|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:22
|
Wiadomość do Babci Reksia
Wiadomość do Babci Reksia
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Re: Wiadomość do Babci Reksia
Właśnie o ot mi chodziło . Można zapisać kogoś innego ? BTW. wolałbym kandydować tylko na moda , ale co mi tam spróbuje i tu i tu.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 22 gru 2010, 17:39 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Ok, bot masz kompletną rację Reksio2 napisz składniej bo "a teraz kandyduję na moda:przybysz by się nadawał." mówi nam że Ty kandydujesz na moda i jednocześnie wystawiasz przybysza? Zapisać kogo innego spox tylko niech będzie wiadome że chce lub że wchodzi regularnie, bo raczej osoba która nie wchodziła od roku nie urządza forum
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Śr, 22 gru 2010, 17:42 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Sam bym spróbował, ale wiem że nikt na mnie nie zagłosuje...
_________________ ...
|
Śr, 22 gru 2010, 17:45 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Pat proszę Cię konkretnie albo napisz kandyduję albo nie bo potem będzie problem żeby wyłuskać z tych "może kandyduję" tego kto to robi naprawdę A i czy osoby kandydujące skoro bez ankiety biorą udział w głosowaniu, bo np. w wyborach do samorządów szkolnych nie głosują,więc jak robimy, ja bym się skłaniała żeby raczej nie a wy?
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Śr, 22 gru 2010, 17:49 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
|
No to kandyduję!
_________________ ...
|
Śr, 22 gru 2010, 17:50 |
|
|
spidi
|
Tak jak wcześniej napisałem kandyduję.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 22 gru 2010, 17:51 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Sądzę, że w naszym głosowaniu wystarczy tylko jedna zasada, ,,nie głosuj na siebie", Euresando. Pozwólcie, że podsumuję kilku nowych i wcześniej zaproponowanych kandydatów: Przybysz: +daje dobre rady +forumowicz od dawna +dobry stosunek do innych +niezbędne umiejętności spekulacji i przekonywania -bardzo rzadko wchodzi, choć to nie jego wina Spidi: +forumowicz od dawna +dobry stosunek do innych +praktycznie nie da się go zdenerwować Pat36: +forumowicz od dawna -często nieaktywny Oczywiście to tylko moje uwagi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 22 gru 2010, 18:01 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Oficjalnie ogłaszam że kandyduję w wyborach na moderatora naszego forum xD
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 22 gru 2010, 18:03 |
|
|
spidi
|
Nieznany, nie kandydujesz ??? Dadi , spróbuj też na administratora , nie masz nic do stracenia .
|
Śr, 22 gru 2010, 18:06 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
|
_________________ ...
|
Śr, 22 gru 2010, 18:07 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Moderator to też jakaś służba nie? Moim zdaniem nią ma sensu celować za wysoko. Czuję że nie nadaję się aż na administratora. Tak jak pisałem wcześniej wolałbym gdyby admininem został ktoś z moderatorium.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 22 gru 2010, 18:12 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
A co mi szkodzi, kandyduję.
|
Śr, 22 gru 2010, 18:16 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
JA też kandyduję(wcześniej mówiłem ale zapomnieli...)
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 22 gru 2010, 18:25 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Kandyduję. Nie zależy mi na tym ze wszystkich sił, byle był dobry admin, a będę zadowolony, ale skoro tylu mnie uważa za dobrego kandydata, to zgłaszam kandydaturę. Ale uważam, że stołek admina nalerzy się bardziej botowi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 22 gru 2010, 18:26 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Skoro wszyscy się tak tu rzucili, to i ja kandyduję na moderatora, a co mi tam. Najważniejszy moim zdaniem w tej chwili jest jednak wybór admina.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Śr, 22 gru 2010, 18:32 |
|
|