Dołączył(a): Śr, 26 sie 2009, 14:10 Posty: 84 Lokalizacja: z mózgu Einstein'a
mi się wydaje że wiedział co to ten monolit to wiedział jak go rozwalić ale wyczerpały mu się baterie w szponie i go ładował
Pt, 14 maja 2010, 19:39
RESTART
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 26 sie 2009, 14:10 Posty: 84 Lokalizacja: z mózgu Einstein'a
w poprzednim poście się pomyliłem
albo wziął to na logikę- Karimata i Molly atakowały z siłą potrzebną do rozwalenia sporego budynku (np. Pałac Kultury w Warszawie) no to z dużą siłą- nic, z małą siłą- (...)może się uda(...)
a co do tego leżenia na trawie to PEWNIE MYŚLAŁ, czemu wy oskarżacie Kornelka
Może to monolit umie mówić
no bo jak kornelek mógł mówić w monolicie jak SPAŁ??
Molly mówiła albo Karimata? napewno NIE przecież to by męski głos
moim zdaniem to monolit albo narrator 2(albo 3, 4, 5, 6, (...), 682, (...)itp. )
Pt, 14 maja 2010, 20:02
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
Kornelek zawsze jest taki spokojny. Najpierw przyjrzał się próbom i dał spokój swoim próbom...
Cz, 17 cze 2010, 17:56
MagicOfBudyn
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 06:12 Posty: 190 Lokalizacja: Union Of Europe
Dziwne tylko, że ciągle słychać głos narratora, a nie Kornelka.
Może miał jakiś zmieniacz głosu? To jest możliwe...
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 17:53 Posty: 27 Lokalizacja: Będzin
a może Kornelek chciał zrobić jakiś test ale może to te krety z reksio i ufo bo w reksio i kretes w akcji te krety wychodziły z nory kretesa no i była taka straszna muzyka na pewno to nie był narrator ponieważ to był ktoś pozbawiony skrupułów
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Może poprosił narratora o pomoc.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
kornelek na pewno był w to zamieszany poniewaz odrazu wiedział jak uwlonic reksia i reszte
N, 19 wrz 2010, 17:46
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
według mnie to był przybadek. patrzył jak one chciały to rozwalić a on później chciał coś sprawdzić więc dotknoł a akurat oni wychodzili!
Śr, 22 wrz 2010, 07:21
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Ja ma wymyśloną cała historię. Narrator zebrał Kornelka i Kretonów na naradę, jaka może być nowa przygoda. Wymyślili monolit i zaczęli się składać:
- narrator dał nagrania swojego głosy,
- Kretoni dali narzędzia,
- Kornelek dał Ufokury robotnice.
Kretoni podrzucili narzędzia i nagrania na Kuran i zaczęły budować, ale kiedy wiozły monolit na Ziemię to złamały im się szczypce czy coś co trzymało monolit i runął na powierzchnię naszej planety tak, jak to widzieliśmy w intro.
P.S. Wymyśliłem filmik, ale nie wiem, czy go zrobię.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Bardzo ciekawe Dawid! Ale ja nie nie jestem przekonany czy kretoni maczali w tym swoje ręce.
_________________ xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
Śr, 22 wrz 2010, 15:06
Rilana
Norman
Re: Kornelek coś ukrywa?
heh mógłby być z tego dodatek Reksio i tajemnica monolitu. Jestem pewna że wmieszani są w to Kretoni.Kurator znał zapewne Kretonów.....może ma to jakiś głębszy sens......oczywiście mógł być to przypadek...
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
E tam ja i tak zostaje przy swojej teorii.
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Pn, 28 mar 2011, 17:25
Modnisia
Roz-krecony
Teoria dawida jet możliwa ale ja uważam że to mógł być rewanż lub kawał a wy co na to
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Moim zdaniem Korneliusz nic nie ukrywa. Podczas gdy Molly i Kari-Mata próbowały rozwalić monolit, on czekał, wiedząc, że szpon ma ogromną moc. W tym czasie bohaterowie wydostali się z Mrocznej Wieży. Kornelek spróbował i nie udałoby mu się, gdyby nie to, że był to już koniec trzeciego wymiaru. Tak mi się wydaje.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości