|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 15:55
|
kody do reksia podzielmy się trikami
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Sorry za double'a.
Jak rozpakujesz łatkę to masz tam chyba trzy foldery. W folderze z grą znajdź foldery o takiej samej nazwie i zawartość tych z łatki przekopiuj do tych z folderu z grą. Potem będzie Ci się wyświetlać Czy na pewno chcesz zamienić pliki to klikasz na Tak albo na Tak na wszystkie.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 15 sie 2010, 17:49 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Czekaj. To trzeba zapisać w "Moich Dokumentach"?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 16 sie 2010, 18:47 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
C:\Program files\Aidem Media\Reksio i Czarodzieje\game\przygoda\shooter
I dalej nie pamiętam.
Pn, 16 sie 2010, 19:19 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Nie. Wchodzisz kolejno:
Mój komputer,
Dysk lokalny(C),
Program Files,
AidemMedia,
Reksio i Czarodzieje (albo ReksioCzaro).
Minimalizujesz, szukasz łatki, rozpakowujesz ją i wchodzisz tam gdzie ją rozpakowałeś. A teraz uwaga: Są tam foldery. I tam gdzie masz zminimalizowane szukasz tych samych folderów. Potem przekopiowujesz zawartość tych folderów z łatki do tych z katalogu z grą(tego, co zminimalizowałeś).
P.S. Jeśli Ci chodziło o to, gdzie jest łatka to chyba w Moich dokumentach.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 17 sie 2010, 08:40 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Przepraszam za double'a. Potem klikasz Tak na wszystkie i gotowe.
|
Wt, 17 sie 2010, 08:41 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
Ja też odkryłem ten trik.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
Wt, 24 sie 2010, 04:45 |
|
|
lisek hytrusek
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 23 sie 2010, 10:10 Posty: 18 Lokalizacja: z magiks
|
Albo taki trik. Gdy po wzięciu zadań idziemy do burektora mateusza idziemy obraniać mury. Dostajemy potem 500 kasy. Klikamy na burektora i od razu zamykamy pytania. Burektor powie żebyśmy znowu obraniali mury. można tak 2 razy.
_________________ Myju, myju, chlastu, chlastu, chlastu, nie mam rączek jedenastu.
|
Śr, 25 sie 2010, 10:49 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
_________________ wróciłem
|
Śr, 27 paź 2010, 16:25 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
Nie tak się to robi tylko tak.
1. Robimy wszystko żeby smokręt opadł z sił.
2. Kiedy narrator mówi :
4. Naciskamy stop.
5. I smokręt jest niezniszczalny.
|
Śr, 27 paź 2010, 20:30 |
|
|
Ala Dyn
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 25 kwi 2015, 19:24 Posty: 45 Lokalizacja: Nikt tego nie wie
Naklejki: 0
|
Re: kody do reksia podzielmy się trikami
Zauważyłem ciekawe ułatwienie , mam takiego buga że jak wyjdę z gry to mi się powielają obrazy, ale zauważyłem że powielanie obrazów usuwać zacinanie, więc jeśli też masz tego buga to go wykorzystaj
|
So, 9 maja 2015, 21:03 |
|
|