|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:54
|
Pogadanki o wszystkich miejscach i postaciach z RIMS
Autor |
Wiadomość |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
Re: Pogadanki o wszystkich miejscach i postaciach z RIMS
No tak,po prostu dodali coś nowego.
_________________ wróciłem
|
Wt, 4 sty 2011, 16:34 |
|
|
Marcioch1998
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 8 lis 2009, 13:02 Posty: 42 Lokalizacja: z Gazety
|
Muszę coś sprawdzić
_________________Dwa dni temu woda w rzece opadła i nautilus utknoł w tym bajoże Zaglądajcie Mam Dużo fajnych filmów
|
Wt, 15 lut 2011, 17:24 |
|
|
Rilana
Norman
|
Mi podobało się wszystko ale najbardziej Pragad
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
So, 19 lut 2011, 17:49 |
|
|
Wikuś
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 8 lip 2010, 19:57 Posty: 47 Lokalizacja: Wrocław
|
Wszystko było fajne,ale najprzytulniejszymi miejscami był targ , piwnica Kretesa i dom Alfreda
_________________Czas to luksus na który nie zawsze możemy sobie pozwolić. RIMS 2 CZEKAMY !
|
Wt, 22 lut 2011, 10:50 |
|
|
Wędrowny mędrzec
Stawia Opór
Dołączył(a): N, 27 lut 2011, 15:09 Posty: 6 Lokalizacja: w podróży
|
a mnie sie najbardziej podobaly nowe teksty kretesa a naj nudniejsze bylo uwolnienie króla.(prawdę muwiąc jeszcze go nieuwolnilem)
_________________jaka będzie następna część przygód? http://grawbank.tk/976/zebrak
|
N, 27 lut 2011, 15:28 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Mi to wyglądało jak dizal z prechistorii (wiem, że niemożliwe) bo miał taki wielkie zęby, a kretes mówił: "Mniam mniam cacy dlagryzu" (Podobnie jak jaskiniowcy w RiWC)
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 4 mar 2011, 18:30 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Był też ten gość z kosiarką przy śluzach i magnesie. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie mówił trochę strasznie. A moje ulubione miejsce to... piwnica kretesa w pierwszym epizocie.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Wt, 12 kwi 2011, 18:26 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Może pamiętacie lub zauważyliście, że w RiMS LE na biurku, jak badało się zdjęcia, był telefon biały z nadgryzioną gruszką i napisem "iDont". W wersji na iPady i iPhony usunęli ten uroczy wtręt cóż za niekonsekwencja
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Cz, 9 cze 2011, 11:52 |
|
|
koki
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 17 lip 2010, 15:49 Posty: 29 Lokalizacja: z Wrocławia
|
Najwajniejszym miejscem była baza ruchu oporu.
_________________Mędrzec wszystkich mędrców
|
N, 3 lip 2011, 15:59 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Hehe, przed chwilą zagrałem w RIMSLE i zauważyłem kilka drobnych dziwnych rzeczy. Pierwszym jest gdy rozmawiamy z Fernandem w bazie ruchu oporu to on się zmniejsza. To znaczy raz coś mówi postać staje się niższa a on robi się grubszy. Niezłe, powala śmiechem jego wygląd. Zaś drugi to w brzuchu Pragada nie trzeba przechodzić 3 elementu. Czyli tych kapiących rzeczy (zapomniałem jak to się nazywa ). Po prostu można od razu przejść Poszperam jeszcze bo zacząłem czwarty epizod (postanowiłem zagrać sobie od nowa ).
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 7 sie 2011, 15:27 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Najlepszy jest Pingiel - zabójcze teksty
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 13 sie 2011, 12:56 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Ujmę to tak Najlepszą nową postacią był, według mnie, Alfredo. Podobała mi się jego grafika, przyjemnie słuchało się aktora dubbingującego i mówił różne fajne rzeczy ;P Najprzyjemniejszą lokacją była dla mnie farma. Podobała mi się plątanina korytarzy i, rzecz jasna, mnogość batatów xDNa duże uznanie z mojej strony zasłużyła też mapka do minigry z uwalnianiem króla i szczur biegający określonym schematem. Było to trudne, ale jak rozgryzło się trasę szczura, połączenia przejść i śluzy ,mini-gra była bardzo przyjemna
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Pt, 19 sie 2011, 17:57 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
W serialu iCarly również używają sprzętów z nadgryzioną Gruszką... @Topic: Mnie osobiście z lokacji najbardziej Dom Alfreda (Ta muszla klozetowa!), a z postaci także sam Alfredo. Lubię też Pingla, jest strasznie śmieszny. Nie wiem jak was, ale mnie przerażał gabinet burmistrza. Był taki mroczny i zdawało mi się, że ten burmistrz zaraz na mnie wyskoczy (nie śmiejcie się proszę).
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 19 sie 2011, 18:05 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A ja wczoraj odkryłem bardzo dziwny błąd. Mój kolega zagrał sobie w grę RIM:LM i jakoś zrobił ( nie wiem do końca jak ) że nie trzeba było łączyć łańcuchów po prostu działał jeden Oraz również dziwną rzeczą jest to że gdy badamy zdjęcia może zgasnąć lampka....Co może poważnie utrudnić szukanie wskazówek na zdjęciach . To chyba jakieś niedociągnięcia w grze...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 19 sie 2011, 18:52 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Tak, mnie ta lampka strasznie mrugała, ale tylko w LE. Bo w zwykłym nie (W zwykłe też grałam, ale było zabugowane; premierowe mają jeszcze błędy ;<. Nie doszłam do końca. )
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
So, 20 sie 2011, 14:05 |
|
|