|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 16:35
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
No, fajny.
Wogle, Rumpelnicky to był cwaniak.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 20 lip 2010, 20:32 |
|
|
reksio000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 17:41 Posty: 90 Lokalizacja: z budy
|
ja byłem na TYM filmie i bardzo fajny a w ogóle to SHREK nie przeniósł się ani do innego wymiaru ani do innego świata tylko po prostu był w świecie który by był gdyby SHREK SIĘ NIE URODZIŁ
_________________ta strona jest genialna
http://stworzwirusa.tk/473/budzio
|
Cz, 22 lip 2010, 16:21 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Masło maślane, mój drogi. Shrek się narodził. To podstawa istnienia tych filmów. A skoro w świecie, w jakim się znalazł Shrek, nie narodził się, to nie może to być świat, w którym się narodził. Sprzeczność, tyle. Najlepsza nazwa to ,,świat alternatywny".
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 23 lip 2010, 14:53 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Właściwie Reksio000 ma trochę racji. Umowa mogła się spełnić tylko wtedy gdy Shrek odda jeden dzień swojego życia. On (nieświadomie) oddał dzień swoich narodzin, co sprawiło że nigdy nie uwolnił Fiony i jej rodzice popisali umowę o uwolnienie córki z wieży w zamian za królestwo. I tak Rumpelskicki zyskał władzę. Mimo iż Shrek się nigdy nie urodził umowa nadal była ważna, więc po przeżyciu dnia Shrek porostu by znikną. Więc i ty masz trochę racji.
Pt, 23 lip 2010, 16:54 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
A ja niedługo będę na tym w Kinie
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
Wt, 24 sie 2010, 04:04 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Miałem na to jechać ale samochód nam się zepsuł.A teraz już nie grają.Będę musiał iść na powtórkę we wrześniu.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 24 sie 2010, 09:37 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Byłem na tym. Fajne. Najlepsze było:
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Śr, 25 sie 2010, 17:41 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Oni podpisali umowę, że ich kłopoty znikną.
@top: Film super nawet w 2D (w niektórych kinach) 3D nie oglądałem.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 25 sie 2010, 19:12 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Przepraszam za double'a, ale kongrim ma rację. Istnieje coś jak Shrek 3D:
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 25 sie 2010, 19:16 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
może być piąta ale nie szósta.
_________________ wróciłem
|
Pn, 15 lis 2010, 19:42 |
|
|