|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 16:35
|
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Ja mam dokładnie to samo co Kornelek ( z wszystkimi szczegółami ).
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 23 cze 2010, 07:18 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
No to teraz ćwierćfinały. Ich plan :
2 lipca - piątek
16:00 - Holandia - Brazylia
20:30 - Ghana - Urugwaj
3 lipca - sobota
16:00 - Niemcy - Argentyna
20:30 - Paragwaj - Hiszpania
Przyznam szczerze, że nie doceniałem Argentyny, Niemców i Brazylii. Komu teraz kibicujecie? Ja w tych czterech meczach po kolei kibicuję Holandii, Ghanie, Argentynie i Hiszpanii. Teraz było też dużo błędów sędziowskich. Mam nadzieję, że tym razem nie popełnią już takich prostych błędów. Ciekawe czy Webb będzie sędziował i wyczaruje karnego w 93 minucie.
|
Śr, 30 cze 2010, 10:32 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Osobiście uważam Webba za jednego z najlepszych arbitrów na świecie.
Co do meczów, będę oczywiście kibicował przeciwnikom Niemców (w tym wypadku Argentynie), Holandii (w końcu Europa), Paragwajowi (a tacy byli Hiszpanie pewni tego mistrzostwa), a w spotkaniu Ghana-Urugwaj sam nie wiem. Z jednej strony wolałbym Urusów, w końcu to dwukrotni mistrzowie świata, a z drugiej Afrykańczykom. Zobaczymy, kto okaże się lepszy!
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Śr, 30 cze 2010, 11:11 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Nie interesuję się bardzo piłką, ale mam nadzieję, że Brazylia i Hiszpania przejdą.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 30 cze 2010, 14:42 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ja się piłką nie interesuję ale gdybym obstawiał to może Niemcy i Brazylia....
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 30 cze 2010, 15:20 |
|
|
Krisek
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 kwi 2010, 11:39 Posty: 32 Lokalizacja: nie twoja sprawa
|
Ja obstawiam Brazylię, albo Argentynę. Chciałbym obejrzeć mecz Brazylia vs Argentyna (jeśli będzie). Ho, ho będzie się działo
_________________Pozdrawiam, Krisek Dostałem dwa chomiki . Jeden nazywa się Bulbo, a drugi Dizel . Ten post ulegnie samozniszczeniu za 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... I co, nadal widzisz ten post? A niech to! Muszę się skontaktować z osobą, która mi sprzedała ten program!
|
Pt, 2 lip 2010, 12:22 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
A kto się spodziewał takiego wyniku?
Holandia 2:1 Brazylia
???
Jednak Urugwaj wygrał, ale poświęcił się najlepszy napastnik - więc moim zdaniem wygra Holandia z Urugwajem, teraz głosuję na Argentynę i Hiszpanię.
|
So, 3 lip 2010, 11:11 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Ja tak sobie po cichu typowałem i stwierdziłem że Holandia, ma tu większe szanse. A w meczu Ghana - Urugwaj Suarez się poświęcił. Jakby wyczuł że Gyan nie trafi. Gdyby nie było tej ręki to Ghana by wygrała. Ale szkoda, że Ghana odpadła, ale Urugwaj, nie ważne z Suarezem czy bez niego i tak pewnie przegrają z Holandią. Dzisiaj kibicuję Argentynie i Hiszpanii, mam nadzieję że obie drużyny wejdą do półfinału.
|
So, 3 lip 2010, 11:31 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
No to się coś przeliczyłeś ^^. Argentyna niczym Australia czy cośtam innego .
Następny mecz wygra raczej na pewno Hiszpania, a na finał typuję Holandię i... Ekhm... Powiedzmy, że... Hiszpanię (mam taką nadzieję).
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 3 lip 2010, 17:13 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Typuję podobnie...
Masz rację, przeliczyłem ;(
I tak raczej w finale będzie Holandia kontra Niemcy lub Hiszpania...
|
So, 3 lip 2010, 17:24 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Co to miało być? 4:0? Przecież nawet Polska by sobie tyle wbić nie dała. Mam nadzieję, że finał będzie Holandia - Hiszpania, bo ci drudzy raczej przejdą bez problemu.
|
So, 3 lip 2010, 17:34 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
A ja dalej jestem za Urugwajem.
Oby dziś Iberowie wygrali, bo kto inny zatrzyma Szwabów? Chociaż i oni z taką grą...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 3 lip 2010, 17:51 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Hiszpania gra dalej, ledwie wygrali. 1:0 po bramce Davida Villi. Ale tak analizowałem składy rywali Niemców i zauważyłem, że oni po prostu nie mieli dobrych bramkarzy! Schwarzer (Australia), James (Anglia) i Romero (Argentyna) przecież nie są jacyś fenomenalni. Chyba dlatego tak wysoko wygrywali. Gdyby tamte zespoły miały lepszych bramkarzy, może zatrzymałyby Niemców. Ale teraz będą musieli Casillasa pokonać, a z nim tak łatwo nie będzie . Ale nawet jak jego przejdą to wątpię, żeby w finale ich Stekelenburg lub Muslera zatrzymał. I jeszcze wstawię plan półfinałów.
6 lipca, wtorek
20:30 (TVP 1, TVP Sport, TVP HD) : Holandia - Urugwaj
7 lipca, środa
20:30 (TVP 2, TVP Sport, TVP HD) : Niemcy - Hiszpania
W tych meczach kibicuję Holandii i Hiszpanii, mam nadzieję że będą grać w finale i któraś z tych drużyn zdobędzie po raz pierwszy Mistrzostwo Świata.
|
N, 4 lip 2010, 12:54 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Też chcę, żeby Hiszpanie pokonali Niemców.
Co prawda Holandia miała już 2 razy drugie miejsce, może teraz zdobędą pierwsze?
A może to Hiszpania zatriumfuje jak 2 lata temu?
|
N, 4 lip 2010, 12:59 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
No i mamy finalistów. Mistrzem będzie ktoś, kto jeszcze nigdy tytułu nie zdobył. Wygrali moi faworyci . Holandia pokonała Urugwaj 3:2 (dramaturgia godna MŚ), a Hiszpania pobiła Niemców 1:0 (jednak ta ośmiornica się nie myli). Teraz w meczu o 3 miejsce Niemcy grają z Urugwajem i sam nie wiem komu kibicować. Z jednej strony Niemcom, w końcu nasi sąsiedzi, ale ich zbytnio nie lubię, a z drugiej strony Urugwajowi, ale zagranie Suareza było niesportowe i ich też od tego momentu specjalnie nie lubię. Raczej nie mam faworyta w tym starciu. A w finale też mam dylemat. Obu drużynom kibicowałem właściwie od początku. Ale raczej za Hiszpanią będę.
Plan meczów roztrzygających :
10 lipca
20:30 - o 3 miejsce - Niemcy - Urugwaj
11 lipca
20:30 - finał! - Holandia - Hiszpania
|
Cz, 8 lip 2010, 10:44 |
|
|