|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:14
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Prośba do moderatorium...
Autor |
Wiadomość |
Traktor...
|
Prośba do moderatorium...
W sumie już prawie od dwóch tygodni zastanawiam się co by tu napisać... Otóż stwierdziłem, że jestem zbyt związany z tym forum ;_; Strasznie mi przykro za moją wcześniejszą działalność, obiecuję że to się nie powtórzy. Oficjalnie bana forever dostałem za zabawę w pewnym temacie razem z Funćkiem i dwoma innymi osobami, jednak rozumiem moderatorium i przepraszam za całe zajście, nigdy to się już nie powtórzy. Moje multikonta: stritz strajtz Stryj Trąktorek was kocha wbrew pozorom nie był moim multikontem, prawdopodobnie założył je Salvadoryk. A więc w pokorze proszę moderatorium o możliwość dalszego pisania na koncie Traktor.
|
Śr, 22 gru 2010, 11:43 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Re: Prośba do moderatorium...
Mógłbyś przeprosić też mnie ! Bo tak się składa że temat który ty, razem z Funćkiem zaspamowaliścię był mój, i został zamknięty przez was !
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Śr, 22 gru 2010, 20:23 |
|
|
Traktor...
|
I tak by został zamknięty. Nie uważasz że kazanie przepraszać siebie jest trochę maniakalne? Mimo wszystko przepraszam.
|
Śr, 22 gru 2010, 21:58 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Dobra... oficjalnie pisze to, zeby nie bylo. Ludzie, dajcie mu druga szanse, w koncu to tylko czlowiek ^^. Tak naprawde, Traktor jest sympatyczny anizeli taki Funciek... xP.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Cz, 23 gru 2010, 14:34 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja też tak sadzę i nawet nie wiedziałem, że jest zbanowany. Modzi, bądźcie ludźmi i przywróćcie go chociaż na czas próbny, jak mu się uda to zostanie
Cz, 23 gru 2010, 15:44 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
No, a zresztą są święta Bożego Narodzenia więc dajcie mu szansę.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 23 gru 2010, 15:48 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Trzeba mu dać czas próbny, Święta to czas przebaczenia.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 23 gru 2010, 15:50 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Dobra, robię to bez pytania reszty moderatorium o zgodę, ale mam nadzieję, że nie będą mi mieli tego za złe - zaraz odbanuje konto Traktor, a pozostałe usunę, w każdym razie liczę na poprawę z twojej strony - żadnych przekleństw, czy takich numerów jak temat z Fuńckiem, bo następnej szansy nie będzie.
_________________Cort X-6
|
Cz, 23 gru 2010, 15:51 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Mówiłem że Bambosz będzie dobrym adminem.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Cz, 23 gru 2010, 15:58 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
jasne dobrze że tak zrobiliście.
_________________ wróciłem
|
Cz, 23 gru 2010, 16:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |