|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:52
|
Co było dla was najtrudniejsze w RIMS?
Autor |
Wiadomość |
damian2221
Stawia Opór
Dołączył(a): Pt, 6 lis 2009, 13:56 Posty: 5 Lokalizacja: Z miasta sekretów
|
Dla mnie zbiorniki i pamiątki.Król była łatwizna ;D.
|
Pn, 16 sie 2010, 13:47 |
|
|
manik199
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 17 wrz 2010, 12:48 Posty: 46 Lokalizacja: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
jak wyciągnąć magnez ???
|
Pn, 20 wrz 2010, 08:21 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Co było dla was najtrudniejsze w RIMS?
@odkop No, muszę przyznać, że RiMS było dosyć trudną grą. Najwięcej trudności sprawiła mi cała lokalizacja ze śluzami. Według mnie nie została zbyt dobrze zrobiona, o czym świadczy fakt, że właśnie tam pojawiał się u niektórych bardzo poważny bug. No cóż, nie wiedziałem, co mam tam zrobić. Ostatecznie jakoś mi się to udało. Mówiąc "lokalizacja ze śluzami" mam też na myśli pomnik rewolucji, którego rozwiązywanie jakoś też niezbyt mi szło. Dalej... trzeba wspomnieć o pamiątkach. Nadal nie wiem, jakim cudem udało mi się to rozwikłać. No, jeszcze wspomnę o instrumentach we wnętrzu Pragada. Kolejny dziadowsko trudny element.
|
Wt, 16 wrz 2014, 15:25 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
RiMS to jeden wielki bagaż trudności, który po jakimś czasie udało mi się pokonać. Podobnie jak Autorowi, mi największą trudność sprawiała lokalizacja ze śluzami, gdy mieliśmy wyciągnąć ten magnes, aby później zdemaskować burmistrza (i teraz mnie zastanawia to, czy Burmistrz nie miał w kombinezonie przypadkiem jakiegoś metalu, bo tak to wyglądało, ale to już zahacza o inny temat). To był bardzo poważny błąd i niedopracowanie ze strony Aidem Media, ponieważ wielu ludzi grających w to miało nie lada problem z tym. Bo kto się domyśli, że trzeba było tylko pogadać z Fernandem i Alfredem, aby to wszystko się jakoś potoczyło? Zgaduję, że nikt. I ten bug tak będzie już do końca świata i psuł trochę krwi graczom, niestety. Reszta była w miarę, ale wnętrze Pragada było trochę trudne, w szczególności instrumenty. Ale jakoś dałem radę, z małą pomocą forum.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 16 wrz 2014, 19:24 |
|
|
Reksio20
Stawia Opór
|
Zdecydowanie pamiątki
|
N, 20 wrz 2015, 12:26 |
|
|
Kreton Polski
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 28 lut 2016, 20:06 Posty: 81 Lokalizacja: Wiocha pod Warszawą
Naklejki: 0
|
Pomnik i labirynty (zawsze przewijalem bo nie dawalem rady)
_________________ Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
|
Wt, 1 mar 2016, 23:03 |
|
|