|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:12
|
Minecraft - co o nim sądzicie
Autor |
Wiadomość |
Kontrabass
|
Minecraft - co o nim sądzicie
Minecraft jest grą typu sanbox, w której wydobywa się surowce i buduje co się chce. Najlepiej to opisuje artykuł poniżej.
http://gameplay.pl/news.asp?ID=53814
Poza tym, jest darmowa wersja w której masz nieograniczoną liczbę budulcu i możesz budować. Ja na przykład zbudowałem sobie Ness'a w pixel arcie, bo do takiego gatunku najlepsza jest ta gra. Rejestracja:
http://www.minecraft.net/
I jak wam się podoba?
|
So, 11 gru 2010, 13:46 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
bardzo fajne
_________________ wróciłem
|
So, 11 gru 2010, 14:57 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Re: Minecraft - co o nim sądzicie
bardzo dobra kupa !
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Pt, 24 gru 2010, 09:22 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
NA pierwszy rzut oka fajne. Gara fajna ale mi się jakoś szybko znudziła....
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 24 gru 2010, 10:15 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Minecraft Classic pokazuje tak na prawdę tylko możliwości techniczne, Minecraft Beta dopiero pokazuje jak można się bawić na tym, chociaż jest płatna. Mimo wszystko polecam, można kupić na allegro.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 24 gru 2010, 12:55 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
To moja ulubiona gra oglądałem wszystkie odcinki lets playerów grających w minecraft np:JJayJoker albo CTSG kto w to gra proszę napisać tak lub nie a jeśli ktoś gra to niech powie jak sie rozbudował
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
So, 18 cze 2011, 11:24 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
To najlepsza gra w historii. Przynajmniej moim zdaniem.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 19 cze 2011, 12:22 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
To kup oryginał
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 19 cze 2011, 14:35 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Ja ją uwielbiam mam strasznie dużo surowców i super ona jest.
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
Pn, 20 cze 2011, 17:30 |
|
|
RESTART
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 26 sie 2009, 14:10 Posty: 84 Lokalizacja: z mózgu Einstein'a
|
mi już znudził się beta fajne są do niego mody
_________________Online program do tworzenia skinów minecraft: kliknijkliknij
|
Pn, 20 cze 2011, 17:36 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
wiecie że wyszła wersja 1.7.
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
So, 2 lip 2011, 16:34 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
Brawo...xD
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 2 lip 2011, 20:49 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
|
No i z tym pistony-tłoki. Mam serva z kolegami (oraz z koleżanką) i będziemy na nim nagrywać Lets'playa z fabułą. Zapraszam na nasz kanał, link w moim opisie. Ale powracając do Minecrafta. Jest gra Java (niech to was nie zniechęci). Powiem krótko. To najlepsza gra sandboxowa. Kto obecnie ogląda drugi sezon "Przygód z Minecraft" od JJayJokera ???
|
Pn, 4 lip 2011, 09:16 |
|
|
Rilana
Norman
|
Ja! JJay jest najlepszy! Gnomek z resztą też. Na dokładkę śledzę również: CTSG, Dzuniora i Zahe, MagdeMagdalenęMonikę i innych. Wracając do gry: Jest ona naprawdę świetna, mam wprawdzie 2 mody, jednakże oryginał kupiony. Większość gra na piracie, z setkami modów, ułatwiających grę... niestety.
Ja dodałam sobie tylko zwierzaczki. ^-^
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 4 lip 2011, 11:02 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
Jjay wymiata!!! Lubię też madzie i ctsg napiszcie sobie na youtube minecraft-czarna historia.
|
Pn, 4 lip 2011, 12:09 |
|
|