|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 03:27
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Potrzebuję pomocy podczas III obrony muru...
Autor |
Wiadomość |
Reksio007
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 2 lis 2009, 22:00 Posty: 48 Lokalizacja: z podwórka ;)
|
Potrzebuję pomocy podczas III obrony muru...
Cześć! Otóż, bardzo potrzebuję pomocy podczas III Obrony murów... Ciężko mi było ją przejść, więc ściągnąłem jeszcze większe ułatwienie. Savy mi się nie skasowały, lecz gdy klikam na mur - gra się zawiesza... Co mam robić?! Nie chcę mi się przechodzić całej gry od początku, a szkoda mi save'ów... Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
|
Wt, 10 lis 2009, 21:56 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Usuń to ułatwienie (jeśli jest z strony www.przygodyreksia.pl) i ułatw to w katalogu z grą.Ułatwienie obrony przed drobiem chaosu. To jest temat w RiC w którym znajduje się to ułatwienie.
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
Śr, 11 lis 2009, 09:47 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
Ale jak mam je usunąć?
|
Śr, 11 lis 2009, 10:37 |
|
|
Alfredo
Roz-krecony
|
Gdzie zapisałeś to ułatwienie?
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
Śr, 11 lis 2009, 12:00 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Re: Potrzebuję pomocy podczas III obrony muru...
1. Skopiuj gdzieś save.
2. Reinstal gry
3. Wklejenie save
4. Sprawdzenie czy bug występuje.
5. Ułatwienie ręczne 3 obrony murów.
I powinno działać. ;p
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 11 lis 2009, 12:05 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
Bot, dzięki! Spróbuję twojego sposobu Właśnie dla mnie najlepsza jest taka instrukcja - krok po kroku Ale Alfredo - tobie też dziękuję
|
Śr, 11 lis 2009, 15:42 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady
|
Cz, 12 lis 2009, 22:36 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
| | | | Reksio007 napisał(a): Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady | | | | |
A miałeś pełną instalację? Wtedy tylko ułatwienie zadziała?
Gry z "K. I. D. S." to samo ZUO.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 13 lis 2009, 10:40 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
| | | | bot napisał(a): | | | | Reksio007 napisał(a): Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady | | | | |
A miałeś pełną instalację? Wtedy tylko ułatwienie zadziała? Gry z "K. I. D. S." to samo ZUO. | | | | |
Też uważam, że KIDS jest pełen błędów: rok temu 3 razy wymieniałem płytę, która zawsze była z błędem, po roku kupiłem jeszcze raz i chwała Bogu, działa
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pt, 13 lis 2009, 21:26 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
|
Tylko że, na zwykłym kompie korzystałem z tej samej płyty, zainstalowałem łatkę, i I obrona murów chodziła dobrze z ułatwieniem (potem to nie wiem, jakby było, bo nie doszedłem nawet do II obrony xD). Teraz chciałem sobie pograć na laptopie, normalnie grałem bez żadnych ułatwień, tylko przy tej III obronie chciałem sobie ułatwić, i zaczęło się zawieszać... A może trzeba tą łatkę instalować jeszcze przed tą pierwszą obroną? Już sam nie wiem - tyle tych możliwości
Ps. Już dokładnie nie pamiętam, jaką miałem instalację: albo pełną, albo standardową... Skleroza nie boli xD
|
Pt, 13 lis 2009, 22:57 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
| | | | Reksio007 napisał(a): Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady | | | | |
to że masz KIDS się nie liczy.
_________________ wróciłem
|
Pt, 19 lis 2010, 15:42 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
Nie wiem czy to ma coś wspólnego ale jaki masz system operacyjny.
|
N, 21 lis 2010, 13:18 |
|
|
Marcioch1998
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 8 lis 2009, 13:02 Posty: 42 Lokalizacja: z Gazety
|
Ja miałam już raz wcześniej RiC i mi się zepsuło Ale kupiłam drugi raz przez internet i działa dobrze
_________________Dwa dni temu woda w rzece opadła i nautilus utknoł w tym bajoże Zaglądajcie Mam Dużo fajnych filmów
|
Śr, 29 gru 2010, 13:02 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Ja musiałam przejść całą grę od nowa bo miałam podobny problem i nie narzekałam
|
N, 15 maja 2011, 19:54 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|