|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:15
|
Przygody Reksia - Nowa Seria
Przygody Reksia - Nowa Seria
Autor |
Wiadomość |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
fakt,różnica spora:gra,w której będą żyrandole,a gra w której tytule jest żyrandol.
_________________ wróciłem
|
So, 11 gru 2010, 17:13 |
|
|
666Norman666
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 26 lut 2010, 13:34 Posty: 20 Lokalizacja: Oświęcim
|
Oczywiście ze musi to być to!Obecna forma gry, długie oczekiwanie i długa przygoda gdy zrobicie gre w epizotach to pewnie wiele osób ja kupi ale co z tego? przejdzie sobie ją w 2-3 godzinki a po tem co? nic oczekiwanie na kolejny etap gry... musielibyscie ja sprzedawać po 5 złotych albo mniej wiec wnioskuje ze samo wyprodukowanie pudełka itp bedzie nie opłacalne a fani wkoncu sie znudza tym czekaniem na kolejny kawałeczek gry! ja osobiście bym nie kupił tego 1 epizodu a potem kolejnego. pewnie i tak nikt sie za mna nie wstawi lecz ja gram w reksia z 6 lat i prosze byscie zrobili cała gre a potem ja wydali tak bedzie lepiej. pozdr. ;D
_________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN
|
N, 12 gru 2010, 13:05 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Ale te gry w dzisiejszych czasach są krótkie. Mam ochotę na naprawdę długą grę więc mój wybór jest oczywisty: Opcja 2
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 12 gru 2010, 14:04 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
ja jestem tego samego zdania co 666Norman666 ponieważ rozbijanie gry na epizody jest nieopłacalne bo niektóre są bardzo krótkie przeszłoby się w 5 minut a potem trzeba by czekać kolejnych kilka miesięcy na kolejny epizod bez sensu moim zdaniem.
|
N, 12 gru 2010, 19:44 |
|
|
Kontrabass
|
Przede wszystkim.
Epizody byłyby TYLKO DLA TYCH, KTÓRZY NIE CHCĄ CZEKAĆ.
Oczywiście gra musiałaby trwać co najmniej 3 godziny, więc jednocześnie finalna gra byłaby o wiele dłuższa od starszych.
Fabuła jak dla mnie nie musi być jakoś ściśle związana i mogłaby dotyczyć życia codziennego Podwórka Reksia.
|
N, 12 gru 2010, 21:44 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
opcja z epizodami może być jeżeli po skończeniu gry zostałaby wydana cała gra tak jak poprzednie części do kupienia w sklepie bez żadnych partów
jeżeli tak by było to dalsza kłótnia nie ma już sensu. a co do fabuły to wolę jak coś się dzieje jakieś podróże zagadki tajemnice przeciwnicy.
|
Pn, 13 gru 2010, 18:22 |
|
|
666Norman666
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 26 lut 2010, 13:34 Posty: 20 Lokalizacja: Oświęcim
|
oj stryju mówisz"Fabuła jak dla mnie nie musi być jakoś ściśle związana." to poco mieli by twozyc kolejna częsc z cyklu "przygody reksia"? mogli by zrobic odrazu reksio na podwórku i co byłbys z tego zadowolony ze łaziszreksiem po podwórku? i rozwiazujesz zagadki typu: och reksiu znajdzi moje grabie bo mi je kornelek gdzies zapodział... to bez sęsu co mówisz
_________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN
|
Pn, 13 gru 2010, 20:09 |
|
|
Kontrabass
|
Przykro mi, ale w większości gier TO SIĘ SPRAWDZA, więc to tylko twój problem.
|
Pn, 13 gru 2010, 21:18 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
Re: Przygody Reksia - Nowa Seria
Wersja 1. Podobały mi się pomysły z poprzednich gier: Z RIMS- przycisk "Zadania do wykonania" Ze starej serii: Grafika 2D Z RIKN, Dwa poziomy trudności. Z RIC Rozbudowana fabuła, Pojedynki, Różne możliwości zakończenia, Śledztwo Możliwość zapisu w dowolnym momencie.
|
Pn, 3 sty 2011, 20:47 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Załóżmy, że w opcji 2 jedna gra = 5 gier z opcji 1 (jeśli nie zamieniłem) to zamiast 1 płytki mam 5 Koszty same w sobie będą większe co odbije się na naszych portwelach
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 25 lut 2011, 19:40 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Żadnych płytek nie będzie. Będzie 1 z wszystkimi. I to on trafi do sklepów. Epizody można będzie dostać poprzez internet (przelew, a oni dodają grę do twojego konta, pobierasz i grasz).
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 25 lut 2011, 19:51 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Nie zgadzam się z tobą bocie, Reksio to gra kupna gra kupna to gra na płycie 1gra=1płyta, a nielegalnydownload by powiększył się o tych którzy nie potrafią zainstalować czegoś w stylu Damona
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 25 lut 2011, 20:32 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Dobra ale podsumowanie:
Epizody:
+Krótkie czekanie +każdy by się cieszył z nowej części -Krótka gra -krótkość powoduje nudę -Czasami nie warto kupować takich gier
Całość:
+Długa gra dobra gra! +Ciekawe gry to długie gry +Długie gry są bardzo często trudne co dla mnie jest ogromnym plusem -Czekanie o koło roku.
Epizody: 4/10 Całość: 7/10
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pt, 25 lut 2011, 21:40 |
|
|
Rilana
Norman
|
Według mnie zaletą epizodów jest krótkie czekanie na nową grę a całości to że długie gry są fajniejsze
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 25 lut 2011, 21:43 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
moim zdaniem gorsze są epizody od całość ale fajniej by było gdyby reksio znów był w 2d bo wtedy jest o 100 procent sympatyczniejszy.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 lut 2011, 11:48 |
|
|