Byliście kiedyś harcerzami,a może nimi jesteście powiedzcie co tam się robi,różne opowieści np.co robiliście na obozie ? Albo jak coś się stało np.Przemoknął wam namiot i inne takie.Ja się dzisiaj do harcerzy zapisuje O 19.00 zbiórka,to już za cztery godziny ! Słyszałem też że dostaje się tam odznaki jakie one są i jakie je macie ? Jestem ciekawy bo jak już mówiłem DZISIAJ ZOSTANĘ HARCERZEM !!! Ależ ja jestem podekscytowany
_________________ Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
Cz, 16 wrz 2010, 13:55
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
No jest fajnie. Nie byłem harcerzem, ale byłem na wakacjach w górach w takim harcerskim (brak odznak). Wieczorami bierzecie i rozpalacie ognisko i śpiewacie i pieczecie kartofle w mundurkach i piankę
Odznaki też jakieś są. Wpisz w http://www.google.pl
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
UWAGA !
Oto strona internetowa naszej drużyny harcerskiej : www.36zywioly.pl A to shoutbox naszej drużyny harcerskiej : www.shoutboxzywioly.fora.pl Harcerstwo jest naprawdę fajne !
_________________ Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
Cz, 14 paź 2010, 09:29
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
A ma ktoś z was krzyż harcerski ? Ja go jeszcze nie mam
Cz, 23 gru 2010, 16:59
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
Re: Harcerze
Ja mam , ale nie jestem już harcerzem
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
Ilę czasu mineło zanim go dostałeś ? Bo u nas trzeba czekać przynajmniej rok
Cz, 23 gru 2010, 18:39
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
U mnie też trzeba było mieć rok , ale jako jedyny z całego zastępu miałem wcześniej, bo po 10 miesiącach
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
U mnie też trzeba było mieć rok , ale jako jedyny z całego zastępu miałem wcześniej, bo po 10 miesiącach
2 miesiące różnicy...
_________________ wróciłem
Cz, 23 gru 2010, 19:52
Modnisia
Roz-krecony
Ja jestem w zielonym szczepie w ZHR mam 12 sprawności i byłam na dwóch obozach i zimowisku
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości