|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:57
|
Wiadomość do Babci Reksia
Wiadomość do Babci Reksia
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Wiadomość do Babci Reksia
Na moda by się na 100% nadawali nieznany i Dominik. Spidi i Luk też. A co do admina... xDominik, bot, lub... Przybysz.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 21 gru 2010, 20:42 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
@tin , twoje argumentacje są dziecinne i żałosne. Nie dociera do ciebie że to , że chcesz być modem nie znaczy że inni też tego chcą -.- Poza tym gdyby było tak jak ty to chciałeś zrobić to 70 % forum byłaby w moderatorium. Najbardziej rozśmieszyło mnie twoje "jeszcze będziecie żałować że mnie nie wybraliście".
@topic: Na admina przydałby się ktoś kto zna się na informatyce by ... chyba nie muszę tego tłumaczyć. Do tego idealnie nadawał by się Bambosz , ale podobno nie ma czasu. Pewnie jest wiele osób który ma się na tym zna tylko o tym nie mówią. Można by zrobić konkurs wiedzy....
Jak dla mnie na admina można by wybrać nieznanego lub bota a na moda Dadiego , Spidiego lub Luka. Można by też dać Przybyszowi rangę moda honorowego lub od razu mędrca. Prawie zawsze umie dać dobre rozwiązanie na każdą sytuacje , byłby z niego idealny mod (każdy chyba wie dlaczego nim zostać nie może).
|
Wt, 21 gru 2010, 20:48 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Po pierwsze prosiłbym o to, żebyście dali już spokój z Atinem, bo nie wiem, jakie są teraz standardy, ale 10 lat to jednak jeszcze jest dziecko, a marzenia fajna rzecz Po drugie: Dostajesz ostrzeżenie za obrażanie drugiego usera i za przekleństwa, przy okazji chciałbym zauważyć, że to zachowanie dalece bardziej dziecinne od Atina. Dziękuje za uwagę.
_________________Cort X-6
|
Wt, 21 gru 2010, 21:57 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Kiedy zobaczyłem nowy wystrój forum od razu wiedziałem, że następują wielkie zmiany, raczej oglądam forum bez logowania się no ale w tak ważnej kwestii raczej się zaloguję i napiszę co uważam, a brzmi mianowicie to tak, że należy uhonorować osobę, która zrobiła ten temat i spowodowała te wielkie zmiany czyli nieznany na admina, zaś spidi na moda, oto moi kandydaci
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Śr, 22 gru 2010, 10:00 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Pozwólcie, że podsumuję głosy oddane w kwestii administracji. Każda kreska to głos. bot---- nieznany---- Artur- Marta- spidi-
Oczywiście, nie liczyłem głosów typu ,,nieznany lub bot", bo nie można dać dwóch głosów. Każdy demokratycznie dysponuje jednym i może wskazać jednego faworyta. Większość głosów tego typu wskazuje jednak między innymi na bota, ma on prawdopodobnie największe poparcie.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 22 gru 2010, 14:37 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
To może załóżmy nowy temat z ankietą by ci co są albo mogli wybrać
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 22 gru 2010, 15:35 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Lepiej nie. W ankiecie da się przecież głosować na samego siebie.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 22 gru 2010, 16:02 |
|
|
spidi
|
Ale i tak większość głosów wygra więc w czym problem , a i powinny być w tematy jeden na admina drugi na moda , ale to od razu nie oznacza że tak będzie to będzie tylko pomoc dla moderatorium i administerstwa co by wybrał "lud" .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 22 gru 2010, 16:06 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Moderatora lepiej wybrać po adminie, ta sprawa jest ważniejsza.
|
Śr, 22 gru 2010, 16:08 |
|
|
spidi
|
W sumie ... masz rację , a i jak robimy osoba kandydująca na admina , może też kandydować na moda i na odwrót , czy nie
|
Śr, 22 gru 2010, 16:13 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
No skoro najpierw zrobimy na admina, to potem przegrani będą chyba mogli spróbować z moderatorstwem, ponieważ byli tak bliscy najwyższej pozycji.
|
Śr, 22 gru 2010, 16:31 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
Fajny pomysł.Bardzo dobry.
_________________ wróciłem
|
Śr, 22 gru 2010, 17:11 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Dobra żeby ogarnąć niech każdy zainteresowany pisze tutaj, że chce kandydować na admina a potem na moda, i niedługo założymy ankietę z osobami z taką ideą tej ankiety jak to ujął spidi a wynik tej ankiety przedstawimy Babci Reksia i reszta w jego rękach P.S. nieznany na prezydenta też kandydat może głosować na siebie <ale to tak kompletnie na marginesie >
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Śr, 22 gru 2010, 17:25 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Sprzeciwiam się, żadnej ankiety. Każdy głosuje w poście na danego kandydata z uzasadnieniem. I konta założone tydzień przed i tydzień po rozpoczęciu głosowania nie mogą głosować - to przeciw fałszowaniu wyników przez multikonta.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 22 gru 2010, 17:36 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
jak już pisałem chciałbym bota na admina,a teraz kandyduję na moda:przybysz by się nadawał.
_________________ wróciłem
|
Śr, 22 gru 2010, 17:37 |
|
|