|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:04
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Sportowe Funtesty Luka
Ostatnimi czasy stało się to popularne i postanowiłem że też coś takiego stworzę i padło akurat na test o sporcie. http://www.funtest.pl/test/lukasbn01/Tutaj test o polskim sporcie. Niektóre pytania są łatwe, a przy niektórych jest ciężko. Ale jak uzyskacie ponad połowę punktów to będzie nieźle . Z czasem może się pojawią następnę (w planach mam historię olimpiady i test o mundialach piłkarskich).
|
Pn, 27 gru 2010, 20:44 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Re: Sportowe Funtesty Luka
Zdobyłem 21 pkt. lecz: - Zakopane organizuje PŚ od 1980 r., nie 90' - Polscy piłkarze pokonali kilkukrotnie Niemców, co prawda wschodnich, ale NIEMCÓW Tak więc w tym pytaniu były dwie błędne odpowiedzi. Wyłożyłem się jeszcze na pytaniu o mistrza w boksie. Pamiętałem, że kilka lat temu walczył o niego Gołota, ale zapomniałem, że starcie zakończyło się remisem.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 28 gru 2010, 09:36 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
W każdym razie na Wikipedii pisze że Zakopane od 1990 organizują, a 1981 nie można zaliczyć za bardzo, bo oba konkursy były odwołane. Jakby co prześledziłem tamte sezony i Zakopanego w kalendarzu nie widziałem.
Tutaj bardziej mi chodziło o RFN, ale źle napisałem pytanie.
|
Wt, 28 gru 2010, 09:57 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
26 stycznia 1980 Średnia Krokiew K82 - I S.Bobak II I.Mobekk III O.Schmidt 27 stycznia 1980 Wielka Krokiew K115 - I P.Fijas II S.Bobak III I.Mobekk (za: Wikpedia) Zapraszam do: http://www.funtest.pl/test/dominikfiuk/
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 28 gru 2010, 10:36 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Ta strona nie działa
|
Wt, 23 lut 2021, 10:36 |