_________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
Dołączył(a): Wt, 18 maja 2010, 10:46 Posty: 165 Lokalizacja: Z Warszawy
Najrazie tego nie lubie<ale może kiedyś...
Cz, 8 lip 2010, 13:29
Bromba1999
Bywalec Nory
Kiedyś tańczyłam bezruchodans;] a teraz różnie,ale często nowoczesny.
_________________ Pozdrawiam całe forum Bromba1999
Jeżeli ktoś ma jakiś problem z grą sims 2 lub 3 chętnie pomogę.
Cz, 8 lip 2010, 16:15
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Ja nie lubię tańczyć jak jest nowoczesna muzyka (od 2009), ale jak leci jakaś, np. z lat 70-siątych to muszę zatańczyć.
Kiedyś to była muzyka
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Cz, 8 lip 2010, 16:29
Modnisia
Roz-krecony
Re: Kto lubi ...... tańczyć
Ja lubię tańczyć ale w zamkniętym na klucz pokoju ze słuchawkami
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Nom muszę powiedzieć że na dyskotekach to mnie 6 klasistki wyrywają, na serio! Ale dobra, dość tego chwalenia.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Pn, 12 gru 2011, 21:04
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
NIENAWIDZĘ TAŃCZYĆ
Jak na wuefie mieliśmy tańczyć to uciekliśmy.
_________________ Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo? Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Śr, 21 mar 2012, 19:21
Ewka
Roz-kreca się
Ja hip-hop, swoje własne i na zajęciach tanecznych w szkole (są dodatkowe) tańczę: polonez, cza-cza, walc(dwa rodzaje) i inne.
Pt, 6 kwi 2012, 17:04
Ewka
Roz-kreca się
Dawid6 jest wybredny on mówi, że nie umie tańczyć, a umie.
Pt, 6 kwi 2012, 17:06
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Ja po prostu uważam, że taniec jest głupi, to coś nie dla mnie. Każdy ma swoje zdanie.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości