I......
Totalna porażka w trasie ODCINEK 5
Chłopaki! Sprężyna pękła w fotelu! – Powiedział Owen.
-To idź na kanapę! – Powiedział Noah.
-Ale ona też pękła! – Powiedział Owen.
-No to na podłogę! – Powiedział Noah.
-Ale też pękła! – Powiedział Owen.
-Jak to? – Zapytał Noah.
-PANIE PILOCIE!!! DZIURA W SAMOLOCIE!!! – Krzyknęła Izzy.
-Weź Izzy! – Krzyknął Chris.
-Ale ona mówi na serio!!! – Krzyknął Duncan.
-Szybko! Zatkajcie czymś dziurę! – Krzyknął Noah.
-Weźcie tą dużą skrzynię! – Krzyknął Owen.
-I tak samolot znów był calutki.
-UWAGA LĄDUJEMY! - Ogłosił Chris.
-To Meksyk! Krzyknął Noah.
-Dzisiejsze zadanie to sport! Czeka was seria różnych zadań sportowych. Najpierw musicie podnieść ciężar i położyć go na dywanie obok. Następnie przepłynąć basen. Kolejnie jeden z waszych uczestników musi rzucić piłką do kosza. Wrzuconą piłkę wrzucicie do basenu obok. START! – Powiedział Chris.
-CJBBBBS jako pierwsi podnieśli ciężary. Potem amazonki. Zwycięzcy spóźnili się.
-Teraz szybko! Basen! – Krzyknął Duncan.
-Wszyscy CJBBBBS dopłynęli do mety ale Owen nie mógł dalej płynąć gdyż utopił się.
-Trzeba mu pomóc! - Krzyknął Noah. Niestety ratowanie Owena sprawiło że amazonki wyprzedzili CJBBBBS.
-Ja wezmę piłkę! - Krzyknęła Courtney.
-Nie! Ja! - Krzyknęła Gwen.
-Ja byłam pierwsza! – Krzyknęła Courtney.
-Ale rzucać nie umiesz! – Krzyknęła Gwen.
-Kłótnia ta sprawiła że Duncan wziął piłkę i rzucił. Następnie wrzucił do basenu. A amazonki się dalej kłóciły.
-To ja lepiej wezmę tą piłkę! - Krzyknął Cody. I rzucił do kosza następnie do basenu.
-Jesteśmy! No nie! Przegraliśmy! - Krzyknęła Leshawna.
-A więc ponieważ drużyna jestem ultra-nieziemsko słodki wygrała cz.1 wyzwania będzie miała naprawdę fajnie! W drugim ostatnim i finałowym wyzwaniu zagramy w piłkę nożną! Najpierw przegrani czyli: Amazonki i zwycięzcy zmierzą się. Drużyna która wygra przejdzie do finału w którym zmierzą się z CJBBBBS! Zaczynamy grę! – Powiedział Chris.
-Cody przejął piłkę i podbiegł do bramki zwycięzców lecz Ezekiel zwinął mu piłkę i zaczął biec w kierunku bramki amazonek.
-Podaj Ezekiel! – Krzyknął Harold.
-Harold minął Gwen i strzelił gola. (na bramkach stali Courtney i Leshawna.)
-Courtney! Mogłaś bardziej uważać! – Krzyknęła Gwen.
-A ty mogłaś wywinąć Haroldowi piłkę! – Krzyknęła Courtney.
-Następnie piłkę przejął Cody biegnąc obok Lindsay. Ale Bridgette wywinęła mu piłkę. I pobiegła w kierunku bramki amazonek. Niestety Gwen wywinęła jej piłkę i pobiegła w celu bramki zwycięzców.
-Cody biegnąc za nią krzyknął: Podaj!
-Gwen podała Cody’emu piłkę a on strzelił gola.
-Punktacja: 1:1.
-Potem piłkę przejął Harold biegnąc z Lindsay i Ezekielem w kierunku bramki amazonek.
-To koniec! Jak my w dwoje mamy obronić bramkę? – Zapytał Cody Gwen.
-Eyyyyy…. (chciała coś powiedzieć Gwen)
-Zwycięzcy strzelili gola.
-Zwycięzcy wygrywają 2:1!!!
-Teraz czas n finał: CJBBBBS vs Zwycięzcy.
-Duncan przejął piłkę i z łatwością ominął Ezekiela i Harolda potem strzelił pięknego gola.
-1:0 dla CJBBBBS! (na bramce stoją Owen i Leshawna)
-Potem piłkę przejął Ezekiel lecz Duncan z łatwością ją przejął i znowu strzelił gola.
-2:0 dla CJBBBBS rzecz jasna.
-Kilka goli później CJBBBBS wygrali 6:1. Czyli CJBBBBBS wygrywają a amazonki kogoś wyrzucą! – Powiedział Chris.
-Później na głosowaniu:
-Paczkę dostają:
-Cody
-A drugą i ostatnią paczkę dostaję…………………………..GWEN!
-Courtney odpadasz!
-CO?! GŁOSOWALIŚCIE NA MNIE! GRRR! TO NIE KONIEC! JESZCZE SIĘ ZOBACZYMY! - Krzyknęła Courtney i skoczyła.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł
)