|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 22:30
|
Wiadomość do Babci Reksia
Wiadomość do Babci Reksia
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Re: Wiadomość do Babci Reksia
Dobry pomysł wg. mnie albo ktoś z rady , albo modów może zostać adminem , no i bot
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:32 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Zapomniałem o nim... Nadaje się tak samo jak bot.
_________________ ...
|
Wt, 21 gru 2010, 19:32 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Do @tina: Takie przekonywanie wszystkich an siłę, że chcesz być modem i będziesz dobrym świadczy tylko o tym, że najbardziej zależy ci na pozycji - a nie na tym, żeby to forum trwało, bez względu na to kto pełni posługę modów, ale we wspólnocie i miłej atmosferze. I są tu na stanowisko moderatora odpowiedniejsze osoby. To moje zdanie.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 21 gru 2010, 19:34 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Moderator to nie tylko osoba, która powinna mieć czas na moderowanie forum, ale ma wpływ na decyzje moderatorium. A nasza grupa moderatorów może powołać jedynie osobę, którą chciałaby do pomocy, a nie osobę, która "udowodni" ile zrobiła dla forum i jak bardzo się nadaje. Przypuśćmy teoretycznie, że moderatorem możesz być Ty, bot lub nieznany. Czemu moderatorem masz być Ty, a nie bot lub nieznany? *A ja być właścicielem Aidemmedia. *sarkazm
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Wt, 21 gru 2010, 19:35 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:36 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
@tin, uspokój się! Im bardziej się kłócisz tym bardziej zmniejszasz swoją szanse! Chcę ci coś na PW zaproponować...
_________________ ...
|
Wt, 21 gru 2010, 19:37 |
|
|
Kontrabass
|
Przede wszystkim zachowujesz się jak dzieciak, nie umiesz pojąć że wolimy kogoś innego i niczym jakiś dyktator wyskakujesz z żądaniami. I tak by wyszedł z ciebie kolejny despota.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:39 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Z @tina robi się drugi Kabuto, który za wszelką cenę chciał być modem. Brakuje jeszcze aby założył 50 kont i wszystkimi poparł samego siebie A dużo kandydatów jest odpowiedniejszych. Co najważniejsze - nie wybierać w kłótni bo wiadomo, że wielu chce być adminami, modami...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 21 gru 2010, 19:42 |
|
|
spidi
|
Dokładnie Przybyszu , pamiętam głównie upadek Kabuto , ale po części pamiętam jego spam.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:46 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Mogę to pojąć ale nie musisz mnie obrażać ! To mój ostatni dzień z tym forum. Chyba że mnie przeprosisz ! Czytaj podpis !
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:51 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
tak,a jego podpissami zobaczcie!!!
_________________ wróciłem
|
Wt, 21 gru 2010, 19:52 |
|
|
spidi
|
Co to rozkaz , warunek , chcesz odchodź , nie to nie , skoro tylko tyle Cię łączyło z forum to trudno , może dojrzyj do poziomu i wróć wtedy .
|
Wt, 21 gru 2010, 19:54 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Atin, nie strzelaj takich fochów... Dostałyby brązowy medal w biegu na dwieście metrów. Tak, nadawałby się Dadi na moda.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:56 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
@tinie to ty zachowujesz się nieodpowiednio, jak dziecko, które chcę za wszelką cenę zabawkę. Od twojego domagania się wybrania na moda, po obrzucanie mięsem tych którzy zwracali ci uwagę, że twoja kampania jest nie na miejscu, aż po swój duży podpis... i kolejny teraz - oczekujesz współczucia od wszystkich i chcesz zabrać nas na litość. Poza tym wszyscy zauważyli, że zależy ci jedynie na stanowisku moda. Nie wspomnę już o tym, że nie sądzę byś odszedł... To ty sam powinieneś się zmienić, bo sam dawałeś powody ku temu by rzucano takie a nie inne riposty na twój temat.
|
Wt, 21 gru 2010, 19:57 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A może Dominik? Nie spamuje i nie robi błędów...Jest tym z tych ,,normalnych użytkowników''.Jak myślicie?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 21 gru 2010, 20:10 |
|
|