|
|
Teraz jest Wt, 12 lis 2024, 16:40
|
Muzyka- ....muzyka jest scenografią uczuć..... - @tinMuSic 1
Autor |
Wiadomość |
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Witam was na @tinMuSic 1 !!! O CO CHODZI: Będziecie głosować na najlepszego muzyka lub zespół z kandydatury - @tinMuSic 1 !!! KANDYDACI: Michael Jackson, Lady GaGa, Kate Perry, Metallica ( Zespół ) , Closterkeller ( Zespół ) , Pete Burns + Jeden dowolny muzyk/zespół, wybrany przez was. Głosujcie w poście !!! JAK GŁOSOWAĆ ? Głosuj w ankiecie , lub w poście swój ulubiony zespół, lub na swojego ulubionego muzyka !!! Jeśli zagłosujesz w ankiecie, oprócz tego musisz jeszcze napisać w poście dlaczego głosujesz na tego muzyka * !!! Jeśli głosujesz w poście, też musisz wyjaśnić dlaczego głosujesz na tego muzyka*. * Lub zespół* GŁOSUJCIE !!! KAŻDY GŁOS SIĘ LICZY
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
So, 18 gru 2010, 15:30 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Re: Muzyka- ....muzyka jest scenografią uczuć..... - @tinMuS
Lubie i Metallice i Closterkeller , co wybrać thrash czy gothic ? Wybieram Metallice niech będzie.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 18 gru 2010, 17:46 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
|
Metallica od dawna nie gra thrashu
_________________Cort X-6
|
So, 18 gru 2010, 19:13 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
wiem , słucham głównie starszych piosenek Teraz to bardziej heavy metal jak mniemam Choć i nowymi piosenkami nie pogardzę
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 19 gru 2010, 20:54 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Zagłosowałem w ankiecie na zespół Closterkeller bo bardzo lubię słuchać piosneki ,,Ogród półcieni''
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Pn, 20 gru 2010, 13:19 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Ja zagłosowałem na Katy, bo jakoś lubię jej piosenki.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 20 gru 2010, 19:03 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
A kogo byścię wybrali na tego dowolnego ? Ja głosuję żeby jako ,,dowolny'' wystąpiła Selena Gomez.
|
Pn, 20 gru 2010, 19:34 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Moim zdaniem dowolnym powinien zostać ... Black Eyed Peas. Czemu? Boi ich poprostu lubię.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 20 gru 2010, 20:32 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
GŁOSOWANIE NA ,,DOWOLNEGO'': Selena Gomez- 1 głos . Black Eyed Peas - 1 głos. Możecie też głosować na innych swoich faworytów żeby wystąpili pod nazwą ,,Dowolnego'' ! GŁOSOWANIE NA NAJLEPSZEGO MUZYKA LUB ZESPÓŁ @TINMUSIC 1 ! : Michael Jackson- 0 głosów. Lady GaGa- 0 głosów. Katy Perry - 1 głos. Metallica - 1 głos. Closterkeller - 1 głos. Pete Burns - 0 głosów. DOWOLNY- 1 głos. ( Ktoś kto już zagłosował na dowolnego nawet nie wie kim będzie ,,Dowolny'' ! )
|
Pn, 20 gru 2010, 20:40 |
|
|
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
|
Ja głosuje na dowolnego którym jest LORDI bo ma super piosenki.
_________________"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli" http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838http://stworzwirusa.tk/997/boberekklikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA
|
Wt, 21 gru 2010, 16:14 |
|
|
Porąbany Fan Reksia
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 22 mar 2010, 14:53 Posty: 170 Lokalizacja: Ze starożytnego egiptu
|
Dowolnym powinien zostać Bieber!
Żart, głos na Michaela Jacksona
_________________ Znowu wróciłem...
|
Wt, 21 gru 2010, 18:29 |
|
|
RESTART
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 26 sie 2009, 14:10 Posty: 84 Lokalizacja: z mózgu Einstein'a
|
Ja głosuje na Michaela Jacksona, ponieważ lubię jego piosenki, chociaż przetłumaczone na polski nie są ciekawe.
_________________Online program do tworzenia skinów minecraft: kliknijkliknij
Ostatnio edytowano N, 20 lut 2011, 19:51 przez RESTART, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 4 sty 2011, 20:14 |
|
|
Gryfindyk
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 2 sty 2011, 13:21 Posty: 29 Lokalizacja: Gabinet Gurgurdyk Gryfindyka
|
Dałem dowolny dla mnie są najlepsi:
1.Mezo 2.GrubSon 3.Kamil Bednarek 4.LadyGaga
Pn, 24 sty 2011, 21:28 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Dowolnym zostaje Justin Bieber. Aktualne wyniki : Michael Jackson --- - Lady GaGa - Kate Perry - - Metallica ( Zespół ) -- Closterkeller ( Zespół ) - Pete Burns Justin Bieber ----- Jedna kreseczka to jeden głos. Aktualnie prowadzi Justin Bieber. WIĘC LEPIEJ GŁOSUJCIE, BO NIE CHCĘ ŻEBY TO ON WYGRAŁ, WY PEWNIE TEŻ TEGO NIE CHCECIE !!!
|
Wt, 25 sty 2011, 07:10 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Głosuję na Justin'a Bieber'a.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 25 sty 2011, 13:13 |
|
|