|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:54
|
Wiadomość do Babci Reksia
Wiadomość do Babci Reksia
Autor |
Wiadomość |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Re: Wiadomość do Babci Reksia
@tin nie wiem czemu zrobienie komiksu i opowiadania uważasz za jakieś szczególne zasługi. Maże i jesteś codziennie na forum ale by być modem trzeba trochę odpowiedzialności i wątpię byś się nadawał. Może kiedyś, ale na pewno nie tu i teraz.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 21 gru 2010, 18:47 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Jestem odowiedzialny. I to bardziej niż kiedyś
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:02 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Cóż, jednoznacznych faworytów nie mam, ale na szczególną uwagę na pewno zasługują bot i nieznany. Ważnym, chyba najważniejszym, kryterium jest, jak to zauważył Dadi, ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Nowemu administratorowi znudzić, ni zobojętnieć owe forum się nie może. Musi być surowy w karaniu wykroczeń (np. spam), ale i jednocześnie SPRAWIEDLIWY. Uważam, że pomocna byłaby tu ankieta z konkretnymi nazwiskami... to jest nickami i zaletami/wadami tychże kandydatów.
PS. Drogi Atinie, jesteś tu stanowczo zbyt krótko i na pewno żadne wymienianie Twych zalet tu nie pomoże. Czynnikiem, dzięki któremu najbardziej wzrasta zaufanie do użytkownika jest długość pobytu i możliwość dokładnego przyjrzenia się jego zachowaniu.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 21 gru 2010, 19:08 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Nie ma słowa ,,odowiedzialny"....
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:11 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
| | | | Dominik napisał(a): Cóż, jednoznacznych faworytów nie mam, ale na szczególną uwagę na pewno zasługują bot i nieznany. Ważnym, chyba najważniejszym, kryterium jest, jak to zauważył Dadi, ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Nowemu administratorowi znudzić, ni zobojętnieć owe forum się nie może. Musi być surowy w karaniu wykroczeń (np. spam), ale i jednocześnie SPRAWIEDLIWY. Uważam, że pomocna byłaby tu ankieta z konkretnymi nazwiskami... to jest nickami i zaletami/wadami tychże kandydatów.
PS. Drogi Atinie, jesteś tu stanowczo zbyt krótko i na pewno żadne wymienianie Twych zalet tu nie pomoże. Czynnikiem, dzięki któremu najbardziej wzrasta zaufanie do użytkownika jest długość pobytu i możliwość dokładnego przyjrzenia się jego zachowaniu. | | | | |
Ale nie chcę być adminem ! Ja poprostu chcę być moderatorem ! ! !
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:11 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
A myślisz że moderator ma mieć inne preferencje? Chcieć modem to pewnie by chciało większość z nas ale nie wszyscy i nie każdy może dostać modem.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:15 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Wg. mnie to za wcześnie dla Ciebie , chcesz być modem by mieć jakiś respekt , władzę sugeruję to twoim podpisem , ta reklama , próbujesz i promujesz się , a to nie droga do Moderatorstwa . Zacytuję pewien cytat , pewnej Osobistości która mi to napisała , gdy byłem jeszcze nowym userem lekko spamującym z resztą ,oto cytat : | | | | Cytuj: Zawsze to samo. Trzeba się starać, aktywnie uczestniczyć w życiu forum, ładnie pisać, nie spamować, pomagać nowym i.... czekać, nie dopytując się co chwila o to co zrobić, żeby zostać moderatorem
Nowi moderatorzy co jakiś czas zastępują starych. w takim wypadku aktualne moderatorium zaczyna się zastanawiać, kogo można by zaprosić. Jeśli spełniasz kryteria, o których pisałem wyżej, to masz szansę, że to właśnie ty zostaniesz zaproszony. Innymi słowy samo chciejstwo na niewiele się zdaje. | | | | |
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:18 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Otóż tak, czas najwyższy się wypowiedzieć... Przepraszam, że ostatnio mało się udzielam, ale sami rozumiecie, kończę szkołę i trochę mam nauki. A gdy już po szkole usiądę do komputera to często wcale nie mam ochoty ogarniać całego spamu. Wiem, że tak nie powinno być i dlatego Was za to przepraszam. Niniejszym ogłaszam, że niedługo mam zamiar odejść z forum, bo chyba nie ma sensu tego tak dalej ciągnąć. Ale nie o tym dzisiaj. Mamy wybierać nowego admina, tak? Na to stanowisko proponowałabym Bambosza (jeśli chce, nie rozmawiałam z nim o tym) lub Bota. Bambosz jest na forum już długi czas i moim zdaniem sprostałby temu zadaniu. A Bot? Chyba nie muszę nikomu mówić. Długo jest na forum, aktywnie się udziela, ma bardzo dobre pomysły w niebotycznej ilości. A co do moderatora, to... Na moje miejsce jednak też by ktoś mógł przyjść, i tutaj proponowałabym Nieznanego, bądź Spidiego.
_________________Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995
|
Wt, 21 gru 2010, 19:20 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Zresztą mnie bot pasuje na moda, ale jak myślę o "sługusach szczurzycy" to od razu twierdze, że bota jednak nie brać. Może Nieznany to jego pomysł i jak powiedziała Eusandra pokazał, że zależy mu na forum.
Wt, 21 gru 2010, 19:21 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
No właśnie ! Gdybym był modem, to zmoderował bym twój post i poprawił błąd Nie dostać ! Tylko ZOSTAĆ ! I nie chcę być modem dla respektu, chcę bo chcę pomagać, chcę coś zrobić dla tego forum
|
Wt, 21 gru 2010, 19:23 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Ale żeby dostać moda grozisz odejściem...
_________________ ...
|
Wt, 21 gru 2010, 19:27 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
chciałbym bota na admina.
_________________ wróciłem
|
Wt, 21 gru 2010, 19:27 |
|
|
Kontrabass
|
Niech sobie odchodzi, przecież nikt go tu nie chce.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:28 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Możesz to robić bez bycia modem , możesz pomagać nowym , tłumaczyć , itp.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:29 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
A co powiecie o Arturze? Dozo zrobił dla forum, jest modem. Moi zdaniem warto by też pomyśleć o nim.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:31 |
|
|