pierdoła"! Łiii! Hahaha...
A tak serio, to nie jest śmieszne, tylko chamskie.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Cz, 14 sty 2010, 15:43 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Siedzimy na polskim i przeprowadzamy coś w stylu ćwiczeń do prezentacji maturalnej. Karolina prowadziła swój "wykład" i powiedziała święty Alojzy, zamiast Augustyn.
Nieźle nas to rozśmieszyło, tak samo Dominika wydała dzisiaj dziwny dźwięk, który jest trochę trudny do opisania.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Cz, 14 sty 2010, 17:35 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Odkop
Cała nasza klasa zawsze wygłupia się na Religii. Za karę mieliśmy przepisać 10 razy 10 przykazań Bożych. Mój Kolega Kacper aby znowu było śmiesznie w zaszycie do religii mieliśmy napisać przykazania. A on napisał:
Katecheza
Temat: Buzia zamknięta.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Cz, 24 cze 2010, 10:35 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
A wiecie co się potrafi dziać u nas na przyrodzie? Chłopaki łażą po klasie, leją się, pryskają się wodą itp. Ostatnio, woda w kwiatkach się przelała, no to Mateusz postanowił wylać wodę, ale nie chciało mu się iść do łazienki, to wylał to przez okno, a że były tam roboty (robotnicy odnawiali ściany szkoły), to spadło to na głowę jakiegoś robotnika.
Do tego raz na matematyce, na początku lekcji (była to nasza pierwsza lekcja tego dnia) pani wyszła z klasy coś skserować, a wtedy przyszedł taki jeden chłopak Norbert. No i go nabraliśmy, że ma iść na salę gimnastyczną, bo tam pani poszła go szukać. I ten poszedł.
|
Cz, 24 cze 2010, 11:11 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
mam coś
miesiąc temu mój kolega zgubił swoje kształty(mieliśmy zrobić coś z kształtów) i on wyrzucił je jednak do kosza i wywalił wszystkie śmieci na podłogę i musiał potem do wrzucać(śmierdziało)
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Cz, 24 cze 2010, 12:17 |
|
|
Rayman:)
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 18 maja 2010, 10:46 Posty: 165 Lokalizacja: Z Warszawy
|
Umnie w kalasie Filip wsadził sobię długopis do nosa następnie do tylniej cześci ciała i polizał długopis!
PS.Muj kolega ma poromawiać z panią...
PS2.On nie jest normalny
_________________PORA NA PRZYDODĘ!
|
Cz, 24 cze 2010, 14:14 |
|
|
music99
Stawia Opór
Dołączył(a): Pn, 17 maja 2010, 14:12 Posty: 8 Lokalizacja: Muzyczna Kraina Reksia
|
Angielski
U nas na angielskim ostatnio pani pyta takiego Mateusza. Mówi mu:
-Powiedz "mam psa".
Mateusz po namyśle mówi "I'm dog" (jestem psem).
Ale sie w klasie hihraliśmy!
|
Cz, 24 cze 2010, 14:29 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Heh. U mnie też coś podobnego było. Taki Kamil, co bardzo słaby z angielskiego jest, napisał zamiast ''play'' - ''plej''.
Albo raz, w klasie mojego kuzyna z Warszawy, uczniowie mieli napisać ''Dlaczego babcia ma mokrą spódnicę?''. A mój kuzyn ''Babcia ma mokrą spódnicę bo ją ojszczałem.''
|
Cz, 24 cze 2010, 14:37 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Taki mój kolega raz na polskim pani go zapytała: Co robili harcerze z opowiadania co przed chwilą wam przeczytałam?
Kolega zapomniał i mówi: Yyyyy... ten no...
A pani odpowiada: Robili yyyyy... ten no... ?
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Cz, 24 cze 2010, 16:22 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
A u mnie, jak Piotrek się zgłosił:
Piotrek: Yyyyyy...
Pani: Wspaniała odpowiedź.
Albo, jak był wielki huk:
Nikodem: Koniec świata!
Kuba: Tornado!
Piotrek: Pani Janina!
|
Pn, 28 cze 2010, 18:03 |
|
|
Don
Bywalec Nory
|
A wiecie że ze mnie się śmieli ze gram w reksia,seryjnie.
|
Pn, 28 cze 2010, 19:52 |
|
|
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
Nom, mnie też.
Nie rozumiem ich.
Może sądzą że gra to to samo co film?
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
Pn, 28 cze 2010, 20:01 |
|
|
Don
Bywalec Nory
|
A która skonczyleś klase?
|
Pn, 28 cze 2010, 20:09 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ze mnie się nie śmieją.Ale wiedzą że jestem na ty forum.Wiem z czego z was się śmieją.Reksio to taki piesek.I z filmu go znają.Reksio kojarzy im się z bajeczką dla dzieci.Reksio to też takie imię dziecence.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pn, 28 cze 2010, 20:12 |
|
|